۴ طعم جوجه(جوجه ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)

جوجه کباب یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است. این غذا طرفداران بسیار زیادی دارد و می‌توانید آن را به کمک…
۴ طعم جوجه(جوجه ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)

جوجه کباب یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است. این غذا طرفداران بسیار زیادی دارد و می‌توانید آن را به کمک استفاده از مرینت‌های مختلف در طعم‌های متنوع آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با 4 طعم جوجه کباب و روش طبخ آن‌ها آشنا خواهیم شد که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند و در رستوران‌ها و کبابی‌ها سرو می‌شوند.

این 4 طعم شامل جوجه ترش، جوجه مکزیکی، جوجه تندوری و جوجه با سیر و کره می‌شوند. مواد لازم برای مرینت کردن جوجه به هر یک از این روش‌ها را می‌توانید در ادامه این مطلب بخوانید.

روش مرینت کردن جوجه

مرینت کردن به طعم دادن به گوشت گفته می‌شود. مواد مرینت جوجه کباب کلاسیک معمولا زعفران، آبلیمو، پیاز و گاهی فلفل دلمه‌ای هستند.

در ادامه با روش مرینت کردن جوجه برای پخت جوجه با طعم‌های مختلف آشنا می‌شویم. برای آماده کردن هر یک از این طعم‌های جوجه، جوجه‌های خرد شده را به همراه مواد ذکر شده در یک زیپ بگ بریزید، خوب با هم مخلوط کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید و سپس طبخ کنید.

این جوجه‌های طعم دار را می‌توانید تا 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.

1- آماده کردن جوجه ترش

برای آماده کردن جوجه ترش، این مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و داخل یک زیپ بگ بریزید و بگذارید طعم‌ها خوب به خورد هم بروند. سپس این جوجه‌ها را کباب کنید.

مواد لازممقدار مورد نیازگوشت سینه، فیله یا ران مرغ خرد شدهنیم کیلوگرمرب انار محلی2 قاشق غذاخوریپیاز خلالی خرد شده1 عددسیر له شده2 حبهنعناع خرد شده½ قاشق غذاخوریگشنیز خرد شده1 قاشق غذاخوریگردو خرد شده2 قاشق غذاخوریروغن زیتون2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

توجه کنید که اگر رب اناری که مورد استفاده قرار می‌دهید، غلیظ نباشد، باید مقدار بیشتری رب انار مصرف کنید.

علاوه بر این که بهتر است از نعناع و گشنیز تازه و خرد شده برای این کار استفاده کنید اما می‌توان از نعناع یا گشنیز خشک هم استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی

2- آماده کردن جوجه مکزیکی

برای آماده کردن جوجه مکزیکی، این مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و داخل یک زیپ بگ بریزید و بگذارید طعم‌ها خوب به خرد هم بروند. سپس این جوجه‌ها را کباب کنید.

مواد لازممقدار مورد نیازگوشت سینه، فیله یا ران مرغ خرد شدهنیم کیلوگرمپیاز خلالی خرد شده1 عددفلفل سبز چیلی خرد شده1 عددسس تند1 قاشق چایخوریسس کچاپ2 قاشق غذاخوریرب گوجه1 قاشق غذاخوریروغن زیتون1 قاشق غذاخوریتخم گشنیز1 قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

3- آماده کردن جوجه تندوری

جوجه تندوری

اگر قصد طبخ جوجه تندوری را دارید، مواد زیر را با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید و در یک زیپ بگ بریزید. این مواد را در فریزر نگهداری کنید و هنگامی که قصد کباب کردن جوجه را داشتید، آن را از فریزر خارج کرده و کباب کنید.

مواد لازممقدار مورد نیازگوشت سینه، فیله یا ران مرغ خرد شدهنیم کیلوگرمپیاز خلالی خرد شده1 عددسیر له شده2 حبهزنجبیل رنده شده1 تکه کوچکماست چکیده1 قاشق غذاخوری پرپاپریکا دودی2 قاشق چایخوریادویه تندوری1 قاشق چایخوریآب لیمو ترش2 قاشق غذاخوریروغن زیتون1 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

4- آماده کردن جوجه با سیر و کره

برای آماده کردن جوجه با طعم سیر و کره، این مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و داخل یک زیپ بگ بریزید و بگذارید طعم‌ها خوب به خرد هم بروند. سپس این جوجه‌ها را کباب کنید.

مواد لازممقدار مورد نیازگوشت سینه، فیله یا ران مرغ خرد شدهنیم کیلوگرمپودر کره2 قاشق چایخوریسیر له شده2 حبهسس خردل1 قاشق غذاخوریجعفری خشک½ قاشق چایخوریروغن زیتون1 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

می‌توانید به مواد مرینت این جوجه علاوه بر سیر، کره و خردل کمی هم عسل رقیق شده اضافه کنید تا جوجه شما طعم بهتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان

جوجه با سیر و کره

نکاتی برای آماده کردن جوجه در طعم‌های مختلف

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم جوجه در طعم‌های مختلف اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

می‌توانید به جای روغن زیتون از روغن‌های دیگری هم استفاده کنید.هنگامی که مواد جوجه را داخل زیپ بگ می‌ریزید تا حد امکان هوای آن را بگیرید.برای این که طعم مواد بهتر با هم ترکیب شود بهتر است حداقل یک روز جوجه با مواد مورد نظر در یخچال بماند.در همه طعم‌های مختلف جوجه، نیاز به نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون دارید. روغن زیتون به این که جوجه بهتر طعم بگیرد کمک زیادی می‌کند.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه جوجه با 4 طعم مختلف آشنا شدیم. شما می‌توانید جوجه را با مواد مختلف مرینت کنید و آن را با طعم‌های لذیذ و متنوع طبخ کنید. کدام طعم جوجه با ذائقه شما سازگارتر است؟

 

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا