• 2025-10-25
  • 3 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

درمان ناباروری؛ نه یک نیاز لوکس، بلکه یک حق انسانی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در روزهای اخیر، دکتر فرهاد یغمایی، مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، با تأکید…

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در روزهای اخیر، دکتر فرهاد یغمایی، مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، با تأکید بر اهمیت درمان ناباروری در سطح اجتماعی و خانوادگی، اظهار داشت: “درمان ناباروری هیچگاه نباید به عنوان یک نیاز لوکس یا تجملاتی در نظر گرفته شود؛ بلکه یک حق انسانی و خانوادگی است.” وی افزود: “هدف اصلی ما این است که هیچ زوجی به دلیل مسائل مالی، فاصله جغرافیایی یا فقدان آگاهی از چرخه درمان ناباروری جا نماند.”

دکتر یغمایی در ادامه اشاره کرد که ناباروری باید در نظام سلامت کشور به‌عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های جمعیتی و اجتماعی تلقی شود و مورد توجه ویژه قرار گیرد. در همین راستا، او بیان کرد که در سال‌های اخیر، فناوری‌های درمان ناباروری با پیشرفت‌های چشمگیری روبه‌رو بوده‌اند. اما آنچه که مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا را متمایز می‌کند، نگاه نوآورانه به بیمار و خانواده‌های نابارور است. به‌گفته وی، نوآوری در این حوزه تنها به فناوری‌های درمانی محدود نمی‌شود بلکه شامل نگاه انسانی و حمایتی به بیمار نیز می‌شود.

مدیر مرکز ابن‌سینا تاکید کرد که علاوه بر گسترش فناوری‌های پیشرفته مانند IVF، PGT و بانک‌های سلولی، این مرکز طرح‌های حمایتی و آموزشی برای زوج‌ها را نیز توسعه داده است تا همه افراد بتوانند به خدمات درمانی باکیفیت دسترسی پیدا کنند.

وی در ادامه افزود که مسئولیت اجتماعی پژوهشگاه ابن‌سینا تنها محدود به درمان ناباروری نمی‌شود، بلکه این مرکز به پیشگیری از ناباروری، ارتقای سلامت باروری و ترویج سبک زندگی سالم خانوادگی نیز توجه ویژه دارد. این بخش از فعالیت‌های مرکز، که کمتر دیده می‌شود، به گفته دکتر یغمایی، حیاتی است. آگاهی و آموزش به زوج‌ها در مراحل ابتدایی می‌تواند از تبدیل ناباروری به بحران‌های بزرگ‌تر جلوگیری کند.

در نهایت، دکتر یغمایی با تأکید بر رسالت مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا اظهار داشت: “ما تنها به درمان نگاه نمی‌کنیم، بلکه هدف ما احیای امید در خانواده‌ها و آینده‌سازی برای نسل‌ها است. رسالت ما این است که علاوه بر درمان امروز، به فردای خانواده‌ها نیز فکر کنیم.”

منبع خبر