تغذیهخواص مواد غذایی

10 مورد از فواید زنجبیل برای سلامتی

زنجبیل یکی از سالم ترین (و خوشمزه ترین) ادویه های کره زمین است.

این ماده حاوی مواد مغذی است که فواید بسیار خوبی برای بدن و مغز شما دارند.

در اینجا 11 مورد از فواید آن برای سلامتی وجود دارد که توسط تحقیقات علمی پشتیبانی می شوند.

1. زنجبیل حاوی ماده ای با خواص دارویی قدرتمند است.

این ماده گیاهی گلدار است که از چین سرچشمه گرفته است.

ریزوم (قسمت زیر زمینی ساقه) بخشی است که معمولاً به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب به آن ریشه زنجبیل یا زنجبیل گفته می شود.

همچنین این گیاه دارای سابقه بسیار طولانی در استفاده در اشکال مختلف طب سنتی است. از این ماده برای کمک به هضم، کاهش تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده شده است.

زنجبیل را می توان از تازه، خشک، پودر یا به عنوان روغن یا آب میوه استفاده کرد و گاهی به غذا های فرآوری شده و مواد آرایشی اضافه می شود.

این ماده دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمند است.

2. زنجبیل ممکن است درد عضلانی را کاهش دهد.

فواید زنجبیل

نشان داده شده است این گیاه در برابر درد عضلانی ناشی از ورزش موثر است.

در یک مطالعه مصرف 2 گرم زنجبیل در روز به مدت 11 روز درد عضلات را در افرادی که تمرینات ورزشی انجام می دهند را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

این ماده تأثیر فوری ندارد، اما ممکن است در کاهش روزانه درد عضلات مؤثر باشد.

3. اثرات ضد التهابی آن می تواند به آرتروز کمک کند.

آرتروز شامل تخریب مفاصل در بدن است و منجر به علائمی مانند درد مفاصل و گرفتگی می شود.

در یک کار آزمایی کنترل شده از 247 نفر مبتلا به آرتروز زانو، افرادی که عصاره زنجبیل مصرف کرده بودند، درد کمتری داشتند و به داروهای کمتری نیاز داشتند.

مطالعه دیگری نشان داد که ترکیبی از زنجبیل، کندر، دارچین و کنجد می تواند درد و گرفتگی را در بیماران آرتروزی هنگام استفاده موضعی کاهش دهد.

4. زنجبیل ممکن است قند خون را به طرز چشمگیری کاهش داده و عوامل خطر بیماری قلبی را بهبود بخشد.

این زمینه از تحقیقات نسبتاً جدید است، اما زنجبیل ممکن است خواص ضد دیابتی قدرتمندی داشته باشد.

در یک مطالعه 41 شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع 2، استفاده 2 گرم پودر زنجبیل در روز قند خون ناشتا را 12٪ کاهش داده است.

همچنین HbA1c را به طور چشمگیری بهبود بخشید (نشانگر میزان قند خون در دراز مدت) و منجر به کاهش 10 درصدی طی 12 هفته می شود.

همچنین یک کاهش 28٪ در نسبت ApoB / ApoA-I و کاهش 23٪ در نشانگر های لیپو پروتئین اکسیده شده وجود دارد که هر دو عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی هستند.

با این حال به خاطر داشته باشید که این فقط یک مطالعه کوچک بود. نتایج فوق العاده چشمگیر است، اما قبل از ارائه هرگونه توصیه ای باید در مطالعات بزرگتر تأیید شود.

5. زنجبیل می تواند به درمان سوء هاضمه مزمن کمک کند.

سوء هاضمه مزمن (سوء هاضمه) با درد مكرر و ناراحتي در قسمت بالای معده مشخص می شود.

اعتقاد بر این است که تاخیر در تخلیه معده عامل اصلی سوء هاضمه است.

جالب است که نشان داده شده است که زنجبیل تخلیه معده در افراد مبتلا به این بیماری را سرعت می بخشد.

بعد از خوردن سوپ، زنجبیل زمان خالی شدن معده را از 16 تا 12 دقیقه کاهش داد.

در مطالعه 24 فرد سالم 1.2 گرم پودر زنجبیل قبل از غذا 50٪ تخلیه معده را تسریع کرد.

6. پودر آن ممکن است درد قاعدگی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

یکی از کاربرد های سنتی زنجبیل برای تسکین درد از جمله درد قاعدگی است.

در یک مطالعه 150 برای 3 روز اول دوره قاعدگی 1 گرم پودر زنجبیل مصرف كردند.

زنجبیل موفق به کاهش درد به اندازه دارو های مفنامیک اسید و ایبوپروفن است.

7. زنجبیل ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد.

مقادیر بالای لیپو پروتئین های LDL (کلسترول بد) با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است.

غذا هایی که می خورید می توانند تأثیر زیادی در سطح LDL داشته باشند.

در یک مطالعه 45 روزه از 85 فرد مبتلا به کلسترول بالا 3 گرم پودر زنجبیل باعث کاهش قابل توجهی در اکثر نشانگر های کلسترول شد.

زنجبیل مناسب برای کاهش درد عضلانی

8. زنجبیل ماده ای دارد که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.

سرطان یک بیماری بسیار جدی است که با رشد کنترل نشده سلول های غیر طبیعی مشخص می شود.

عصاره زنجبیل به عنوان درمانی جایگزین برای انواع مختلف سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.

در یک مطالعه 30 نفره 2 گرم عصاره زنجبیل در روز به طور قابل توجهی مولکول های سیگنالینگ پیش التهابی در روده بزرگ را کاهش می دهد.

با این حال یک مطالعه پیگیری در افراد در معرض خطر بالای سرطان روده بزرگ این یافته ها را تأیید نکرد.

شواهدی وجود دارد هر چند محدود، اگرچه این گیاه ممکن است در برابر سرطان لوزالمعده، سرطان سینه و تخمدان مؤثر باشد اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

9. زنجبیل ممکن است عملکرد مغز را بهبود ببخشد و در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند.

استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن می توانند روند پیری را تسریع کنند.

اعتقاد بر این است که آن ها یکی از عوامل اصلی بیماری آلزایمر و کاهش شناختی مربوط به سن هستند.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این ماده می تواند عملکرد مغز را به طور مستقیم تقویت کند. در مطالعه 60 زن میانسال عصاره زنجبیل برای بهبود زمان واکنش و حافظه کاری نشان داده شد.

10. مواد مغذی موجود در این ماده می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند.

ماده فعال زیستی موجود در زنجبیل تازه، می تواند به کاهش خطر عفونت ها کمک کند.

در واقع عصاره آن می تواند رشد بسیاری از انواع مختلف باکتری را مهار کند.

در برابر باکتری های دهانی مرتبط با بیماری های التهابی لثه ها، مانند لثه و پریودنتیت بسیار مؤثر است.

زنجبیل تازه همچنین ممکن است در برابر ویروس RSV که یکی از دلایل عمده عفونت های تنفسی است موثر باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا