- 2025-07-07
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
گزینه ارزان قیمت استقلال توافق کرد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر ورزشی، مدافع جدید استقلال با مبلغی بسیار کمتر از گزینه داخلی، در آستانه عقد قرارداد با این تیم قرار دارد.
باشگاه استقلال با رستم آشورماتوف، مدافع ملیپوش تیم ملی ازبکستان به توافق نهایی رسیده و این بازیکن به زودی وارد تهران خواهد شد تا قرارداد رسمی خود را با آبیپوشان امضا کند.
این انتقال در شرایطی نهایی شده که استقلال پیش از این به دنبال جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان ایرانی بود؛ اما اختلاف قیمتی قابل توجه باعث شد گزینه خارجی در اولویت قرار بگیرد.
بر اساس اطلاعات دریافتی، هزینه انتقال محمدمهدی زارع برای باشگاه استقلال، با احتساب مبلغ رضایتنامه و قرارداد شخصی او، حدود ۱۵۰ میلیارد تومان تخمین زده شده بود. با این حال، در نهایت مدیران باشگاه تصمیم گرفتند با رستم آشورماتوف به توافق برسند که قرارداد او در حدود ۴۵۰ هزار دلار است. با توجه به نرخ فعلی دلار در بازار آزاد (حدود ۹۰ هزار تومان)، هزینه این انتقال نزدیک به ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خواهد بود.
به این ترتیب، استقلال با انتخاب این بازیکن ازبک، موفق شده در مقایسه با گزینه داخلی حدود ۱۱۰ میلیارد تومان صرفهجویی مالی داشته باشد؛ موضوعی که این خرید را به یکی از اقتصادیترین انتقالهای فصل نقل و انتقالات باشگاه تبدیل میکند.
رستم آشورماتوف که عضو تیم ملی ازبکستان است و در لیگهای معتبری بازی کرده، به احتمال زیاد به زودی در تمرینات تیم ریکاردو ساپینتو حاضر خواهد شد تا خط دفاع آبیها را برای فصل آینده تقویت کند.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه