- 2025-08-02
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه سیمفردوی انبه؛ دسر لاکچری برای پذیرایی
مناسب برای
8 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
سیمفردوی انبه، در دنیای رنگارنگ دسرها، یکی از گزینههای لاکچری و فوق العاده خوش طعم محسوب میشود. این دسر خنک و کرمی، ریشه در آشپزی ایتالیایی دارد و در چند سال اخیر در بسیاری از مهمانیها و کافههای لوکس ایرانی نیز سرو میشود. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سیمفردوی انبه و همه فوتوفنهای درست کردن این دسر آشنا شود.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر باید انبهها را خرد و در مخلوط کن میکس کنید. در ادامه شکر، زعفران و پودر هل را اضافه کنید. زرده تخم مرغ را به مخلوط انبه اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را با مقداری شکر مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید و بعد با همزن بزنید. در ادامه خامه و ترکیب سفیده تخم مرغ را به سایر مواد اضافه کنید.
سپس دسر را در قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه سیمفردوی انبه میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای سیمفردوی انبه برای ۸ نفر
مواد لازم مقدار مورد نیاز انبه رسیده ۲ عدد بزرگ شکر ۷ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۳ عدد خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲۰۰ گرم خلال پسته یا بادام به مقدار لازم زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل به مقدار لازم
مرحله اول: انبهها را میکس کنید
برای شروع باید انبهها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس انبهها را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
مرحله دوم: شکر، زعفران و پودر هل را به انبه اضافه کنید
در این مرحله باید ۳ قاشق شکر، مقداری زعفران دم کرده و پودر هل را به انبه میکس شده اضافه کنید.
دوباره دستگاه را روشن کنید تا انبه به خوبی با چاشنیها مخلوط شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ انبه در کمتر از ۳۰ دقیقه
مرحله سوم: زرده تخم مرغ را به مایه دسر اضافه کنید
زرده و سفیدههای تخم مرغها را به طور کامل جدا کنید. در ادامه زردهها را در مخلوط کن بریزید و با پوره انبه مزه دار شده ترکیب کنید تا همه مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم: سفیده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید
۳ قاشق باقی مانده شکر را در یک ظرف بریزید و بعد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و ترکیب شکر و سفیده را آنقدر هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله سفیده تخم مرغ باید کف کند.
مرحله پنجم: ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید
مقداری وانیل به ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و آن را از روی بخار کتری بردارید.
در ادامه مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا پف کنند.
در این مرحله باید از دور تند همزن استفاده کنید و آنقدر به هم زدن ادامه دهید که با برعکس کردن کاسه، مواد بیرون نریزند.
مرحله ششم: خامه را آماده کنید
خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید و با یک قاشق شکر باقی مانده مخلوط کنید.
برای ترکیب کردن خامه صبحانه بهتر است آن را برای چند دقیقه با همزن برقی یا دستی مخلوط کنید.
اگر از خامه قنادی استفاده میکنید، نیازی به اضافه کردن شکر نیست.
مرحله هفتم: همه مواد را ترکیب کنید
مخلوط انبه را با سفیده تخم مرغ و خامه ترکیب کنید و مواد را با لیسک هم بزنید. در این مرحله باید به آرامی مواد را هم بزنید تا پف دسر از بین نرود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر لقمه ای با انبه و توت فرنگی
مرحله هشتم: دسر را در قالب بریزید
کف قالب مورد نظرتان را با کیسه پلاستیکی یا سلفون بپوشانید و بعد مایه دسر را در قالب بریزید.
به کمک یک قاشق سطح دسر را صاف کنید و سپس مقداری خلال پسته یا بادام روی دسر بریزید.
مرحله نهم: دسر را آماده کنید
قالب را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما فرم بگیرد. سپس آن را به آرامی از قالب خارج کنید.
در ادامه دسر را با یک چاقوی تیز برش دهید. این دسر در دمای محیط به سرعت ذوب میشود، بنابراین بعد از خارج کردن از یخچال باید آن را به سرعت سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سیمفردوی انبه
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن سیمفردوی انبه اشاره شده است، با ما همراه باشید.
هر ۱۰۰ گرم از این دسر حدود ۱۵۰ کالری دارد، بنابراین در مصرف آن زیاده روی نکنید. برای خوشمزهتر شدن طعم دسر میتوانید علاقه بر انبه تازه از مقداری پودر انبه نیز استفاده کنید. برای درست کردن این دسر باید از انبه رسیده و شیرین استفاده کنید. انبههای پاکستانی یا هندی برای درست کردن این دسر گزینههای مناسبی هستند. برای پف دار شدن این دسر بهتر است از خامه قنادی استفاده کنید یا خامه را برای چند دقیقه با همزن بزنید. مقدار شکری که به این دسر اضافه میکنید، اختیاری است. برای درست کردن این دسر بهتر است از قالبهای ساده مستطیلی یا مربعی استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید برای شیرین کردن این دسر به جای شکر از مقداری شیره انگور نیز استفاده کنید. برای رقیق کردن پوره انبه در زمان میکس کردن میتوانید از مقداری شیر یا آب سرد استفاده کنید. بعد از آماده کردن دسر بهتر است روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا سطح دسر خشک نشود. میتوانید این دسر را برای ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید. تاریخچه این دسر به دوران رنسانس در ایتالیا بازمیگردد. برای جدا کردن دسر از قالب باید از کنارههای کیسه پلاستیکی را بگیرید و به آرامی آن را از قالب خارج کنید. در صورت تمایل میتوانید این دسر را در ظروف مخصوص دسر نیز آماده کنید. میتوانید از خلال پسته برای داخل دسر نیز استفاده کنید. در این روش باید خلالها را در مایه دسر بریزید و بعد دسر را در قالب قرار دهید. برای تزیین این دسر میتوانید از انبههای خرد شده استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سیمفردوی انبه و همه فوتوفن های درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دسر را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه