طرز تهیه گراتن لوبیا سبز+ نکات و فوت‌و‌فن ها

مناسب برای 6 نفر زمان آماده‌سازی 35 دقیقه زمان پخت 25 دقیقه گراتن‌ها خوراکی‌هایی با رویه طولایی متشکل از نان…

مناسب برای

6 نفر

زمان آماده‌سازی

35 دقیقه

زمان پخت

25 دقیقه

گراتن‌ها خوراکی‌هایی با رویه طولایی متشکل از نان سوخاری و پنیر هستند که در فر آماده می‌شوند. آماده کردن گراتن آسان و مدت زمان پخت آن کم است و به همین دلیل گزینه مناسبی برای اوقاتی به شمار می‌رود که به دنبال یک غذای آسان و سریع هستید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه گراتن لوبیا سبز آشنا خواهیم شد پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این غذای خوشمزه، فر را از قبل گرم کرده و ظرف گراتن را چرب کنید. لوبیا سبزهای نصف شده را در آب و نمک بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس آن را در ظرف گراتن بریزید.

در ظرف، لوبیا را با نمک، فلفل و خردل طعم‌دار کنید. روی لوبیا سبزها به ترتیب خامه، پنیر و در نهایت خرده نان‌های سوخاری ترکیب شده با کره را بریزید.

گراتن را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود. در ادامه با طرز تهیه این گراتن به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای گراتن لوبیا سبز برای 6 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکره3 قاشق غذاخوریلوبیا سبز تازه600 گرمنمک و فلفلبه میزان لازمخردل دیژون2 قاشق چای‌خوریخامه غلیظ1 و ½ فنجانپودر پنیر پارمسان10 قاشق غذاخوریخرده نان سوخاری⅓ فنجان

مرحله اول: فر را گرم کنید

فر را از قبل با دمای 230 درجه گرم کنید. با یک قاشق غذاخوری از کره ظرفی که در آن تصمیم به پختن گراتن در فر دارید را چرب کنید.

در یک قابلمه آب فراوان و نمک را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن گل کلم

مرحله دوم: لوبیاها را آماده کنید

لوبیاها را بشویید. دو طرف آن را با چاقو جدا کنید. هر لوبیا را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

وقتی آب به جوش آمد، لوبیا سبز را به آب جوش اضافه کنید تا زمانی که کمی نرم شوند.

این کار حدود 6 دقیقه زمان لازم دارد اما در این بین لوبیاها را امتحان کنید تا مطمئن شوید آن‌ها را زیاد نپخته‌اید.

مرحله سوم: لوبیاها را در آب سرد بریزید

لوبیاها را از صافی رد کنید و بلافاصله در یک کاسه آب سرد بریزید.

وفتی لوبیاها خنک شدند، با دست آب اضافی آن‌ها را بگیرید و به ظرف گراتن انتقال دهید.

مرحله چهارم: لوبیاها را طعم دار کنید

لوبیاها را با نمک، فلفل و خردل طعم‌دار کنید.

خوب لوبیاها را هم بزنید تا همه آن‌ها با ادویه‌ها خوب مخلوط شوند.

خامه را روی لوبیاها بریزید و سپس پنیر پارمسان را روی خامه‌ها بپاشید.

مرحله پنجم: خرده‌های نان را آماده کنید

باقی مانده کره را ذوب کنید و در یک کاسه با خرده‌های نان سوخاری خوب ترکیب کنید.

این کار را تا جایی ادامه دهید تا خرده‌های نان بافتی شبیه ماسه خیس پیدا کنند. خرده‌های نان را روی گراتن بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن مرغ و اسفناج

مرحله ششم: گراتن را بپزید

گراتن را در فری که از پیش گرم کرده‌اید، 15 تا 20 دقیقه بپزید تا روی گراتن طلایی شود.

بعد از پایان پخت، گراتن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 10 دقیقه در دمای اتاق بماند و از حرارت بیفتد، سپس آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه گراتن لوبیا سبز

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه گراتن لوبیا سبز

اگر قصد آماده کردن گراتن لوبیا سبز را دارید حتما نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:

حتما در آبی که لوبیا سبزها را در آن می‌جوشانید مقداری نمک بریزید تا لوبیاها طعم‌دار شوند.می‌توانید کمی هم پنیر چدار روی گراتن بریزید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه گراتن لوبیا سبز آشنا شدیم. این گراتن مواد اولیه زیادی ندارد و بهتر است در هنگام آماده کردن آن از ادویه‌جات زیادی استفاده نکنید تا همچنان طعم اصلی گراتن، طعم لوبیا سبز باشد.

منبع: allrecipes.com

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر