- 2025-11-07
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
کیک پرتقال زنجبیل عسل؛ کیک مناسب یک عصرانه پاییزی
مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
اگر از دوستداران طعم کیکهای میوهای باشید حتما طعم کیک پرتقالی را هم دوست خواهید داشت خصوصا اگر با زنجبیل و عسل همراه باشد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کیک پرتقال زنجبیل عسل آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این کیک خوشمزه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب را چرب و آردپاشی کنید. تخممرغها را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس روغن یا کره و عسل را اضافه کنید.
زست پرتقال و زنجبیل تازه را اضافه کنید. مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به تدریج همراه با شیر یا ماست به مواد تر اضافه کنید تا خمیر یکدست و غلیظ شود.
مایه را در قالب بریزید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته شود. در ادامه با طرز تهیه این کیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کیک پرتقال زنجبیل عسل برای 6 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ3 عددشکر قهوهای200 گرمعسل3 قاشق غذاخوریروغن مایع یا کره آب شده100 گرمپرتقال تازه1 عددآرد250 گرمبیکینگ پودر2 و ½ قاشق چایخوریزنجبیل تازه رنده شده1 قاشق چایخورینمک¼ قاشق چایخوریشیر یا ماست100 میلیلیتر
مرحله اول: فر را از پیش گرم کنید
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
به صورت همزمان قالب را چرب کرده و سپس آردپاشی کنید تا کیک به قالب نچسبد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی خانگی
مرحله دوم: تخممرغ را هم بزنید
تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
شکر را به تدریج به تخممرغ اضافه کنید و به همزدن با همزن برقی ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم: کره را اضافه کنید
کره آب شده یا روغن را به همراه عسل به مواد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
مرحله چهارم: زست پرتقال را بگیرید
زست پرتقال را بگیرید. برای این کار باید پوست پرتقال را رنده کنید اما مراقب باشید که بخش سفید پوست پرتقالها را رنده نکنید. زیرا این کار باعث تلخ شدن طعم زست پرتقال و در نتیجه کیک میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک لیمو ترش
مرحله پنجم: مواد خشک را مخلوط کنید
مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و نمک میشوند را با هم مخلوط کنید و سپس مواد را الک کنید.
بعد از این که مواد را الک کردید، آنها را کم کم به مواد تر اضافه کنید و با همزن دستی در یک جهت و به آرامی هم بزنید.
برای لطیف شدن بافت کیک در این مرحله ماست یا شیر را کم کم به مواد اضافه کنید.
بنا بر تجربه من نیازی به استفاده از همه شیر یا ماست نیست و با توجه به نوع و جنس آردی که استفاده میکنید، ممکن است مقدار آن متغیر باشد. همین که بافت خمیر کیک غلظتی مشابه ماست غلیظ پیدا کرد، دیگر نیازی به اضافه کردن شیر و ماست نیست.
مرحله ششم: کیک را در فر بپزید
مواد را در قالب بریزید و سپس آن را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 30 تا 35 دقیقه بپزید.
قبل از خاموش کردن فر آن را با خلال دندان تست کنید و اگر پخته بود، فر را خاموش کنید.
در فر را باز بگذارید تا کم کم کیک هم دمای محیط شود. وقتی کیک کمی از حرارت افتاد آن را از قالب بیرون بیاورید و سرو کنید.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک پرتقال، زنجبیل و عسل
در ادامه با نکات و جایگزینهایی برای آماده کردن کیک پرتقال، زنجبیل و عسل آشنا خواهیم شد:
برای آماده کردن کیک پرتقال، زنجبیل و عسل میتوانید به جای زنجبیل تازه رنده شده از ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.با توجه به استفاده از زست پرتقال، نیازی به استفاده از وانیل نیست.به جای ماست و شیر میتوانید در این دستورپخت از آب پرتقال استفاده کنید.با توجه به این که حرارت دیدن عسل برای آن مضر است میتوانید به جای عسل از شکر قهوهای استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کیک پرتقال زنجبیل عسل آشنا شدیم. این کیک مناسب عصرانههای پاییزی است خصوصا اگر از دوستداران عطر و طعم پرتقال باشید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه