4 روش‌ نگهداری آب نارنج+ نکات مهم

آب نارنج یکی از چاشنی‌های محبوب در آشپزی ایرانی است، اما نگهداری درست آن، در تازگی، عطر و طعم، تاثیر…
4 روش‌ نگهداری آب نارنج+ نکات مهم

آب نارنج یکی از چاشنی‌های محبوب در آشپزی ایرانی است، اما نگهداری درست آن، در تازگی، عطر و طعم، تاثیر زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالا، روش‌های نگهداری آب نارنج را کامل توضیح دادیم تا بتوانید مدت بیشتری آب نارنج را تازه نگه دارید.

برای نگهداری آب نارنج و حفظ تازگی آن، چند روش ساده وجود دارد. یکی از این راه‌ها نگهداری در یخچال است که تا ۷ روز آب نارنج تازه می‌ماند. راه دیگر فریز کردن است که تا ۶ ماه ماندگاری دارد. همچنین می‌توانید آب نارنج را با جوشاندن و با اضافه کردن نمک یا آبلیمو، تا چند هفته در یخچال نگهداری کنید.

روش‌های ذکر شده را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

روش‎‌‌های نگهداری آب نارنج

روش‌های نگهداری آب نارنج به شرح زیر است:

در یخچال (بدون جوشاندن) نگهداری شود

نارنج‌ها را بشویید و خشک کنید. سپس آب نارنج را گرفته و در شیشه‌ای تمیز بریزید. در شیشه را محکم ببندید تا هوا وارد نشود و آن را در یخچال قرار دهید. مدت ماندگاری آب نارنج با این روش بین ۵ تا ۷ روز است.

در فریزر (بدون جوشاندن) نگهداری شود

نارنج‌ها را بشویید، خشک کنید و آب آن‌ها را بگیرید. آب نارنج را در قالب‌های یخ یا کیسه‌های مخصوص فریزر بریزید و سپس در فریزر بگذارید. مدت ماندگاری آب نارنج با این روش تا ۶ ماه است.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی

آب نارنج را بجوشانید

آب نارنج را گرفته و از صافی رد کنید تا تفاله‌ها جدا شوند. آب نارنج صاف شده را روی حرارت ملایم بجوشانید تا کمی غلیظ شود و بعد از خنک شدن، آن را در شیشه‌های تمیز بریزید. در آن را محکم ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید. مدت ماندگاری آب نارنج با این روش بین ۲ تا ۳ ماه است.

با روش‎‌‌های نگهداری آب نارنج آشنا شوید

نمک و کمی آبلیمو اضافه کنید

پس از گرفتن آب نارنج، مقدار کمی نمک و آبلیمو (یا سرکه) به آن اضافه کنید. آب نارنج را در شیشه‌ای تمیز ریخته و در آن را محکم ببندید. آب نارنج را در یخچال نگهداری کنید. مدت ماندگاری آب نارنج با این روش، ۲ تا ۳ هفته است.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری آب انار به مدت طولانی

نکات مهم برای نگهداری آب نارنج

در ادامه به چند نکته طلایی برای نگهداری آب نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

از ظرف یا شیشه تمیز و خشک شده استفاده کنید.دقت کنید هوا وارد شیشه‌های آب نارنج نشود.اگر آب نارنج را می‌جوشانید، با حرارت کم باشد تا طعم طبیعی آن حفظ شود و عوض نشود.برای آبگیری، از آبمیوه‌گیری دستی استفاده کنید تا هسته‌ها له نشوند و آب نارنج تلخ نشود.قبل از آبگیری، پوست نارنج را دور تا دور بگیرید تا آب نارنج تلخ نشود.نارنج‌های تازه را ۴ تا ۵ روز در یخچال نگه دارید و بعد آب آن‌ها را بگیرید.پس از ریختن آب نارنج در شیشه، تا ۲۴ ساعت در آن را باز نکنید.می‌توانید برای ماندگاری بیشتر، کمی نمک به آب نارنج جوشیده اضافه کنید.در برخی روش‌ها، آب نارنج را دوبار می‌جوشانند تا ماندگاری آن بهتر شود.

آب نارنج یکی از اصلی‌ترین چاشنی‌های غذاهای شمال ایران است و از طرفی، عمر زیادی ندارد. ما در این مقاله از بخش آشپزی اکالا، به روش‌های نگهداری از آب نارنج و نکات آن اشاره کردیم تا برای مدت طولانی‌تری آن را نگه دارید. امیدواریم این مطالب برای شما عزیزان مفید و کاربردی بوده باشد.

شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایده‌های جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.

منبع خبر