طرز تهیه «املت سیب» با طعمی متفاوت برای صبحانه

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 15 دقیقه املت‌ یکی از اولین انتخاب‌ها برای صبحانه است…

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

15 دقیقه

املت‌ یکی از اولین انتخاب‌ها برای صبحانه است اما مجبور نیستید به انواع قدیمی و تکراری املت برای صبحانه‌های خود رضایت دهید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه املت سیب با طعمی متفاوت برای صبحانه آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن املت سیب، سفیده تخم‌مرغ را با شکر خوب هم بزنید تا سفت و فومی شود، سپس آرد، بیکینگ پودر، نمک، شیر، زرده‌ تخم‌مرغ و آب لیمو را در یک ظرف دیگر خوب با هم ترکیب کرده و در نهایت آن را با سفیده تخم‌مرغ هم زده ترکیب کنید.

سیب‌ها را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک خرد کنید. در ماهیتابه کره را ذوب کرده، مایه املت را بریزید و برش‌های سیب را روی آن بچینید. املت را 10 در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

در ادامه با طرز تهیه این املت به صورت گام‌به‌گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای املت سیب برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسفیده تخم‌مرغ2 عددشکر سفید4 قاشق غذاخوریآرد همه منظوره3 قاشق غذاخوریبیکینگ پودر¼ قاشق چای‌خورینمک1/4 قاشق چای‌خوریشیر3 قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ هم زده2 عددآب لیمو1 قاشق غذاخوریکره1 قاشق چای‌خوریسیب1 عدد بزرگپودر دارچین¼ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: فر را از پیش گرم کنید

فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرند و سفت شوند.

3 قاشق از شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سفت و فومی شود.

مرحله دوم: مواد را مخلوط کنید

در یک کاسه دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و شیر را هم به این مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

زرده تخم‌مرغ و آب لیمو را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در نهایت سفیده تخم‌مرغ هم زده را هم به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را با دیگر محتویات مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت شاک شوکا تونسی

مرحله سوم: سیب را آماده کنید

سیب را پوست بگیرید، هسته‌های آن را جدا کرده و در نهایت آن را به صورت خلال‌های نازک برش دهید.

در یک ماهیتابه کره را ذوب کنید، سپس مایه املت را به صورت یکنواخت در ماهیتابه پخش کنید.

خلال‌های سیب را روی آن بچینید، سپس 1 قاشق باقی مانده از شکر و دارچین را روی آن بپاشید.

مرحله چهارم: املت را بپزید

ماهیتابه را برای 10 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که سیب‌ها قهوه‌ای روشن یا طلایی رنگ شوند.

سپس آن را از فر بیرون آورده، برش دهید و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه املت سیب

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه املت سیب

برای آماده کردن املت سیب نکات زیر را هم در نظر بگیرید:

می‌توانید این املت را به جای فر در ماهیتابه با در بسته و شعله‌پخش‌کن هم آماده کنید.در صورت تمایل می‌توانید مایه املت را مانند خاگینه در ماهیتابه سرخ کنید و سپس خلال‌های سیب را کاراملی کرده و روی مواد بریزید.می‌توانید در صورت تمایل پوست سیب را جدا نکنید و برش‌های سیب را با پوست در املت بریزید.اگر املت را در ماهیتابه می‌پزید و نمی‌خواهید خیلی پف کند، می‌توانید بیکینگ پودر و آرد را از مواد آن حذف کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه املت سیب آشنا شدیم. شما طرفدار ترکیب طعم‌های میوه‌ای با املت و خاگینه هستید یا خیر؟

منبع: allrecipes

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر