- 2025-11-03
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- سلامت
گوشت شترمرغ؛ لذیذ، سالم و ناشناخته

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،حمیدرضا مسلمی اظهار کرد: «گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین، آهن، امگا-۳ و مواد مغذی دیگر است و به تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب و کبد و دیگر ارگانهای حیاتی بدن کمک میکند.»
وی افزود: «این گوشت به دلیل چربی بسیار کم، یکی از سالمترین منابع پروتئینی محسوب میشود و در عین حال، از نظر طعم و کیفیت نیز بسیار لذیذ است.»
ظرفیت علمی و اقتصادی پرورش شترمرغ در سمنان
رئیس دانشکده دامپزشکی از راهاندازی مزرعه پرورش شترمرغ در دانشگاه خبر داد و گفت: «دومین دوره جوجهریزی این مزرعه در روزهای آینده انجام میشود و این مجموعه ظرفیت مهمی برای پژوهشهای دامپزشکی فراهم میکند.»
وی همچنین پرورش شترمرغ را یکی از بخشهای مهم صنعت دامداری استان دانست و تاکید کرد: «با توجه به شرایط جغرافیایی و زیرساختهای مناسب، استان سمنان ظرفیت توسعه مزارع شترمرغ را دارد که این امر میتواند به اشتغالزایی و توسعه اقتصادی کمک کند.»
افتخارات علمی و پژوهشی دانشکده
دکتر مسلمی به موفقیتهای علمی دانشکده نیز اشاره کرد: «مجله دامپزشکی دانشگاه سمنان اخیراً در ISC نمایه شد و برنامهریزی شده تا در آینده نمایههای ISI و Scopus نیز کسب شود.»
وی همچنین به همکاری موفق با جهاددانشگاهی استان سمنان اشاره کرد و افزود: «اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا، زیر نظر پرفسور سیفعلیان، در این همکاری انجام شد که گامی مهم در درمان بیماریهای تاندون محسوب میشود.»
به گفته رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان، گوشت شترمرغ نه تنها یک گزینه غذایی سالم و خوشمزه است، بلکه توسعه مزارع پرورش آن میتواند به پژوهشهای علمی، اشتغال و اقتصاد استان کمک شایانی کند.

ارسال دیدگاه