آمار تلفات رژیم صهیونیستی بعد از ۵۰۰ روز جنگ لیست شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه معاریو امروز دوشنبه در گزارشی در…
آمار تلفات رژیم صهیونیستی بعد از ۵۰۰ روز جنگ لیست شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه معاریو امروز دوشنبه در گزارشی در این رابطه خبر داد، در 500 روز جنگ 15 هزار اسرائیلی مجروح و میلیون‌ها نفر دچار مشکلات روحی و روانی شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، 500 روز از جنگ 7 اکتبر می‌گذرد، داده‌های فعلی را وزارت جنگ و ارتش اسرائیل تدوین کرده‌اندو نسخه‌ای از آن به دست معاریو رسیده است، همین آمار هم چهره دشواری از حجم تلفات و بهای سنگینی که ارتش اسرائیل و نیروهای احتیاط در این جنگ پرداختند را نمایان می‌کند.

از زمان آغاز درگیری‌ها 846 نظامی اسرائیل کشته شدند، علاوه بر آن 15 هزار نفر نیز به انحای مختلفی زخمی ‌شدند، 8600 نفر از آنها دچار جراحات جسمی‌شدند در حالی که 7500 نفر دیگر دچار مشکلات روحی و روانی همچون مشکلات پس از شوک، استرس و افسردگی شده‌اند که 93 درصد از تلفات هم مذکر هستند.

براساس آمار منشتر شده توسط ارتش اسرائیل 66 درصد از تلفات در میان نظامیان احتیاط بوده، 17 درصد نظامیان کادر و 10 درصد هم نیروهای امنیتی و پلیس بودند که در این جنگ شرکت کرده بودند.

گروه سنی تلفات نیز 51 درصد جوانان 18 تا 29 ساله و 30 درصد هم گروه سنی 30 تا 39 سال هستند.

1500 نفر از زخمی‌ها دست کم 2 بار در درگیری‌ها زخمی ‌شدند.

در بخش دیگری از گزارش معاریو هم تاکید شده است، در آخرین گزارش رسمی که هفته پیش منتشر شد، چهره‌ای بسیار نگران کننده از شرایط روانی اسرائیلی‌ها در سایه جنگ دارد.

این گزارش که توسط بازرس ویژه تهیه شده قصور قابل توجهی را از سوی کابینه نشان می‌دهد که در تعامل با بحران روحی و روانی گسترده در اسرائیل صورت گرفته است.

براساس آمار منتشر شده دست کم 3 میلیون نفر از اسرائیلی‌ها دچار افسردگی، استرس و اختلالات بعد از شوک به دلیل جنگ شده‌اند.

این در حالی است که در این گزارش تاکید شده است، اسرائیل آمادگی تعامل و معالجه این تعداد از بیماران روحی و روانی را نداد.

روزنامه یدیعوت آحارانوت هم به همین مناسبت در گزارشی جنگ در غزه را جنگی بدون پیروزی قاطع توصیف کرد و افزود، در شرایطی وارد پانصدمین روز جنگ شدیم که در غزه شاهد حضور حماس هستیم که کار بازسازی این منطقه را آغاز کرده است و همچنان از تونل هایش استفاده می‌کند، در لبنان ارتش اسرائیل مجبور به عقب نشینی شده است اما در عین حال به حملات خود علیه مناطق مختلف آن ادامه می‌دهد، در کرانه باختری هم اسرائیل به نقطه فرسودگی نزدیک می‌شود و یک سال و بیش از 4 ماه از آغاز جنگ با وجود تحقق برخی از دست آ وردها اما شاهد شکست‌‌هایی هستیم و باید گفت که اسرائیل به هیچ یک از اهداف از پیش طراحی شده خود از این جنگ نرسیده است.

به اعتقاد نویسنه این گزارش، تنها راه عدم اعلام شکست ما در این جنگ آن است که ما این جنگ را به پایان نبریم و اینگونه نشان بدهیم که همچنان ادامه دارد، گرچه این جنگ مدت‌های مدیدی است که به پایان رسیده است.

دیگر خبری از حضور 30 هزار نظامی اسرائیل در نوار غزه نیست، دیگر ارتش اسرائیل حملات زمینی خود را در جنوب لبنان انجام نمی‌دهد، در حالی که عملیات محدود در شمال کرانه باختری هم به نقطه پایانی خود نزدیکی می‌شود، هر آنچه که تاکنون انجام گرفته هم منتظر روند سیاسی است که آن هم به انجام نرسیده است و بر عکس هر چه شده به حماس برای قدرت گرفتن بیشتر کمک کرده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، در واقع ما به شکل راهبردی شکست خورده اما پیروزی‌های تاکتیکی کسب کردیم.

هفته دوم جنگ در اواسل اکتبر 2023 تصمیم دراماتیکی توسط رهبری حماس گرفته شد که امروز می‌توانیم نتایج این تصمیم را مشاهده کنیم.

آنها تصمیم گرفتند که به 30 هزار نیروی خود دستور بدهند تا از مقابل پیشروی زمینی ارتش اسرائیل کنار رفته و تنها در زمان‌‌هایی که فرصت به دست می‌آید حملات موردی علیه نظامیان اسرائیل به انجام برسانند.

این تصمیم باعث شد تا تقابل به شکل جنگ پارتیزانی شود، گروه‌های کوچکی تشکیل و با استفاده از شکاف‌ها و اشتباهات رفتاری در ارتش اسرائیل به آنها ضربه وارد شود همین امر باعث شد تا جان صدها نظامی اسرائیلی گرفته شده و هزاران نفر دیگر نیز طی ماه‌های بعد راهی بیمارستان شوند.

نتیجه این راهبرد هم این شد که امروز شاهد حضور هزاران نفر از اعضای حماس باشیم، شاید شمار آنها از تعداد آنها در 6 اکتبر 2023 هم بیشتر باشد، شاهد صدها نیروی جدید و ده‌ها فرمانده جدید هستیم در حالی که ده‌ها کیلومتر تونل هم دست نخورده باقی مانده‌اند که برخی از آنها در نزدیکی مرز واقع هستند و از آن مهم‌تر عزم آنها برای از بین بردن رژیم صهیونیستی هم تغییر ناپذیر باقی ماند.

امروز و بعد از 500 روز از جنگ ارتش اسرائیل همچنان از گردان‌های حماس به عنوان خطر بالفعل موجود سخن می‌گوید، گزارش‌‌هایی از بازسازی صفوف خود و تسلط مطلق بر نوار غزه می‌گوید.

بیشتر بخوانید

کرانه باختری| گرفتار شدن نظامیان صهیونیست در کمین مرگبار

رسانه اسرائیلی: با خیل نظامیان روانی چه کنیم؟

عزای مقامات صهیونیست برای نظامیان کشته‌شده در غزه

در این بین روزنامه یسرائیل هیوم هم در شماره نسخه کاغذی خود اعتراف می‌کند که اسرائیل نه تنها در 500 روز بلکه در هزارمین روز هم قادر به تحقق پیروزی قاطع نخواهد شد.

نویسنده این یادداشت آورده است، من این سطور را با ترس و نگرانی شدید می‌نویسم، 500 روز از آغاز جنگ می‌گذرد، همان جنگی که با حمله هزاران نفر از نوار غزه آغاز شد اما هنوز مشخص نیست که رهبران ما و در راس آنها بنیامین نتانیاهو در این جنگ، ما را به کدام ست و سو می‌برند.

 

منبع خبر