مدیران شرکت‌های متخلف واردکننده موبایل ممنوع‌الخروج شدند

به اشتراک‌گذاری پرونده تخلف شرکت‌های واردکننده موبایل با خبر ممنوع‌الخروجی مدیران آن‌ها وارد مرحله جدیدی…


مدیران شرکت‌های متخلف واردکننده موبایل ممنوع‌الخروج شدند


به اشتراک‌گذاری

پرونده تخلف شرکت‌های واردکننده موبایل با خبر ممنوع‌الخروجی مدیران آن‌ها وارد مرحله جدیدی شد. این خبر را یک مقام صنفی روز گذشته در جمع فروشندگان تلفن همراه اعلام و خاطرنشان کرد که پیگیری‌های قضایی در اولویت قرار گرفته و به سرعت در حال انجام است.

اخبار جدید حاکی از آن هستند که این شرکت‌ها، گوشی‌های آیفون (با قیمت بالای 600 دلار) را به جهت کاستن از هزینه‌های گمرکی به عنوان گوشی‌های ارزان‌قیمت از برند شیائومی ثبت و اظهار کرده‌اند. در حال حاضر شناسه همه دستگاه‌های وارد شده طی این تخلف در سامانه همتا مسدود شده‌اند.

بر اساس اعلام رییس انجمن موبایل ایران، در پی آشکار شدن این تخلف مدیران شرکت‌های واردکننده متخلف احضار و ممنوع‌الخروج شده‌اند.

به گزارش فارنت، مهدی اسدی همچنین در این‌باره خاطرنشان کرد: «منافع ملی در خطر افتاده است [و همچنین] حقوق مصرف‌کننده. نهادهای نظارتی و امنیتی به شدت پیگیر هستند و ما نیز همراهی می‌کنیم. هیچ‌گونه مماشاتی با هیچ‌یک از شرکت‌ها نخواهیم داشت.»

سادات حسینی رییس کمیسیون موبایل اتاق اصناف نیز روز گذشته در جمع فروشندگان تلفن همراه گفت: «قرار نیست چند نفری بخواهند اسم صنف را خراب بکنند و ما نیز اجازه دهیم این اتفاق بیفتد. قرار نیست کسی که در این قضیه سهیم نبوده آسیب ببینید. حداکثر تا 24 تا 48 ساعت دیگر تعیین تکلیف خواهد شد.»

بر اساس اعلام اسدی، کالاهای مورد تخلفِ باقی‌مانده در گمرک نیز توقیف شده‌اند و نهادهای نظارتی برخورد سخت‌گیرانه‌ای با متخلفان دارد. سادات حسینی همچنین شب گذشته خبر داد که با مذاکرات صنفی صورت‌گرفته، مسئولین سامانه همتا قول همکاری داده‌اند تا شناسه دستگاه‌های کم‌اظهاری شده مجددا به شبکه بازگردانده شود. سادات حسینی همچنین ادامه داد: «فرایندی که برای اصلاح این شناسه‌ها در نظر گرفته می‌شود از سوی اتحادیه‌های هر استان اعلام خواهد شد.»

بدین ترتیب گوشی‌هایی که در فروشگاه‌ها هستند و نیز به دست مصرف‌کننده رسیده‌اند و در حال حاضر شماره IMEI آن‌ها در سامانه همتا مسدود شده است به زودی به شبکه بازخواهند گشت.


منبع خبر