سوری‌ها از مناطق تحت کنترل عناصر الجولانی فرار می‌کنند

منابع سوری از جنایات عناصر وابسته به الجولانی در شهرهای مختلف این کشور و فرار شهروندان سوری پرده برداشتند. پایگاه…
سوری‌ها از مناطق تحت کنترل عناصر الجولانی فرار می‌کنند

منابع سوری از جنایات عناصر وابسته به الجولانی در شهرهای مختلف این کشور و فرار شهروندان سوری پرده برداشتند.

سوری‌ها از مناطق تحت کنترل عناصر الجولانی فرار می‌کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش مشرق، منابع سوری در گفتگو با المعلومه تاکید کردند که اکثر رسانه‌ها تحت کنترل کشورهایی قرار دارند که از ابومحمد الجولانی سرکرده تشکیلات تروریستی هیئت تحریرالشام حمایت می‌کنند و به همین دلیل جنایات عناصر این تشکیلات در سوریه منتشر نمی‌شود.

آنها اضافه کردند: ما شاهد اقداماتی نظیر کشتار، بازداشت، غارت و سرقت علیه ساکنان سوریه از سوی عناصر وابسته به الجولانی هستیم.

این منابع تصریح کردند: فرار شهروندان سوری از شهرهای مختلف این کشور به سمت کشورهای همسایه از جمله لبنان به میزان ۷۰ درصد طی روزهای گذشته افزایش یافته است.

آنها بیان کردند: عناصر وابسته به الجولانی بدون مجوزهای قانونی اقدام به بازداشت‌های بی حساب و کتاب و شکنجه می‌کنند.

پیش از این نیز خبرهایی در خصوص برگزاری تظاهرات علیه الجولانی و عملکرد عناصر وابسته به آن در برخی شهرهای سوریه منتشر شده بود.

 

واریز 2 هدیه 7 و 30 میلیونی پزشکیان به مردم | آغاز ثبت نام وام بلاعوض بدون سپرده و ضامن

منبع خبر

بیا تو صدا