- 2025-01-08
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- فوتبال
با مدیرعامل جدید استقلال، بیشتر آشنا شوید؛ طرفدار، قائم مقام و سرپرست سابق، باجناق کاپیتان، مدیر اجرایی روزنامه هواداران استقلال!
به گزارش خبرورزشی، علی نظری جویباری که امروز به اتفاق علیرضا اسدی، فریده شجاعی و محمودرضا بابایی عضو هیات مدیره استقلال شد و خبر انتخابش به عنوان سرپرست مدیرعاملی استقلال به صورت غیر رسمی منتشر شد، برای هواداران استقلال یک نام و چهره آشناست؛ یک استقلالی قدیمی از دیار مازندران که از ابتدای دهه ۶۰ تا به حال نامش به استقلال گره خورده است.
دهه ۶۰؛ دهه هواداری و همراهی
علی نظری جویباری دهه ۶۰ بیشتر یک هواخواه و طرفدار استقلال بود که هر چه بیشتر به سال های پایانی دهه ۶۰ نزدیک شدیم، بیشتر در قالب اسپانسر و حامی استقلال شناخته شد تا هوادار سکونشین، هرچند خودش اصرار داشت تا ابد هوادار است.
دهه 70؛ دهه همکاری و حمایت
با شروع دهه ۷۰، نظری جویباری دیگر یک رفیق صمیمی برای زنده یاد منصور پورحیدری، یک همراه بی چشمداشت برای مدیران استقلال و یک حامی مالی برای بازیکنان این تیم بود. او را در سال های میانی دهه ۷۰ به عنوان باجناق محمود فکری هم می شناختند. علاوه بر محمود فکری، او بازیکنان بزرگ زیادی را برای استقلال جذب کرد که بی شک بزرگترین آنها مهدی هاشمی نسب است.
از شاهرخ تا هاشمی نسب؛ لذتی که در انتقام هست!
علی نظری جویباری نیمه دهه ۶۰ و درست سال ۶۵، آن سالی که پرسپولیس با دو گل شاهرخ بیانی و یک گل ناصر محمدخانی استقلال را برد، بهت زده روی سکوی ورزشگاه آزادی نشسته بود. به گفته خودش آن روز با خودش عهد بست، پرسپولیسی شدن شاهرخ را با استقلالی کردن یکی از بزرگان پرسپولیس تلافی کند. خودش در محفلی دوستانه گفته بود؛ شاهرخ را خیلی دوست داشتم، عاشقش بودم، وقتی رفت پرسپولیس، انگار یک بخشی از وجودم کنده شد. وقتی در دربی ۲ گل به استقلال زد و ما را شکست داد، کمرم شکست. همان روز روی سکوهای ورزشگاه آزادی با خودم گفتم یک روز محبوب ترین ستاره پرسپولیس را به استقلال می آورم و بعد از آن تا روزی که هاشمی نسب استقلالی شد و من هم در این انتقال نقش داشتم، بزرگ ترین رویای فوتبالی من همین بود.
البته نقش داشت که شکسته نفسی است؛ هاشمی نسب را علی نظری جویباری به استقلال آورد. پیش نویس قرارداد در خانه او امضا شد، چک را او به مهدی هاشمی نسب داد، یک دوربین هندی کم حقایق آن روز را در دل خود دارد که شاید روزی روزگاری، نظری جویباری منتشرش کند.
در نقش روزنامه نگار
علی نظری جویباری در سال های پایانی دهه ۷۰ و سال های ابتدایی دهه ۸۰ مدیر اجرایی یک روزنامه ورزشی بود. روزنامه اخبار ورزش، روزنامه هواداران استقلال که سال های ۷۹ و ۸۰ با سردبیری مهدی هژبری و مدیریت اجرایی علی نظری جویباری منتشر می شد و نظری ستونی به اسم ف مثل فوتبال داشت که هر روز در آن درباره استقلال می نوشت.
استاد نقل و انتقالات
دهه ۸۰ دهه سمت های اجرایی نظری جویباری بود. او به عنوان سرپرست، مدیر اجرایی، معاون، مسئول نقل و انتقالات، معاون ورزشی و قائم مقام در دوره های مختلف با باشگاه استقلال همکاری کرد و اوایل دهه ۹۰ آرام آرام خودش را از بخش اجرایی مدیریت استقلال کنار کشید ولی ارتباطش هرگز با استقلال قطع نشد و هر از گاهی با حکم مشاور عالی به کمک مدیرعامل وقت استقلال آمد. او متخصص نقل و انتقالات بود و جذب ستاره های بسیاری با همکاری او رقم خورد.
او حالا مدیرعامل استقلال است. البته همزمان عضو هیات مدیره و مدیرعامل استقلال… برای او دوره جدیدی در استقلال آغاز شده است.
ارسال دیدگاه