طرز تهیه بستنی کیوی خانگی+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه بستنی کیوی با طعم ترش و شیرینی که دارد، یکی از خوشمزه‌ترین…
طرز تهیه بستنی کیوی خانگی+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

بستنی کیوی با طعم ترش و شیرینی که دارد، یکی از خوشمزه‌ترین انواع بستنی میوه‌ای است که می‌توانید از آن به عنوان یک میان وعده سالم و خوش طعم استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بستنی کیوی خانگی به ۸ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این بستنی خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی با خامه ابتدا باید خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. در ادامه آن را با شیر عسلی، وانیل و پوره کیوی ترکیب کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید.

برای درست کردن بستنی یخی کیوی باید از ترکیب آب و شکر با پوره کیوی استفاده کنید. به منظور درست کردن این بستنی با ماست می‌توانید از ترکیب ماست، پوره کیوی و شکر استفاده کنید.

برای درست کردن بستنی کیوی چند رنگ می‌توانید از پوره میوه‌های مختلف استفاده کنید. به منظور آماده کردن بستنی کیوی با موز و توت فرنگی نیز می‌توانید از این میوه‌ها در کنار کیوی استفاده کنید.

می‌توانید این بستنی را با ثعلب، شیر و خامه نیز آماده کنید. رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی کیوی با خامه برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکیوی۵ عدد متوسطخامه فرم گرفته۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارشیر عسلی۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌داروانیل۱/۲ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: شیر عسلی و وانیل را ترکیب کنید

برای شروع باید شیر عسلی و وانیل را در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم: خامه را هم بزنید

خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و آنقدر با همزن هم بزنید تا سبک شود. برای این که خامه بهتر فرم بگیرد، می‌توانید ظرف مورد نظرتان را همراه با تیغه‌های همزن برای ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد همزمان آن‌ها را با خامه از فریزر خارج کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: خامه و شیر عسلی را ترکیب کنید

خامه فرم گرفته را به مخلوط شیر عسل و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و خامه‌ای ایجاد شود.

مرحله چهارم: کیوی‌ها را پوره کنید

کیوی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. در ادامه کیوی‌ها را خرد کنید و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب پوره کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر ماست کیوی

مرحله پنجم: مواد بستنی را ترکیب کنید

در این مرحله باید ترکیب خامه فرم گرفته را با کیوی میکس شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. نیازی به مخلوط کردن مواد با مخلوط کن نیست و باید با لیسک مواد را هم بزنید.

مرحله ششم: بستنی را آماده کنید

مایه بستنی را در یک ظرف پهن بریزید و روی مواد را صاف کنید. روی ظرف را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و آن را برای ۴ تا ۵ ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله هفتم: بستنی را سرو کنید

بعد از این که بستنی آماده شد، آن را از فریزر خارج کنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در ادامه بستنی را با مقداری سس شکلات یا سس میوه‌ای و تکه‌های کیوی خرد شده تزیین کنید.

بستنی کیوی با ثعلب

بستنی کیوی با ثعلب

برای درست کردن بستنی کیوی با ثعلب باید کیوی‌ها را بشویید و با شکر در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. شیر پرچرب و خامه را ترکیب کنید و برای چند دقیقه کوتاه روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس شعله گاز را خاموش کنید. حالا ثعلب را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شوند. پوره کیوی را به این مواد اضافه کنید و دوباره مواد را برای ۲ دقیقه هم بزنید.

مخلوط به دست آمده را در کاسه استیل بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. یک ظرف دیگر را پر از یخ کنید و روی یخ‌ها کمی نمک بریزید. حالا ظرف بستنی را روی ظرف یخ قرار دهید و بستنی را به صورت نیم دایره به سمت چپ و راست هم بزنید.

این کار را برای حدود یک ساعت ادامه دهید تا بستنی خودش را بگیرد و سفت شود. در ادامه بستنی را برای حدود ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ کیوی

بستنی یخی کیوی

برای درست کردن بستنی یخی کیوی باید از ۷ تا ۸ عدد کیوی بزرگ، ۱/۳ لیوان شکر، ۱ لیوان آب و نصف لیوان آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. برای شروع آب و شکر را ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

در ادامه آب لیمو ترش را اضافه کنید. کیوی‌ها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، آن‌ها را خرد کنید. تکه‌های کیوی را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. سپس ترکیب آب و شکر را در ظرف بریزید و مواد را دوباره هم بزنید.

می‌توانید طعم مواد را بچشید و در صورت نیاز از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید. مواد بستنی یخی را در قالب‌های مخصوص بستنی بریزید و برای حدود ۵ تا ۶ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی شما آماده شود.

بستنی یخی کیوی

بستنی یخی کیوی چند رنگ

برای درست کردن بستنی کیوی چند رنگ می‌توانید از ترکیب کیوی با هر میوه دیگری که دوست دارید استفاده کنید. در این روش ابتدا باید آب و شکر را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. می‌توانید این ترکیب را روی حرارت قرار دهید و برای ۵ دقیقه بجوشانید.

سپس اجازه دهید شربت کاملا خنک شود. پوست کیوی‌ها را جدا و آن‌ها را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. می‌توانید برای درست کردن این بستنی از انبه و توت فرنگی نیز استفاده کنید.

میوه‌ها را به صورت جداگانه خرد کنید و در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. سپس به همه میوه‌ها مقداری از شربتی که آماده کرده‌اید را اضافه کنید. حالا پوره کیوی را در قالب بستنی بریزید و آن را برای یک ساعت در فریزر قرار دهید.

در ادامه پوره انبه را اضافه کنید و دوباره ۲ ساعت صبر کنید و در انتها پوره تمشک را نیز در قالب بستنی بریزید و اجازه دهید بستنی شما برای چند ساعت یا یک شب تا صبح در فریزر بماند تا آماده شود.

بستنی کیوی بدون خامه با ماست

برای درست کردن این بستنی کیوی با ماست باید پوست چند عدد کیوی را جدا کنید و آن‌ها را در مخلوط کن بریزید تا میکس شوند. در ادامه مقداری ماست و شکر به مخلوط کن اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.

حالا مایه بستنی را در قالب مخصوص بریزید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی شما آماده شود.

بستنی کیوی بدون خامه با ماست

بستنی موز و کیوی

برای درست کردن این بستنی باید موز و کیوی را در فریزر بگذارید تا منجمد شوند. سپس آن‌ها را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. بستنی کیوی رژیمی شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

بستنی کیوی و توت فرنگی

برای درست کردن بستنی توت فرنگی و کیوی باید نیم کیلو توت فرنگی را با ۱ استکان شیر و ۴ عدد کیوی در مخلوط کن بریزید و مواد را خوب میکس کنید تا بستنی سالم و خانگی شما آماده شود. برای درست کردن این بستنی بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی

بستنی کیوی با بستنی وانیلی

برای درست کردن این بستنی ساده می‌توانید مقداری بستنی وانیلی را همراه با چند عدد کیوی خرد شده در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. سپس بستنی را در ظرف درب دار بریزید و برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

برای درست کردن این بستنی می‌توانید از مقداری شکر نیز استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بستنی کیوی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بستنی کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن بستنی کیوی خانگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن بستنی کیوی بهتر است از کیوی‌های رسیده و ترش و شیرین استفاده کنید.اگر طعم کیوی شما ترش است، می‌توانید از مقداری شکر یا عسل برای شیرین کردن بستنی استفاده کنید.برای درست کردن بستنی یخی کیوی می‌توانید به جای شکر از مقداری عسل استفاده کنید.برای آماده کردن بستنی کیوی با ماست می‌توانید از مقداری خامه نیز استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید در کنار پوره کیوی از مقداری کیوی خرد شده نیز در بستنی استفاده کنید.برای خوشرنگ شدن این بستنی می‌توانید از مقداری رنگ خوراکی سبز استفاده کنید.برای مزه دار کردن این بستنی می‌توانید از مقداری بادام، پسته یا گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه بستنی کیوی خانگی و همه فوت‌وفن های درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این بستنی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر