- 2025-10-03
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- تلفن همراه
سری شیائومی 17 در عرض یک هفته رکورد فروش یک میلیون دستگاه را ثبت کرد
به اشتراکگذاری
سری شیائومی 17 در اواخر ماه گذشته میلادی در چین رونمایی شد و اکنون طبق اعلام این شرکت، به یک رکورد فروش مهم دست یافته است. شیائومی پنجشنبه سوم مهر سری 17 خود را معرفی کرد که از مهمترین ویژگیهای آن وجود نمایشگر ثانویه در مدلهای پرو و پرومکس است. اکنون با گذشت تنها یک هفته از معرفی این گوشیها، این شرکت چینی اعلام کرده که فروش مجموع گوشیهای این سری از یک میلیون دستگاه گذشته است.
ثبت رکورد فروش توسط سری شیائومی 17
رئیس شیائومی، لو وایبینگ، این موفقیت فروش را در شبکه اجتماعی ویبو به اشتراک گذاشت و خاطرنشان کرد که کل فروش سری شیائومی 17 از زمان عرضه تا کنون به بیش از 1 میلیون دستگاه رسیده است. از زمان معرفی رسمی شیائومی 17، 17 پرو و 17 پرو مکس در چین، تنها یک هفته میگذرد.
سری شیائومی 17 در زمان رکوردشکنی، بیشترین سرعت رسیدن به این میزان فروش را نسبت به نسلهای قبلی ثبت کرده است و به همین دلیل شیائومی تولید را افزایش داده تا پاسخگوی تقاضای بالاتر بازار باشد.
شیائومی 17 پرو و 17 پرو مکس دارای نمایشگر ثانویه در پشت دستگاه هستند و از تراشه جدید اسنپدراگون 8 الیت نسل 5 بهره میبرند. این گوشیها همچنین دوربینهای بهبود یافته دارند و مدل پرو مکس حتی از یک باتری 7500 میلیآمپرساعتی استفاده میکند.
شیائومی 17 نیز به تراشه اسنپدراگون 8 الیت نسل 5 مجهز شده و باتری آن 7000 میلیآمپرساعت ظرفیت دارد. این مدل از یک مجموعه دوربین سهگانه در پنل پشتی خود برخوردار بوده که عملکرد تصویربرداری آن نسبت به نسلهای قبلی ارتقا یافته است.
سری شیائومی 17 با ترکیب قابلیتهای پیشرفته، ظرفیت باتری بالا و تراشه جدید، به سرعت توانسته توجه بازار را جلب کرده و رکورد فروش یک میلیون دستگاه در کمتر از یک هفته را ثبت کند. این موفقیت نشاندهنده تقاضای بالای کاربران برای این محصولات پرچمدار و پیشرفته است.
ارسال دیدگاه