6 طرز تهیه اسموتی خرمالو + نکات و فوتوفن ها
اسموتیها جز پرطرفدارترین و محبوبترین انواع نوشیدنیها در سراسر جهان هستند. خرمالو این نوبرانه پاییز نیز عضو اصلی و جدانشدنی در این نوشیدنیها است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا به آموزش طرز تهیه ۶ نوع اسموتی خرمالو با ترکیبات مختلف مثل بستنی، هویج، شیر و سیب خواهیم پرداخت. همچنین نکات مهمی برای خوشمزهتر شدن این اسموتیها نیز ارائه خواهیم کرد.
نگاهی سریع به طرز تهیه ۶ مدل اسموتی خرمالو
برای تهیه انواع اسموتی خرمالو، ابتدا خرمالوها را بشویید، پوست بگیرید و هستههای آنها را جدا کنید. با توجه به مدل اسموتی، مواد دیگر مانند بستنی، هویج، شیر، سیب، موز، یا نارنگی را آماده کنید. همه مواد را در مخلوطکن بریزید و تا زمانی که ترکیب صاف و یکدست شود، مخلوط کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از افزودنیهایی مثل عسل، یخ خرد شده، دارچین، یا پوست رندهشده نارنگی استفاده کنید. اسموتی آماده را در لیوان بریزید و با برش میوه یا مغزها تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه ۶ مدل اسموتی خرمالو
مدت زمان آماده سازی همه اسموتیها در این آموزش ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در همه اسموتیها مناسب برای ۱-۲ نفر است.درجه سختی تهیه هر ۶ مدل اسموتی در دسته بندی آسان قرار دارد.
۱- مواد لازم اسموتی خرمالو با بستنی
خرمالو ۲ عددبستنی وانیلی ۳ قاشق غذاخورییخ به مقدار دلخواهعسل۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه
خرمالوها را پس از شستن، پوست بکنید و هستههای آنها را جدا کنید. سپس خرمالوها را به قطعات کوچک برش زنید.خرمالوهای برشخورده، بستنی وانیلی (میتوانید از بستنی شکلاتی نیز استفاده کنید تا طعم متفاوتی داشته باشد) و یخ را در مخلوطکن بریزید. اگر میخواهید اسموتی شیرینتر باشد، میتوانید مقداری عسل در همین مرحله به آن اضافه کنید. چند پالس بزنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. اسموتی شما باید کاملاً نرم و کرمی شود.اسموتی را در لیوان بریزید و میتوانید آن را با کمی خرمالو برشخورده یا تکههای بستنی تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع اسموتیهای پرتقال + نکات خوشمزهتر شدن
۲- مواد لازم اسموتی خرمالو با هویج
خرمالو ۲ عددهویج ۱ عددآبپرتقال طبیعی ۱ پیمانهعسل ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه
خرمالوها را پس از شستن پوست بگیرید و هستههای آن ها را جدا کنید. هویج را نیز بشویید و آن را به قطعات کوچک برش دهید.خرمالو، هویج، آب پرتقال (برای طعم بهتر، از آب پرتقال تازه استفاده کنید) و عسل را در مخلوطکن بریزید. چند پالس بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و نوشیدنی شما بافت یکدست و یکنواختی به خود گیرد.اسموتی خرمالو و هویج را در لیوان بریزید و با مغز فندق، گردو یا برگ نعناع تزئین کنید.
۳- مواد لازم اسموتی خرمالو با شیر
خرمالو ۲ عددشیر ۱ فنجانعسل یا شکر۱ قاشق چایخوری (اختیاری)یخبه مقدار دلخواه
طرز تهیه
خرمالوها را بشویید، پوست بگیرید و هسته هایشان را جدا سازید.خرمالو، شیر (برای طعم خامهایتر، از شیر پرچرب استفاده کنید) و یخ را در مخلوطکن بریزید. ۲۰-۳۰ ثانیه همه مواد را به هم زنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. برای افزایش طعم، میتوانید مقداری وانیل یا دارچین به اسموتی اضافه کنید.اسموتی خرمالو و شیر را در لیوان بریزید و میتوانید روی آن را با مقداری میوه برشخورده یا پودر دارچین تزئین کنید.
