سامسونگ اکنون مالک Denon و Bowers & Wilkins و چندین برند صوتی دیگر است

به اشتراک‌گذاری سامسونگ چندین برند صوتی دیگر را حریداری کرد. زیرمجموعه سامسونگ یعنی شرکت هارمن،…


سامسونگ اکنون مالک Denon و Bowers & Wilkins و Marantz و چندین برند صوتی دیگر است


به اشتراک‌گذاری

سامسونگ چندین برند صوتی دیگر را حریداری کرد. زیرمجموعه سامسونگ یعنی شرکت هارمن، فرایند خرید کسب‌وکار صوتی پیشین ماسیمو موسوم به Sound United را به پایان رسانده است.

سامسونگ اکنون مالک چندین برند صوتی دیگر است

دامنه برندهای صوتی تحت مالکیت سامسونگ گسترشی چشمگیر یافته است. این قرارداد به ارزش 350 میلیون دلار که نخستین بار در اردیبهشت ماه اعلام شده بود، اکنون باعث شده تا برندهایی چون Bowers & Wilkins و Denon و Marantz و Definitive Technology و Polk Audio و HEOS و Classé و Boston Acoustics در کنار برندهای شناخته‌شده‌ای مثل JBL و Harman Kardon و دیگر شرکت‌های صوتی که سامسونگ هنگام خرید هارمن با مبلغ 8 میلیارد دلار در سال 2016 به دست آورده بود، قرار گیرند.

دیو راجرز، مسئول بخش سبک زندگی هارمن در بیانیه‌ای اظهار داشت:

فهرست درخشان برندهای Sound United بر پایه شور عمیق نسبت به صدا، نوآوری و تعهد به کیفیت استوار است و همین موضوع با ارزش‌های اصلی هارمن هم‌راستا است. این معامله فرصت‌های معناداری برای رشد همگان فراهم می‌کند. همچنین راهبرد هارمن را برای ادامه مسیر موفقیت بی‌همتا و رسیدن به ابعادی بی‌سابقه به عنوان رهبر عرصه صدا تقویت خواهد کرد.

شرکت Sound United تحت مدیریت واحد سبک زندگی هارمن به‌صورت یک کسب‌وکار مستقل اداره خواهد شد تا هر برند صوتی بتواند هویت و جامعه مشتریان ویژه خود را حفظ کند. با تکمیل شدن این فروش، ماسیمو اکنون قادر است تمرکز خود را بر پرونده قضایی مرتبط با ساعت اپل واچ که در مردادماه علیه اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده آغاز کرده بود، معطوف سازد.



منبع خبر