- 2025-11-23
- 6 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه پودینگ ذرت؛ دسر سنتی بومیان آمریکا
مناسب برای
8 نفر
زمان آمادهسازی
5 دقیقه
زمان پخت
2 ساعت و نیم
پودینگ ذرت یکی از پودینگهای کلاسیک و قدیمی است که ریشه آن به بومیان آمریکا برمیگردد. پودینگ نوعی کاستارد پخته شده با شیر، کره، ملاس، تخممرغ، ادویه جات و آرد ذرت است. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه پودینگ ذرت آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این دسر سنتی، شیر و کره را روی حرارت بجوشانید. آرد ذرت، آرد، نمک و ملاس را در ظرفی جدا مخلوط کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق شود؛ سپس آن را به مخلوط شیر و کره برگردانید.
مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. تخممرغها را جدا هم بزنید و با افزودن مقداری از پودینگ، دمای آنها را بالا برده و سپس به قابلمه اضافه کنید.
شکر، ادویهها و کشمش را اضافه کنید و در صورت نیاز برای یکدست شدن، مخلوط را در مخلوطکن هم بزنید. مایه را در ظرف مناسب بریزید و حدود دو ساعت در فر گرمشده بپزید، سپس بگذارید یک ساعت بماند و خنک شود.

این دسر را با بستنی یا خامه فرمگرفته سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این دسر به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای پودینگ ذرت برای 8 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر6 فنجانکره½ فنجانآرد ذرت½ فنجانآرد¼ فنجاننمک1 قاشق چایخوریملاس½ فنجانتخممرغ3 عددپودر قند⅓ فنجانپودر دارچین1 قاشق چایخوریجوز هندی1 قاشق چایخوریکشمش طلایی1 فنجانخامه فرم گرفته یا بستنی وانیلیبه میزان لازم
مرحله اول: شیر و کره را مخلوط کنید
در یک شیرجوش، شیر و کره را بریزید و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیر روی حرارت زیاد حدود 6 دقیقه بماند و شروع به جوشیدن کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ موز و گردو
مرحله دوم: فر را گرم کنید
فر را با دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک کاسه جداگانه آرد ذرت را با آرد و نمک مخلوط کنید.
کم کم ملاس را هم به ترکیب آردها اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
نصف فنجان شیر را هم به ترکیب آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید.
وقتی ترکیب آردی رقیق شد، آن را به شیرجوش حاوی شیر و کره برگردانید.
مرحله سوم: پودینگ را بپزید
ترکیب پودینگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را خوب هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
دمای تخممرغها را کم کم با اضافه کردن مقدار کمی از پودینگ به آنها و همزدن همزمان، بالا ببرید.
در نهایت تخممرغهای ترکیب شده با پودینگ را به شیرجوش برگردانید و آنها را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم: شکر و ادویهها را اضافه کنید
شکر و ادویهجات را به پودینگ اضافه کنید و آن را هم بزنید.
در این مرحله، اگر مخلوط گلوله گلوله شد، میتوانید آن را در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. کشمشها را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم: پودینگ را در فر قرار دهید
مواد پودینگ را در یک ظرف پیرکس با گنجایش 2 و نیم لیتر بریزید.
سپس پودینگ را برای مدت 2 ساعت در فر با دمای 120 درجه سانتیگراد بپزید.
بعد از این مدت زمان، پودینگ را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 1 ساعت در دمای محیط بماند و خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ ایتالیایی
مرحله ششم: پودینگ ذرت را سرو کنید
این پودینگ را در ظروف مناسب برای سرو بریزید.
روی پودینگ ذرت را با اسکوپ بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته تزئین کرده و آن را سرو کنید.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه پودینگ ذرت
در هنگام آماده کردن پودینگ ذرت نکات زیر را فراموش نکنید:
به جای ملاس میتوایند ½ فنجان شکر را با ½ فنجان آب گرم مخلوط کنید. به جای ملاس میتوانید از شیره خرما یا شیره انگور هم استفاده کنید.استفاده کردن از کشمش طلایی در این پودینگ اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.به دلیل داشتن ادویههای مختلف و متنوع، این دسر عطر خوبی دارد اما در صورت تمایل میتوانید کمی وانیل هم به آن اضافه کنید.
جالب است بدانید در طرز تهیه پودینگ ذرت، از بومیان آمریکا و کاربرد آرد ذرت در فرهنگ آنها الهام گرفته شده است. در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پودینگ ذرت آشنا شدیم. اگر این دسر را آماده کردید، نظر خود را درباره آن با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در میان بگذارید.
منبع: simplyrecipes

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه