- 2025-10-10
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
کیک انجل فود بدون روغن با سفیده تخممرغ؛ سبک و خوشمزه
مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
۳۵ دقیقه
کیک انجل فود یا انجل در دسته کیکهای اسفنجی قرار میگیرد و به دلیل این که در آن نیازی به استفاده از روغن یا کره ندارید، کیکی سبک و خوشمزه به شمار میرود. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کیک انجل فود بدون روغن با سفیده تخممرغ آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن کیک انجل فود، سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل، نمک، کرم تارتار و پودر قند خوب با همزن برقی هم بزنید تا پف کند.
آرد و شکر را ترکیب کنید و آن را در چند مرحله به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در قالب بریزید و در فر بپزید. میتوانید این کیک را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین کنید.
در ادامه با طرز تهیه این کیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای کیک انجل فود برای 6 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازآرد1 پیمانهشکر1 پیمانهسفیده تخممرغ۸ عددکرم تارتار۱/۲ قاشق چایخوریپودر قند۱/۲ پیمانهنمک۱/۴ قاشق چایخوریوانیل۱/۴ قاشق چایخوری
مرحله اول: فر را گرم کنید
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.
سفیدههای تخممرغ را به همراه نمک، وانیل و کرم تارتار با همزن برقی هم بزنید.
حتما توجه کنید که زرده تخممرغ، حتی یک ذره، با سفیدهها ترکیب نشود چون کیک را خراب میکند.
علاوه بر این بنا بر تجربه من سفیدههای تخممرغ وقتی بهتر پف میکنند که آنها را تنها در یک جهت هم بزنید
مرحله دوم: پودر قند را اضافه کنید
پودر قند را هم کم کم به سفیده تخممرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با سفیده ترکیب شوند. آرد را یک بار الک کنید. سپس آرد و شکر را با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم: آرد و شکر را به سفیدهها اضافه کنید
آرد و شکر را در دو نوبت به سفیدهها اضافه کنید و آن را به صورت دورانی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. از یک قالب نچسب برای آماده کردن این کیک استفاده کنید.
به تجربه من بهتر است که این قالب بدون طرح باشد تا به راحتی کیک از قالب جدا شود. قالب را چرب نکنید زیرا این کار باعث کمتر شدن پف کیک میشود
مرحله چهارم: کیک را در قالب بریزید
مایه کیک را در قالب ریخته و روی آن را با قاشق صاف کنید.
کیک را برای مدت ۲۵ دقیقه در فری که از پیش گرم کردهاید بگذارید. در این ۲۵ دقیقه به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
وقتی روی کیک طلایی شد و کیک حالت ارتجاعی پیدا کرد، فر را خاموش کنید. مدت زمان پخت کیک میتواند تا ۳۵ دقیقه هم طول بکشد.
مرحله پنجم: بگذارید کیک خنک شود
کیک را از فر بیرون بیاورید و آن را به صورت برعکس روی یک سطح قرار دهید تا کاملا خنک شود.
سپس آن را به کمک یک چاقوی تیز از دیوارههای قالب جدا کرده و با کمک چند ضربه آن را از قالب خارج کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هویج و انبه
مرحله ششم: کیک را سرو کنید
کیک انجل فود را میتوانید با خامه همزده و میوههایی مانند توت فرنگی، انواع توت و بری و یا حتی برشهای موز سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک زغال اخته
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک انجل فود
برای آماده کردن کیک انجل فود حتما نکات زیر را هم در نظر بگیرید:
در هنگام آماده کردن کیک انجل باید همه مواد مورد استفاده شما هم دمای محیط باشند.کرم تارتار را میتوانید با آبلیموی تازه جایگزین کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کیک انجل فود بدون روغن با سفیده تخممرغ آشنا شدیم. این کیک نه تنها بافت سبک و طعمی خوب دارد بلکه ظاهر آن هم بسیار جذاب و اشتها برانگیز است. این ظاهر جذاب، کیک انجل را تبدیل به انتخابی مناسب برای سرو در مهمانیها میکند.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه