۱۴ درصد محصولات دامی کشور در اصفهان تولید می‌شود

اقتصادآنلاین؛ گروه استانها_ مهرداد مرادمند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان اصفهان با دارا بودن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی با…
۱۴ درصد محصولات دامی کشور در اصفهان تولید می‌شود

اقتصادآنلاین؛ گروه استانها_ مهرداد مرادمند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان اصفهان با دارا بودن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: بیش از دو میلیون و ۱۳۶ هزار تن انواع نهاده‌های دامی در این استان اصفهان در یک سال اخیر از طریق سامانه «بازارگاه» با هدف بهبود و افزایش محصولات دامی و ارتقای کیفیت آن‌ها توزیع شده است.

وی افزود: یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن از نهاده‌های دامی از نوع ذرت، بیش از ۵۴۲ هزار تن، سویا بوده است و پس از آن به ترتیب جو و سایر نهاده‌ها در لیست قرار دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان همچنین یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات دامی در کشور است، بیان کرد: سالانه حدود دو میلیون و ۴۵۰ هزار تن  از این محصولات در اصفهان تولید می‌شو که معادل ۱۴ درصد تولیدات کشور است.

وی با بیان اینکه در زمینه تولید گوشت قرمز رتبه دوم و در تولید شیر رتبه اول کشوری در اختیار این منطقه است، بیان کرد: هر ساله بیش از ۷۴ هزار تن گوشت قرمز و یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن شیر در این استان تولید می‌شود.

منبع خبر

بیا تو صدا