۴- مواد لازم اسموتی خرمالو با سیب
خرمالو ۲ عددسیب۱ عددآبلیمو۱ قاشق چایخوریعسل۱ قاشق چایخوری (اختیاری)یخبه مقدار دلخواه
طرز تهیه
سیب و خرمالو ها را بشویید، پوست بگیرید و هسته هایشان را جدا سازید. میوه ها را به قطعات کوچک برش دهید. برای تهیه این اسموتی بهتر است از سیبهای شیرینتر مانند سیب گلاب استفاده کنید تا طعم اسموتی ملایمتر و شیرینتر شود.خرمالو، سیب، آب لیمو و یخ را در مخلوطکن بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید تا به یک اسموتی صاف و یکدست تبدیل شود. اضافه کردن یک قاشق چایخوری دارچین یا زنجبیل میتواند طعم خاصی به اسموتی بدهد.اسموتی خرمالو و سیب را در لیوان بریزید و با چند تکه سیب یا خرمالو تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی نارنگی و سیب
۵- مواد لازم اسموتی خرمالو با موز
خرمالو۲ عددموز۱ عددشیر یا شیر گیاهی (بادام، نارگیل)۱ پیمانهعسل یا شیره خرما۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)یخ خرد شده۳-۴ تکه (اختیاری)
طرز تهیه
موز و خرمالوها را بشویید. پوست موز را بگیرید و خرمالوها را از هسته و پوست جدا کنید. برای طعم بهتر، میتوانید مواد را قبل از ترکیب، در فریزر قرار دهید تا کمی خنک شوند.خرمالو و موز را درون مخلوطکن یا میکسر بریزید، شیر سرد یا شیر گیاهی، عسل یا شیره خرما را برای ایجاد بافتی کرمی به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوطکن را روشن کنید و مواد را به مدت ۱-۲ دقیقه هم بزنید تا به ترکیبی یکدست و صاف برسید.اسموتی آماده را در لیوانهای بلند سرو کنید و با برشهای خرمالو یا مقداری دارچین برای تزئین روی آن استفاده کنید.
۶- مواد لازم برای اسموتی خرمالو و نارنگی
خرمالو۲ عددنارنگی۳ عددیخ خرد شده۳-۴ تکهعسل۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)پوست رندهشده نارنگی یا برشهای خرمالوبه مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه
خرمالوها را بشویید و پوست و هسته آنها را جدا کنید. نارنگیها را پوست گرفته و هستههایشان را خارج کنید.خرمالو و نارنگی را درون مخلوطکن بریزید. اگر دوست دارید اسموتی کمی شیرینتر باشد، عسل به آن بیفزایید. یخ خرد شده را نیز اضافه کنید. مخلوطکن را روشن کنید و مواد را چند دقیقه ای به هم بزنید تا یکدست و صاف شود.اسموتی را در لیوانهای سرو کنید و به دلخواه با پوست رندهشده نارنگی یا برشهای خرمالو تزئین کنید.
نکات کلی برای خوشمزهتر شدن اسموتی خرمالو
اگر اسموتی شما نیاز به شیرینی بیشتری دارد، میتوانید از عسل طبیعی به جای شکر استفاده کنید که علاوه بر شیرینی، طعمی طبیعی و خوشمزه به اسموتی میدهد.سعی کنید همیشه از میوههای تازه یا آب میوه های طبیعی برای تهیه اسموتی استفاده کنید تا طعم اسموتی شما طبیعی و خوشمزه باشد.اگر دوست دارید اسموتی شما طعمی خاصتر داشته باشد، میتوانید میوههایی مثل هویج یا سیب را کمی بخارپز کنید تا طعم آنها ملایمتر شود.یخ باعث سرد و خوشمزهتر شدن اسموتی میشود، اما زیاد استفاده کردن از آن میتواند اسموتی را رقیق کند. به مقدار متوسط یخ اضافه کنید.برای اسموتی غلیظ تر می توانید میوه ها را چند دقیقه ای در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شوند.خرمالوی رسیده با بافت نرم و طعم شیرین، بهترین انتخاب برای اسموتی است. اگر خرمالوی شما کمی نارس یا گس است، آن را در دمای محیط بگذارید تا کاملاً برسد.چاشنیهایی مانند دارچین، هل، یا زنجبیل به اسموتی خرمالو طعمی خاص و دلپذیر میدهند. همچنین، کمی وانیل میتواند طعم را جذابتر کند.افزودن مغزهایی مثل بادام یا گردو، طعم و ارزش غذایی اسموتی را افزایش میدهد. برای بافتی خامهایتر، میتوانید از ماست یا کره بادام نیز استفاده کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت این نکات و ترکیبهای مختلف، میتوانید اسموتیهای خرمالو را به طرز دلخواه خود درست کنید و از طعم خوشمزه آنها لذت ببرید.
اگر در تهیه این نوع اسموتی از ترکیبات دیگری استفاده میکنید که طعم و مزه بهتری به نوشیدنی میدهد خوشحال میشویم که آن مواد خوراکی یا نحوه آماده سازی را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه