- 2025-05-22
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- سلامت
کشف جدیدی درباره عسل – سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، شاید باورش سخت باشد اما زنبورها هم دارای روز جهانی هستند؛ زنبوری که تنها فرآورده طبیعیاش عسل شیرین و گوارایی است که اغلب به صبحهای ما طعم شیرینی و زندگی میبخشد. بهانه خوبی است تا درباره فواید کمتر شناختهشده عسل بیشتر بدانیم.
مدیریت دیابت
این ماده لذیذ خوراکی حاوی آنتیاکسیدانهایی است که نقش مهمی در کنترل دیابت دارد. عسل میتواند به کاهش سطح قند در خون افراد مبتلا به دیابت کمک کند.
مدیریت سرطان
عسل با تداخل در مسیرهای سیگنال سلولی به مبارزه با سرطان کمک میکند. عسل یک پاسخ ایمنی در برابر سلولهای سرطانی ایجاد و از تکثیر آنها جلوگیری میکند.
ارتقای سلامت قلب
آنتیاکسیدانهای موجود در عسل با کاهش خطر نارسایی قلبی به بهبود سلامت قلب کمک میکنند.
مدیریت آسم و سرماخوردگی
پزشکان سنتی از عسل برای درمان سرفه، تب و آسم استفاده میکردند. عسل میتواند به پیشگیری و کاهش علائم آسم، سرفه رایج و تب کمک کند.
منبع آنتیاکسیدان
بدن شما حاوی رادیکالهای آزاد است که مسئول پیری، اختلال در عملکرد سلولی و ایجاد اختلالات در قلب و عروق خونی هستند. عسل و سایر غذاهای غنی از آنتیاکسیدان میتوانند از شما در برابر چنین بیماریها و سایر بیماریهای مزمن محافظت کنند.
افزایش عملکرد
با خوردن هر قاشق چایخوری عسل 17گرم کربوهیدرات دریافت میکنید. این نشان میدهد که عسل میتواند بهعنوان جایگزینی برای افزایش انرژی در طول تمرین مفید باشد.
رشد سالم در کودکان
مطالعهای روی بچههایی که با عسل تغذیه میشوند نشان میدهد که آنها بهطور پیوسته وزن اضافه میکنند، مدفوع سبکتر و نازکتری دارند، مشکل گوارشی ندارند، کلسیم بیشتری دریافت میکنند و رنگ پوست بهتری دارند. عسل میتواند جایگزینی عالی برای تامین شیرینی مورد علاقه کودکان باشد.
تقویت هضم و جذب غذا
آنزیمهای موجود در عسل باعث افزایش هضم و جذب مواد مغذی مانند کربوهیدراتها میشود.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه