- 2025-05-06
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، نکات آشپزی
5 ترفند سریع و آسان برای پوست کندن باقلا سبز

حالا که در فصل باقالا تازه هستیم فرصت مناسبی است تا بتوانید باقالای مورد نیاز خود برای طول سال را تامین کنید اما وقتی صحبت از پاک کردن حجم زیاد بافالا تازه میشود، پوست کندن آن میتواند کاری زمانبر و سخت باشد. به همین دلیل در این مطلب از مجله اکالا با ترفندهایی سریع و آسان برای پوست کندن باقالا سبز آشنا خواهیم شد.
این ترفندها شامل استفاده از فشار دست، نمک زدن، ریختن باقالا در آب سرد، استفاده از تکنیک بلانچ و فریزر کردن میشوند. در ادامه با هر یک از این موارد با جزئیات بیشتری آشنا خواهیم شد پس با ما همراه باشید.
ترفندهای پوست کندن باقالا سبز
همانطور که میدانید باقالا سبز تازه دو لایه پوست دارد که معمولا کندن لایه اول پوست چندان مشکلساز نیست اما کندن پوست دوم باقالا سبز میتواند کار دشوار و زمانبری باشد.
با این وجود جایی برای نگرانی وجود ندارد زیرا با ترفندهایی که در این مطلب به شما آموزش داده میشوند میتوانید با دشواری کمتر و با سرعت بیشتری این کار را انجام دهید. در ادامه با ۵ ترفند برای پوست کندن باقالا سبز آشنا خواهیم شد.
۱- استفاده از فشار دست
در این تکنیک ابتدا غلاف باقالا سبز در طول، از وسط نصف میشود. به این ترتیب همه دانههای باقالا سبز از وسط نصف میشوند. سپس با ایجاد فشار کوچکی با نوک انگشتان به بخش پشتی پوست باقالا، پوست دوم نیز جدا میشود.
این روش هرچند روش رایجی برای پوست کندن باقالا است اما در حجم زیاد میتواند خستهکننده شود و باعث درد انگشتانتان شود.
بیشتر بخوانید: روشهای پوست کندن سیر تازه
۲- استفاده از نمک
در این روش بعد از این که باقالاها را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کردید به آنها نمک بزنید. به باقالاها ۳ الی ۴ دقیقه زمان دهید، سپس مانند روش اول تلاش کنید تا پوست دوم آنها را جدا کنید. نمک باعث میشود که بسیار راحتتر و سریعتر پوست دوم باقالا جدا شود.
۳- استفاده از آب سرد
در این روش باقالاهایی که از وسط به ۲ نیم تقسیم کردهاید را در آب سرد بریزید. اجازه دهید باقالاها ۱۰ دقیقه در آب سرد باقی بمانند.
بعد از گذشت این زمان، باقالاها را با استفاده از فشار دست از پوست دومشان جدا کنید. آب سرد باعث میشود تا با راحتی بسیار بیشتری باقالا از پوست آن جدا شود.
۴- بلانچ کردن باقالا
در این روش ابتدا باقالاها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید ۴ دقیقه در آب جوش باقی بماند. سپس آنها را از آب جوش جدا کنید و بلافاصله در آب یخ بریزید. بگذارید باقالاها تا ۵ دقیقه در آب سرد باقی بمانند. به این کار اصطلاحا بلانچ کردن میگویند. بعد از این مدت زمان پوست دوم باقالا با راحتی و بدون هیچ زحمتی از آن جدا میشود.
این روش مزیتهای زیادی دارد، یکی از مزیتهای روش بلانچ کردن باقالا این است که در این روش میتوانید حتی باقالاهای کامل را هم پوست بگیرید و الزامی به نصف کردن باقالاها از وسط وجود ندارد.
مزیت دیگر این روش این است که بلانچ کردن باعث تثبیت رنگ باقالا میشود و علاوه بر آن مدت زمان ماندگاری باقالا در فریزر هم بیشتر میشود.
بیشتر بخوانید: روشهای خشک کردن باقلا سبز با کیفیت در خانه
۵- فریزر کردن باقالا
در این روش میتوانید هم از باقالای کامل استفاده کنید و هم از باقالاهایی که از وسط به دو نیم تقسیم شدهاند. لازم است در این روش باقالاها را در یک کیسه فریزر بریزید و آنها را ۱ ساعت در فریزر بگذارید. بعد از گذشت این زمان، باقالاها را برای ۱۰ دقیقه در آب سرد بریزید.
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه میتوانید شروع به پوست گرفتن باقالاها کنید. با استفاده از این روش پوست باقالا به آسانی و بدون زحمت از آن جدا خواهد شد.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با ترفندهای سریع و آسان برای پوست کندن باقالا سبز آشنا شدیم. با استفاده از این ترفندها میتوانید با راحتی و سرعت بیشتر، حتی حجم بالایی از باقالا سبز را هم پاک کنید.
اگر شما هم ترفندهایی برای پوست کندن باقالا سبز سراغ دارید، این موارد را در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در میان بگذارید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه