- 2025-02-13
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- گوناگون
ایلان ماسک ده میلیون دلار برای خاتمه پرونده شکایت ترامپ از توییتر میپردازد
![ایلان ماسک ده میلیون دلار برای خاتمه پرونده شکایت ترامپ از توییتر میپردازد](https://itimes.ir/wp-content/uploads/2025/02/Trumps-January-6th-Twitter-lawsuit-settled-for-‘about-10-million.jpg)
شرکت ایکس متعلق به ایلان ماسک توافق کرده است که برای حل و فصل پرونده شکایت ترامپ از توییتر، مبلغی در حدود 10 میلیون دلار بپردازد. این مبلغ علاوه بر 250 میلیون دلاری است که ماسک سال گذشته برای حمایت از کمپین انتخاباتی ترامپ هزینه کرده بود.
طبق گزارش وال استریت ژورنال، پس از وقوع حوادث 6 ژانویه 2021 در کنگره آمریکا، توییتر، فیسبوک و گوگل حسابهای ترامپ را مسدود کردند، که باعث شد او از این شرکتها شکایت کند. اما در سال 2022، دادگاهی این شکایت را رد کرد و ادعای ترامپ مبنی بر اینکه این شرکتها مانند نهادهای دولتی عمل کردهاند یا اینکه بخش 230 قانون اساسی مغایر قانون است را نپذیرفت.
در حالی که پرونده شکایت ترامپ از گوگل همچنان در جریان است، شرکت متا ابتدای ماه جاری تصمیم گرفت با پرداخت 25 میلیون دلار با ترامپ به توافق برسد و حالا نوبت به ایلان ماسک رسیده تا با پرداخت غرامت پرونده شکایت ترامپ از توییتر را حل و فصل کند.
گفتنی است شبکه ABC نیز اخیرا برای خاتمه دادن به پرونده خود با ترامپ بر سر مبلغ 15 میلیون دلار به توافق رسیده بود. علاوه بر این، وال استریت ژورنال ماه گذشته گزارش داد که پارامونت گلوبال در حال بررسی پذیرش شکایت 10 میلیارد دلاری ترامپ به دلیل ویرایش مصاحبه کامالا هریس در برنامه 60 دقیقه است.
ارسال دیدگاه