- 2025-08-23
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه
مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
4-5 ساعت
زمان پخت
8-10 دقیقه
سوربه یکی از دسرهای جذاب و خوشمزهای است که میتوانید با میوههای مختلف آن را آماده کنید. اگر به دنبال دسری سالم و در عین حال خوش طعم با ظاهری جذاب هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این دسر محبوب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آمادهسازی این دسر جذاب، ابتدا با آب و شکر یک شهد ساده و غلیظ تهیه آماده کنید. سپس گلابیهای خرد شده را برای چند دقیقه در این شهد بپزید تا نرم و طعمدار شوند.
پس از خنک شدن، مخلوط گلابی و شهد را به همراه آب لیمو ترش و آب انبه در مخلوطکن پوره و در فریزر قرار دهید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوربه گلابی با آب انبه برای 5 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازگلابی رسیده و شیرین1 کیلوگرمشکر200 گرمآب200 میلیلیترآب انبه طبیعی60 میلیلیترلیمو ترش تازه1 عدد
مرحله اول: شهد پایه را آماده کنید
یک قابلمه مناسب با اندازه متوسط انتخاب کنید. آب و شکر را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
به آرامی مواد را هم بزنید تا دانههای شکر شروع به حل شدن کنند. اجازه دهید مخلوط به آرامی به نقطه جوش برسد.
پس از به جوش آمدن، دیگر نیازی به هم زدن نیست. حرارت را کمی کمتر کنید و زمان دهید شربت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
مرحله دوم: گلابیها را بپزید
گلابیها را به دقت بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، پوست آنها را بگیرید و میوهها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و قسمتهای سفت آن را جدا سازید.
پس از آماده شدن شهد، تکههای گلابی را با احتیاط داخل قابلمه شهد در حال جوش بیندازید.
اجازه دهید گلابیها برای ۵ دقیقه در شهد بجوشند. این کار باعث میشود بافت گلابیها نرمتر شده و طعم شیرین شهد کاملاً به خورد آنها برود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده طالبی
مرحله سوم: گلابیها را خنک کنید
پس از گذشت ۵ دقیقه، حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید. قابلمه را کنار بگذارید و زمان دهید تا مخلوط گلابی و شهد به طور کامل خنک شود.
مرحله چهارم: لیمو ترش را آماده کنید
لیمو را بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک رنده ریز یا زستر، پوست سبز و رنگی روی لیمو را به آرامی رنده کنید.
دقت کنید که فقط قسمت رنگی را رنده کنید، زیرا بخش سفید زیر پوست طعم تلخی دارد.
سپس لیمو را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید.
پس از اینکه مخلوط گلابی و شهد کاملاً خنک شد، آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مرحله پنجم: همه مواد را پوره کنید
محتوای درون قابلمه را در دستگاه مخلوطکن یا غذاساز بریزید.
دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید مواد برای چند دقیقه با سرعت بالا میکس شوند تا یک پوره کاملاً صاف، یکدست و بدون هیچ تکه میوه درشتی حاصل شود.
کیفیت بافت نهایی سوربه شما تا حد زیادی به این مرحله بستگی دارد.
مرحله ششم: آب انبه را اضافه کنید
آب انبه طبیعی و غلیظ را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید.
دستگاه را برای ۳۰ ثانیه دیگر روشن کنید تا آب انبه به طور کامل با پوره گلابی ترکیب شود و مایهای یکدست به دست آید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی هندوانه
مرحله هفتم: سوربه را در یخچال بگذارید
مایه سوربه آماده شده را در یک ظرف فلزی، ترجیحاً مستطیلی و کمعمق (مانند قالب لوف کیک)، بریزید.
درب ظرف را بگذارید یا روی آن را با سلفون بپوشانید و در فریزر قرار دهید.
هر ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یکبار، ظرف را از فریزر خارج کنید و با یک چنگال یا قاشق محکم، تمام مواد، به خصوص لبهها که زودتر یخ میزنند را هم بزنید و دوباره به فریزر بازگردانید. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید.
مرحله هشتم: دسر را تزیین و سرو کنید
پس از اینکه سوربه به قوام مناسب رسید و کاملاً منجمد شد، آماده سرو است. ظرف را چند دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.
با استفاده از یک اسکوپ بستنی، توپهایی از سوربه جدا کنید و در ظرفهای سرو مورد نظرتان قرار دهید.
با تکههای نازک گلابی تازه، انبه خرد شده، نعناع تازه یا کمی دیگر پوست لیموی رنده شده دسر را تزیین و نوش جان کنید.
طرز تهیه سوربه طالبی با عسل
برای آماده سازی این سوربه سالم و رژیمی، ابتدا انبه تازه را با مقداری آب در مخلوطکن به صورت آبمیوه غلیظ درآورید و آن را برای دو ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شود.
همزمان، گلابیهای پوست کنده را در آب جوش بپزید تا کاملاً نرم شوند سپس آنها را آبکش کنید. در مرحله بعد، آب انبه منجمد شده، گلابیهای پخته، عسل و آب لیمو ترش تازه را داخل مخلوطکن بریزید و همه مواد را تا رسیدن به بافتی یکدست و کرمی، میکس کنید.
مخلوط نهایی را در یک ظرف مناسب بریزید و برای حدود دو ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا به قوام ایدهآل برسد. سپس آن را در ظرف سرو بگذارید و به دلخواه تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سوربه گلابی با آب انبه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
کیفیت سوربه شما مستقیماً به کیفیت میوههایتان بستگی دارد. از گلابیهای کاملاً رسیده، آبدار و شیرین استفاده کنید تا دسر طعم بهتری داشته باشد.ظروف فلزی به دلیل رسانایی بالا، سرما را سریعتر و یکنواختتر منتقل میکنند و به انجماد بهتر سوربه کمک میکنند.آماده شدن کامل سوربه حداقل ۴ ساعت زمان میبرد. نکته کلیدی برای دستیابی به بافت نرم و بدون کریستالهای یخی درشت، هم زدن متناوب آن است.برای طعم قویتر و طبیعیتر، میتوانید به جای آب انبه صنعتی، از پوره انبه تازه استفاده کنید. برای این کار یک انبه رسیده را پوست بگیرید، هسته آن را جدا و در مخلوطکن پوره کنید.برای جلوگیری از سفت شدن یا یخ زدن سوربه و ایجاد بافتی نرمتر، میتوانید یک قاشق غذاخوری عسل یا شربت ذرت به شهد اولیه اضافه کنید. این مواد از تشکیل کریستالهای بزرگ یخ جلوگیری میکنند.اگر دستگاه بستنیساز در دسترس دارید، پس از مرحله پنجم، مایع خنک شده سوربه را طبق دستورالعمل دستگاه خود در آن بریزید. این روش بهترین و یکدستترین بافت را به شما خواهد داد.برای ایجاد یک طعم متفاوتتر، میتوانید در مرحله اول به همراه شکر و آب، یک چوب دارچین کوچک یا چند دانه هل سبز به شهد اضافه کنید و قبل از افزودن گلابیها، آنها را از شهد خارج کنید.سوربه باقیمانده را میتوانید در ظرف دربسته در فریزر تا یک هفته نگهداری کنید. برای جلوگیری از ایجاد لایه یخی روی سطح آن، یک تکه کاغذ روغنی یا سلفون را مستقیماً روی سطح سوربه بچسبانید سپس درب ظرف را ببندید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه