- 2025-02-12
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، ترشیجات و سس ها
طرز تهیه دیپ قارچ + نکات و فوتوفن ها
![طرز تهیه دیپ قارچ + نکات و فوتوفن ها](https://itimes.ir/wp-content/uploads/2025/02/Mushroom-Dip-1.jpg)
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
75 دقیقه
دیپ قارچ یک انتخاب مناسب برای دورهمیها و مهمانیها است. میتوان این دیپ را در کنار نان سوخاری و چیپس سرو کرد و یا کمی از آن را روی پاستا ریخت و از طعم بینظیر آن لذت برد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دیپ قارچ آشنا میشویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
در ابتدا قارچها را با سیر پوره کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و پوره قارچ را در کره تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس ادویهها را هم به ماهیتابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. اجازه دهید پوره قارچ از دما بیفتد.
پنیر و شوید را خوب مخلوط کنید. پوره قارچ را با پنیر و شوید خوب مخلوط کرده و دیپ را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. در آخر میتوانید این دیپ را در ظرف مناسب ریخته و با روغن زیتون و پول بیبر تزئین کنید.
مواد لازم برای دیپ قارچ
مواد لازممقدار مورد نیازقارچ۴۰۰ گرمسیر۲ حبهپنیر لبنه۳ قاشق غذاخوریشوید خرد شده۲ قاشق غذاخوریکره۲۵ گرمنمک، فلفل و آویشنبه مقدار کافیروغن زیتونبرای تزئینپول بیبربرای تزئین
مرحله اول: قارچ را پوره کنید
در ابتدا قارچها را به همراه سیر در غذاساز بریزید و به قدری مخلوط کنید که یک پوره قارچ با بافتی یکدست داشته باشید. میتوانید در این مرحله از چرخ گوشت یا گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو
مرحله دوم: پوره قارچ را تفت دهید
کره را داخل ماهیتابه بریزید تا ذوب شود، سپس پوره قارچ را اضافه کنید و به قدری تفت دهید تا آب آن کشیده شود. پس از آن ادویهجات را اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان آزاد شود. زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید پوره خنک شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله سوم: پوره را با پنیر ترکیب کنید
در یک ظرف پنیر لبنه را با شوید خوب مخلوط کنید، سپس پوره قارچ را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافتی یکدست پیدا کند. روی ظرف را بپوشانید و آن را برای یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم: دیپ قارچ را سرو کنید
بعد از یک ساعت دیپ قارچ را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر بریزید. روی دیپ را با قاشق صاف کنید و از روغن زیتون و پول بیبر برای تزئین آن استفاده کنید. این دیپ را میتوانید کنار نان سوخاری، چیپس، سیب زمینی و مرغ سوخاری سرو کنید.
بیشتر بحوانید: طرز تهیه گراتن پاستا با سس بشامل
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دیپ قارچ
با رعایت این نکات میتوانید دیپ قارچ خوشمزهتری را برای مهمانیهای خود آماده کنید:
دیپ قارچ را میتوانید به مدت یک هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.میتوان به این دیپ کمی خامه معمولی یا خامه ترش اضافه کرد تا بافت کرمیتری داشته باشد.میتوانید در صورت تمایل به جای شوید از جعفری تازه خرد شده و کمی پیازچه هم در دیپ قارچ استفاده کنید.میتوان در این دیپ از پنیر موزارلا و پارمسان هم استفاده کرد. پنیر پارمسان بافت لطیفتری به این دیپ میدهد.در صورت تمایل میتوانید به جای پوره کردن مواد دیپ، آنها را به صورت ریز خرد کنید و پیاز نگینی ریز خرد شده را هم به این دیپ اضافه کنید.دیپ قارچ در کشورهای مختلف به شیوههای مختلف تهیه میشود. در بعضی روشها میتوانید به مواد دیپ قارچ سوسیس خرد شده هم اضافه کنید و در نهایت بگذارید ۱۵ دقیقه در فر بپزد و روی آن طلایی شود.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه دیپ قارچ آشنا شدیم. این دیپ طعمی متفاوت و بینظیر دارد. بافت این دیپ خامهای است و قابلیت سرو در کنار غذاهای زیادی را دارد؛ از پاستا گرفته تا انواع سوخاری و نان! میتوانید دیپ قارچ را برای مهمانیهای خود آماده کنید و از طعم متفاوت و خوشمزه آن لذت ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه