طرز تهیه کرپ فرانسوی؛ مناسب صبحانه یا عصرانه به روش اصیل

مناسب برای 12 تا 14 عدد زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 10 دقیقه کرپ (Crêpe) یک نوع نان نازک…

مناسب برای

12 تا 14 عدد

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

10 دقیقه

کرپ (Crêpe) یک نوع نان نازک و خوشمزه فرانسوی است که از آن هم به عنوان دسر و هم صبحانه یا پیش غذا استفاده می‌شود. برای درست کردن کرپ باید خمیر آن را به طور دقیق و حرفه‌ای آماده کنید و سپس در ماهیتابه داغ قرار دهید تا کرپ‌ها آماده شوند. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کرپ فرانسوی و همه فوت‌وفن‌های درست کردن آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این کرپ خوشمزه باید تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید تا حجم آن‌ها 2 برابر شود. در ادامه شیر، آب، کره آب شده و آرد الک شده را اضافه کنید.

کمی به مایه کرپ استراحت دهید و بعد آن را در ماهیتابه داغ آماده کنید. رسپی این کرپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کرپ فرانسوی

مواد لازممقدار مورد نیازآرد گندم1 پیمانهشیر پرچرب1 لیوانتخم مرغ2 عددکره آب شده1 قاشق غذاخوریآب1 لیواننمک1/4 قاشق چای‌خوریپودر قند یا شکر (اختیاری)1 قاشق غذاخوریروغن مایعبه مقدار لازم

مرحله اول: تخم مرغ‌ها را هم بزنید

برای شروع باید تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک کاسه بریزید.

در ادامه تخم مرغ‌ها را با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا حجمشان 2 برابر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هش براون آمریکایی

مرحله دوم: شیر و کره را اضافه کنید

در این مرحله می‌توانید شیر، آب و کره آب شده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.

سپس دوباره مواد را با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم: آرد را به سایر مواد اضافه کنید

آرد را 2 بار الک کنید و بعد همراه را با نمک و شکر در ظرف بریزید.

دوباره مواد را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. در این مرحله باید تنها در حد یکدست شدن، مواد را هم بزنید.

مرحله چهارم: به مایه کرپ استراحت دهید

بعد از آماده کردن مایه کرپ، بهتر است روی آن را با سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

اگر زمان کافی برای استراحت دادن به مایه پنکیک دارید، می‌توانید آن را برای یک شب یا چند ساعت در یخچال بگذارید.

این مرحله اختیاری است و به بهتر شدن بافت کرپ کمک می‌کند.

مرحله پنجم: کرپ‌ها را آماده کنید

مقداری روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

زمانی که ماهیتابه کاملا داغ شد، با ملاقه مقداری از مایه کرپ را در ماهیتابه بریزید.

صبر کنید تا حباب‌های ریز روی خمیر کرپ ایجاد شود و بعد از این که اطراف آن طلایی شد، کرپ را برگردانید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک ساده

مرحله ششم: کرپ‌ها را سرو کنید

همه کرپ‌ها را به همین روش آماده کنید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کمی خنک شوند.

در ادامه می‌توانید این کرپ‌های نرم و خوشمزه را با نوتلا، مربا، عسل یا انواع میوه خرد شده سرو کنید و لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کرپ فرانسوی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کرپ فرانسوی

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت کرپ فرانسوی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن کرپ فرانسوی باید از یک ماهیتابه نچسب با ابعاد حدود 20 تا 24 سانتی‌متری استفاده کنید.برای شیرین شدن طعم این کرپ می‌توانید به جای شکر از مقداری عسل یا شیره انگور نیز استفاده کنید.غلظت مایه کرپ باید روان‌تر از پنکیک و نزدیک به غلظت خامه غلیظ باشد. اگر احساس می‌کنید که مایه کرپ شما غلیظ است، می‌توانید حدود 1 تا 3 قاشق شیر به آن اضافه کنید.اگر دوست دارید کرپ شما بافت نرم و لطیفی داشته باشد، می‌توانید بعد از آماده کردن مایه کرپ، آن را از صافی رد کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری سبزیجات تفت داده شده، کالباس یا مرغ نیز برای مواد میانی کرپ فرانسوی استفاده کنید.برای معطر شدن این کرپ‌ها می‌توانید مقداری وانیل به مایه کرپ اضافه کنید.اضافه کردن شکر به این کرپ اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.اگر دوست دارید طعم کرپ‌ها شیرین‌تر شود، می‌توانید از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.ضخامت کرپ باید نازک باشد، بنابراین از ریختن مایه کرپ به مقدار زیاد در ماهیتابه اجتناب کنید.در صورتی که بعد از درست کردن یک کرپ متوجه شدید که بافت آن لاستیکی به نظر می‌رسد، بهتر است بقیه کرپ‌ها را با ضخامت کمتر آماده کنید.اگر در مورد تفاوت کرپ و پنکیک نمی‌دانید، باید بگوییم که کرپ و پنکیک هر دو از یک خانواده هستند، اما برای پخت پنکیک از بیکینگ پودر استفاده می‌شود و از همین رو این پنکیک بافت ضخیم‌تر و پف بیشتری دارد.بعد از آماده کردن کرپ‌ها باید آن‌ها را روی پارچه تمیز قرار دهید تا خنک شوند. قرار دادن کرپ‌ها روی هم، موجب خمیری شدن بافت آن‌ها می‌شود.بعد از درست کردن هر طرف کرپ‌ها، بهتر است کف ماهیتابه را با فرچه کمی چرب کنید.برای درست کردن کرپ فرانسوی می‌توانید به جای کره آب شده از مقداری روغن نیز استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کرپ فرانسوی و همه فوت‌وفن های درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این صبحانه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

منبع خبر