طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی خانگی با 3 روش متفاوت + نکات

مناسب برای 3-4 نفر زمان آماده‌سازی 60-70 دقیقه خامه فرم گرفته قنادی یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین اجزای کیک‌های خامه‌ای…
طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی خانگی با 3 روش متفاوت + نکات

مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

60-70 دقیقه

خامه فرم گرفته قنادی یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین اجزای کیک‌های خامه‌ای است. اگر به هر دلیلی تمایل به استفاده از خامه فرم گرفته قنادی را ندارید این آموزش برای شماست.

شما با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی می‌توانید خامه فرم گرفته در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، ۳ روش ساده و متفاوت برای طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی خامه قنادی با خامه صبحانه، خامه پرچرب سرد و پودر شکر را ترکیب کنید، در فریزر بگذارید. سپس وانیل را اضافه و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.

در روش پودر خامه، پودر خامه، پودر شکر، شیر سرد و وانیل را ترکیب کنید و با همزن برقی ۱۵ دقیقه بزنید تا خامه فرم بگیرد.

در روش شیر و کره، کره ذوب شده را به شیر سرد اضافه کنید، روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود، سپس در یخچال سرد کنید و با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد. رسپی این خامه‌های خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

روش اول، مواد لازم برای خامه قنادی با خامه صبحانه برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازخامه پرچرب سرد ۱+۱/۴ پیمانه پودر شکر ۱/۲ پیمانه عصاره وانیل ¾ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: خامه و پودر شکر را با هم ترکیب کنید

پودر شکر را در یک ظرف استیل الک کنید، خامه پرچرب سرد را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. (اگر خامه آب دارد، آب آن را حتماً بگیرید)

سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا مواد کاملاً سرد شوند.

پس از گذشت این مدت، خامه را بیرون بیاورید و دوباره کمی هم بزنید. مجدداً ۲۰ دقیقه دیگر ظرف را در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خامه‌ای 

مرحله دوم: وانیل را اضافه کنید

زیر ظرف چند قطعه یخ قرار دهید و کاسه حاوی خامه نیمه یخ زده را روی آن‌ها قرار دهید. وانیل را به خامه نیمه منجمد اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید.

محله سوم: خامه را فرم دهید

۴-۵ دقیقه دیگر با دور تند محتوای درون کاسه را هم بزنید تا خامه کاملاً فرم بگیرید و رد همزن روی آن باقی بماند.

یک قاشق از خامه را بردارید و آن را برعکس کنید. اگر خامه از قاشق نریخت، یعنی آماده است و از آن برای تزیین، فیلینگ گذاری کیک یا آماده سازی انواع دسر استفاده کنید.

روش دوم، مواد لازم برای خامه قنادی با پودر خامه برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپودر خامه ۷۵ گرمپودر شکر ½ پیمانهشیر سرد ۲/۳ پیمانهوانیل نوک قاشق چای‌خوری

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

شیر سرد، پودر خامه، پودر شکر و وانیل را در کاسه استیل مناسبی بریزید. مواد را با همزن برقی به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا خامه فرم بگیرد. در هنگام هم زدن، تنها در یک جهت این کار را انجام دهید تا بافت خامه حفظ شود.

توجه داشته باشید در طول این مدت محیط آشپزخانه باید خنک باشد، زیرا گرما باعث شل شدن خامه می‌شود.

روش سوم، مواد لازم برای خامه قنادی با شیر برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر سرد پرچرب ۱ پیمانه کره۷۵ گرم

کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً ذوب شود. کره ذوب شده را به تدریج به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید. پس از هم‌دما شدن شیر و کره، آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید. صبر کنید تا ترکیب شروع به بخار کردن کند، اما نباید بجوشد.

آنقدر هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود، سپس اجازه دهید سرد شود. آن را در ظرف درب‌داری بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.

پس از سرد شدن مواد را در کاسه استیل بریزید و با همزن برقی آن را هم بزنید تا خامه فرم بگیرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تریلیچه (کیک خیس خامه‌ای کاراملی)

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن خامه فرم گرفته قنادی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

هنگام هم زدن، زیر ظرف خامه یک کاسه یخ قرار دهید تا خامه فرم بگیرد.برای طعم بهتر، می‌توان از اسانس بادام یا کارامل به جای وانیل استفاده کرد.خامه فرم گرفته را فریز نکنید، زیرا دیگر قابلیت فرم دهی ندارد و از آن در آماده سازی دسرها می‌توانید استفاده کنیددر صورت شل شدن خامه، می‌توان مقدار کمی پودر خامه یا نشاسته به آن اضافه کرد.خامه فرم گرفته را بلافاصله پس از آماده شدن استفاده کنید تا بهترین نتیجه را داشته باشید.میزان شیرینی خامه را می‌توانید با کم یا زیاد کردن پودر شکر تنظیم کنید. اگر از خامه آماده قنادی استفاده می‌کنید، نیازی به افزودن شکر نیست.برای نگهداری طولانی‌تر، خامه را در بسته‌بندی پلاستیکی و در فریزر قرار دهید.در هنگام تزیین کیک، خامه را در قیف قنادی قرار دهید تا استفاده از آن آسان‌تر باشد.برای داشتن خامه‌ای سبک‌تر، می‌توانید مقدار کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.استفاده از خامه با چربی بالای ۳۰ درصد، نتیجه بهتری خواهد داشت.

 

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش‌های ساده و کامل بالا، خامه فرم گرفته قنادی خانگی آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر