3 طرز تهیه پوره گل کلم+ نکات و فوت‌وفن ها

پوره گل کلم یک غذای سبک و پرخاصیت است که می‌توانید آن را به عنوان میان وعده، پیش غذا یا…
3 طرز تهیه پوره گل کلم+ نکات و فوت‌وفن ها

پوره گل کلم یک غذای سبک و پرخاصیت است که می‌توانید آن را به عنوان میان وعده، پیش غذا یا در کنار غذاهایی مانند استیک گوشت یا مرغ سرو کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه چند مدل پوره گل کلم را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن پوره گل کلم ساده، ابتدا گل کلم را بپزید و پوره کنید. در یک تابه کره، پوره گل کلم، نمک، فلفل و شیر را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. برای درست کردن پوره گل کلم با سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی،سیر و گل کلم را بپزید. سپس هر سه را در مخلوط کن بریزید و با شیر، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. در آخر پوره آماده شده را در کمی روغن زیتون تفت دهید. برای درست کردن پوره گل کلم با سیر و پنیر، گل کلم پخته را در مخلوط کن بریزید و پنیر پارمزان، خامه، پنیرخامه‌ای و سیر تفت داده شده در کره را به آن اضافه و مخلوط کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه هر کدام از روش‌ها را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم پوره گل کلم ساده

گل کلم متوسط۱ عددکره۲ قاشق غذاخوریشیر¼ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه پوره گل کلم ساده

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۲۵ دقیقهمناسب برای: ۳ تا ۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: گل کلم را آماده کنید

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک برش بزنید و بشویید. سپس آنها را در آبکش بریزید.

یک قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد. سپس گل کلم‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در آب بجوشند تا کمی نرم شوند.

مرحله دوم: گل کلم را پوره کنید

بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، گل کلم‌ها را آبکش کنید. زمانی که آب اضافی آنها خارج شد، به کمک غذاساز یا گوشت‌کوب برقی آنها را به پوره تبدیل کنید.

مرحله سوم: شیر را اضافه کنید

پوره گل کلم را در یک تابه بریزید و کره، شیر، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورد و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و پوره را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

مواد لازم پوره گل کلم با سیب زمینی

گل کلم متوسط۱ عددسیب زمینی متوسط۲ عددکره۲ قاشق غذاخوریشیر½ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمسیر۱ حبهروغن زیتونبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه پوره گل کلم با سیب زمینی

مدت زمان آماده سازی: ۳۵ تا ۴۰ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: مواد را آماده کنید

گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم کنید و بشویید، سپس آبکش کنید.

سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس به قطعات متوسط برش بزنید.

سیر را پوست بگیرید و بشویید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج عسلی+نکات

مرحله دوم: مواد را بپزید

در یک قابلمه مناسب آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. سپس سیب زمینی، گل کلم و سیر را در آن بریزید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

مرحله سوم: پوره را آماده کنید

بعد از پخت سیب زمینی و گل کلم آنها را همراه سیر، شیر، نمک و فلفل سیاه در مخلوط کن بریزید تا به پوره تبدیل شوند. سپس در یک تابه با کمی روغن زیتون برای چند دقیقه تفت دهید تا شیر به خوبی به خورد پوره برود. در آخر پوره را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

مواد لازم پوره گل کلم با سیر و پنیر

گل کلم متوسط۱ عددکره۲ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهپنیر پارمزان۳ قاشق غذاخوریپنیر خامه‌ای۱ قاشق غذاخوریخامه¼ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه پوره گل کلم با سیر و پنیر

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۲۵ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: گل کلم را آماده کنید

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک برش بزنید و بشویید. سپس آنها را در آبکش بریزید.

یک قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد. سپس گل کلم‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در آب بجوشند تا کمی نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوره شلغم+ نکات

مرحله دوم: سیر را تفت دهید

سیر را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را ساطوری و ریز خرد کنید. در یک تابه کره بریزید و سیر خرد شده را در آن تفت دهید. نمک و فلفل سیاه را به سیر اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: پوره را آماده کنید

گل کلم پخته و آبکش شده را در مخلوط کن بریزید و پنیر پارمزان، خامه، پنیرخامه‌ای و سیر تفت داده شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که مواد یکدست شوند، آنها را مخلوط کنید. در آخر پوره را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن پوره گل کلم

برای درست کردن یک پوره گل کلم خوشمزه و با کیفیت، بهتر است نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می‌شود را در نظر داشته باشید.

دقت کنید که قبل از پوره کردن گل کلم، آب اضافی آن خارج شده باشد، زیرا هرچه آب بیشتری در آنها مانده باشد، پوره شل و رقیق‌تر می‌شود.بهتر است گل کلم به اندازه‌ای که کمی نرم شود، پخته شود. پخت بیش از اندازه آن باعث می‌شود تا پوره له شود و طعم خوبی نداشته باشد.می‌توانید برای طعم‌دهی بیشتر جوزهندی، پودر سیر یا پودر پیاز به پوره اضافه کنید.اگر پوره بیش از اندازه غلیظ بود، می‌توانید کمی شیر یا آب مرغ به آن اضافه کنید.می‌توانید به پوره گل کلم، هویج یا کدو حلوایی هم اضافه کنید.می‌توانید برای حفظ طعم گل کلم، به جای جوشاندن، آنها را بخارپز کنید.برای درست کردن پوره گل کلم با سیب زمینی، بهتر است سیب زمینی و گل کلم را در قابلمه‌های جداگانه بپزید، زیرا زمان پخت این دو ماده یکسان نیست.می‌توانید برای تزئین پوره، از پیازچه یا جعفری خرد شده استفاده کنید. 

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ۳ مدل پوره گل کلم را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این غذای سبک و سالم را حتما در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

منبع خبر