طرز تهیه پاپ‌ کورن صورتی خوشمزه؛ برای ولنتاین

مناسب برای 2-3 نفر زمان آماده‌سازی 60-70 دقیقه زمان پخت 5-8 دقیقه پاپ‌ کورن یکی از تنقلات بسیار محبوب و…
طرز تهیه پاپ‌ کورن صورتی خوشمزه؛ برای ولنتاین

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

60-70 دقیقه

زمان پخت

5-8 دقیقه

پاپ‌ کورن یکی از تنقلات بسیار محبوب و خوشمزه‌ای است که به راحتی و با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی در خانه قابل آماده سازی است. پاپ‌ کورن صورتی با رنگ زیبا و ظاهر جذابش می‌تواند انتخابی مناسب برای تنقلات ولنتاین باشد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پاپ‌ کورن صورتی برای ولنتاین را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی پاپ‌ کورن صورتی ابتدا پاپ‌ کورن ساده را آماده کنید. سپس با ترکیبی از شکر، کره و رنگ خوراکی صورتی، یک سس شیرین و خوشمزه آماده و آن را روی پاپ‌ کورن بریزید.

بعد از کمی مخلوط کردن و پخش شدن رنگ، اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را سرو کنید. رسپی این پاپ‌ کورن جذاب را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پاپ‌ کورن صورتی برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازدانه ذرت۱/۲ پیمانهکره۲ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ پیمانهعسل۲ قاشق غذاخوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریرنگ خوراکی صورتیچند قطرهنمکنوک قاشق چای‌خوری

مرحله اول: پاپ‌ کورن ساده را آماده کنید

قابلمه مناسبی را روی حرارت متوسط بگذارید. دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید و زمان بدهید تا با حرارت کم روغن به خوبی داغ شود.

سپس دانه‌های ذرت را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ذرت‌ها یکی پس از دیگری باز شوند.

وقتی صدای ترکیدن‌ها کمتر شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا همه دانه‌های ذرت به خوبی باز شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید: بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن

مرحله دوم: سس صورتی را آماده کنید

کره را در قابلمه کوچکی بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

سپس شکر، عسل و کمی نمک را به کره اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

وقتی مواد درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، وانیل و چند قطره رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید.

مقدار رنگ را با توجه به شدت رنگ دلخواه خود تنظیم کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: سس و پاپ‌ کورن را با هم ترکیب کنید

پاپ‌ کورن را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس صورتی را کم‌کم روی آن بریزید.

با یک قاشق چوبی یا کاردک سیلیکونی، پاپ‌ کورن‌ها را آرام هم بزنید تا سس به طور یکنواخت روی آن‌ها پخش شود.

در این مرحله کمی سرعت عمل داشته باشید و به آرامی پاپ‌ کورن‌ها را زیر و رو کنید تا نشکنند و شکل ظاهری خود را حفظ کنند.

مرحله چهارم: پاپ‌ کورن‌ها را خشک کنید

سینی مناسبی انتخاب کنید و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید.

پاپ‌ کورن‌های آغشته به سس را روی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید در دمای اتاق حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بمانند تا کاملاً خشک و ترد شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاپ کورن در هواپز

مرحله پنجم: پاپ‌ کورن‌ها را تزیین و سرو کنید

پس از خشک شدن پاپ‌ کورن‌ها، آن‌ها را در ظرف‌های سرو بریزید.

می‌توانید پاپ‌ کورن‌ها را با ترافل‌های رنگی یا اسمارتیز تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پاپ‌ کورن صورتی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پاپ‌ کورن صورتی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن پاپ‌ کورن صورتی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اگر دوست دارید پاپ‌ کورن سالم‌تری داشته باشید، به جای رنگ مصنوعی از آب چغندر استفاده کنید.برای عطری خوشایندتر، می‌توانید چند قطره اسانس توت‌ فرنگی یا تمشک به سس اضافه کنید.اگر طعم کم‌شیرین را ترجیح می‌دهید، مقدار شکر را کاهش دهید.می‌توانید برای سبک‌تر شدن، پاپ‌ کورن را در مایکروویو یا با دستگاه پاپ کورن‌ ساز بدون روغن درست کنید.برای جلوگیری از سوختن پاپ‌ کورن‌ها، حرارت را متوسط نگه دارید و قابلمه را چند بار تکان دهید.اگر می‌خواهید پاپ‌ کورن شما تردتر باشد، آن را پس از ترکیب با سس، به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.سس نباید بیش از حد داغ باشد، چون ممکن است باعث چسبندگی بیش از حد پاپ‌ کورن شود.اگر از پاپ‌ کورن آماده استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که بدون نمک و کره باشد.بعد از ریختن سس روی پاپ‌ کورن‌ها، باید سریع مخلوط کنید تا به‌ خوبی پخش شود.قرار دادن پاپ‌ کورن‌های صورتی روی کاغذ روغنی از چسبیدن پاپ‌ کورن‌ها به سینی جلوگیری می‌کند.پاپ‌ کورن‌های آماده را در ظرف دربسته و در جای خشک نگهداری کنید تا تردی خود را حفظ کنند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این پاپ‌ کورن خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه پاپ‌ کورن صورتی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر