طرز تهیه دسر کدو حلوایی سرخ شده+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

کدو حلوایی سرخ شده یک دسر خوشمزه و محبوب پاییزی است که می‌توانید آن را به راحتی با مواد اولیه…
طرز تهیه دسر کدو حلوایی سرخ شده+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

کدو حلوایی سرخ شده یک دسر خوشمزه و محبوب پاییزی است که می‌توانید آن را به راحتی با مواد اولیه ساده و در دسترسی در خانه تهیه کنید. دسر کدو حلوایی به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه دسر کدو حلوایی سرخ شده را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که برای خوشمزه‌تر شدن آن باید بدانید، به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا کدو را پوست بگیرید، تخمه‌هایش را خارج کنید و به برش‌های هم‌اندازه تقسیم کنید تا یکدست پخته شوند. در تابه‌ای کره را ذوب کنید و عسل، دارچین، وانیل و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کدوها را در تابه بچینید و هر طرف آن‌ها را ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا طلایی و کاراملی شوند. سپس آبلیمو را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید تا طعم دسر متعادل شود. در پایان، کدوها را در ظرف سرو بچینید و با مغزها، پودر دارچین و عسل تزیین کنید. این دسر را می‌توانید با چای، قهوه یا حتی بستنی سرو کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید. 

مواد لازم دسر کدو حلوایی سرخ شده

کدو حلوایی۵۰۰ گرمکره۵۰ گرموانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریآبلیمو۱ قاشق غذاخوریعسل۲ قاشق غذاخوریدارچین۱ قاشق چای‌خوریشکر قهوه‌ای۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه دسر کدو حلوایی سرخ شده

· زمان آماده‌سازی: ۳۵-۴۵ دقیقه
· مناسب برای: ۴-۵ نفر
· درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

کدو حلوایی را به خوبی بشویید و با یک چاقوی تیز، پوست آن را جدا کنید. کدو را از وسط برش بزنید و تخمه‌ها را با کمک قاشق خارج کنید. سپس آن را به برش‌های باریک یا مکعبی شکل تقسیم کنید. توجه کنید که اندازه تکه‌ها یکسان باشد تا هنگام پخت، به طور یکنواخت نرم شوند و بافت دلخواه را به دست آورند.

برای حفظ شکل تکه‌ها در حین پخت، بهتر است ضخامت آن‌ها حدود ۱-۱.۵ سانتیمتر باشد.

مرحله دوم: ترکیب طعم دهنده‌ها

تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را درون تابه بیندازید و صبر کنید تا کاملاً ذوب شود. سپس عسل، پودر دارچین، وانیل و شکر قهوه‌ای را به کره اضافه کنید. مواد را با یک قاشق چوبی مدام و به آرامی مواد درون تابه را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و یک مخلوط یکدست و براق به دست آید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس شکلات با خرمالو برای شب یلدا

مرحله سوم: سرخ کردن کدو حلوایی

برش‌های کدو حلوایی را به آرامی داخل تابه قرار دهید و با حرارت ملایم شروع به تفت دادن کنید. دقت کنید که تکه‌های کدو با توجه به ظرفیت تابه به طور مرتب در یک لایه کنار هم قرار بگیرند تا همه آن‌ها به خوبی پخته شوند و با سس درون تابه طعم‌دار شوند.

هر طرف کدوها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا سطح آن‌ها طلایی و براق شود. در حین سرخ کردن، چند بار تکه‌ها را زیر و رو کنید تا هر طرف کدو به خوبی با سس طعم دار شود. اگر مخلوط در حال خشک شدن بود، می‌توانید مقدار کمی آب اضافه کنید تا کدوها خشک نشوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن آبلیمو

پس از گذشت زمان اعلام شده باید کدوهای شما کاملا نرم و کاراملی شده باشند. در این مرحله آبلیمو را به کدوها اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه دیگر زمان دهید تا کدوها با آبلیمو طعم دار شوند. آبلیمو علاوه بر ایجاد تعادل در طعم شیرین دسر، عطر خاصی به آن می‌دهد. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کدوها چند دقیقه استراحت کنند تا عطر و طعم آن‌ها به اوج خود برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پالدا تبریزی مناسب شب یلدا

مرحله پنجم: تزیین و سرو دسر

کدوهای سرخ‌شده را به آرامی از تابه خارج کنید. در ظرف سرو مورد نظر بچینید و روی آن‌ها را با مغز گردو خرد شده، خلال بادام یا پسته، پودر دارچین و عسل تزیین کنید.

دسر کدو حلوایی سرخ شده را می‌توانید با انواع نوشیدنی گرم مانند چای یا قهوه سرو کنید. برخی این دسر را با بستنی سرو و میل می‌کنند.

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن دسر کدو حلوایی سرخ شده

اگر کدوها خیلی سفت هستند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، آن‌ها را چند دقیقه بخارپز کنید. می‌توانید به جای عسل از شیره انگور یا شیره خرما استفاده کنید. افزودن شکر قهوه‌ای، طعم کاراملی خاصی به دسر می‌دهد که میتوانید با توجه به ذائقه خود مقدار کمتر یا بیشتری به دسر اضافه کنید.در حین سرخ کردن، حرارت را ملایم نگه دارید تا کدوها نسوزند. برای سرخ کردن کدوها از تابه نچسب استفاده کنید تا به راحتی زیر و رو شوند و به تابه نچسبند.می‌توانید در انتها کمی پودر هل روی دسر بپاشید تا عطر بیشتری بگیرد. اضافه کردن کمی جوز هندی به ترکیب طعم‌دهنده، عطر فوق‌العاده‌ای به دسر می‌دهد. برش‌های کدو را یکسان و متوسط انتخاب کنید تا هم‌زمان پخته شوند.دارچین را به میزان دلخواه اضافه کنید؛ اما زیاده‌روی نکنید تا طعم آن غالب نشود. اگر طعم ترش بیشتری دوست دارید، مقدار آبلیمو را کمی بیشتر کنید. اگر دسر را سرد سرو می‌کنید، قبل از سرو حتماً چند ساعت در یخچال استراحت دهید.برای طعم متنوع، مقداری پوست پرتقال رنده‌شده به ترکیب کره اضافه کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دستور را امتحان کنید و با طعم دلنشین و جذابش لحظاتی شیرین و به یاد ماندنی را در کنار عزیزانتان سپری کنید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر