کدام گیاهان آپارتمانی مناسب گلدان های کم عمق هستند؟

اگر اهل نگهداری از گیاهان آپارتمانی هستید، احتمالا این نکته را می‌دانید که بسیاری از گیاهان احتیاج به گلدان‌هایی عمیق…
کدام گیاهان آپارتمانی مناسب گلدان های کم عمق هستند؟

اگر اهل نگهداری از گیاهان آپارتمانی هستید، احتمالا این نکته را می‌دانید که بسیاری از گیاهان احتیاج به گلدان‌هایی عمیق و بلند دارند تا ریشه‌های آن‌ها به خوبی در گلدان جای بگیرد. با این حال بسیاری از گلدان‌های تزئینی شیک و زیبا و گلدان‌های رومیزی، عمق کمی دارند. با توجه به این موضوع ما در این مطلب از مجله اکالا به پاسخ این پرسش می‌پردازیم که کدام گیاهان آپارتمانی مناسب گلدان های کم عمق هستند.

این گیاهان شامل کراسولای خرفه‌ای، پتوس، فیلودندرون، اسپاتی فیلوم، کالانکوئه مخملی تورمنتوسا، گارستریا، بنت قنسول، کاکتوس اپونتیا و چانه، گل بنفشه، اشوریا و بامبو می‌شوند.

۱۱ گیاه مناسب برای کاشت در گلدان‌های کم‌عمق

گیاهان مناسب برای کاشت در گلدان‌های کم‌عمق گیاهانی هستند که ریشه‌های آن‌ها رشد خیلی زیادی ندارد و به همین دلیل می‌توان آن‌ها را در گلدان‌های تزئینی کم‌عمق یا حتی دیش گاردن‌ها کاشت. در ادامه با ۱۱ گیاه آپارتمانی مناسب برای کاشت در گلدان‌های کم‌عمق آشنا خواهیم شد.

۱- کراسولای خرفه‌ای

کراسولای خرفه‌ای
کراسولای خرفه‌ای به عنوان گیاه یشم نیز شناخته می‌شود. این گیاه ظاهری شبیه یک درخت کوچک و مینیاتوری دارد که آن را برای کاشت در دیش گاردن‌ها بسیار مناسب می‌کند.

این گیاه باید در نور زیاد اما غیر مستقیم نگهداری شود. جالب است بدانید باوری درباره این گیاه وجود دارد که بر اساس آن نگهداری از آن خوش‌شانسی می‌آورد.

۲- پتوس

پتوس
پتوس یکی از محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی است که به دلیل زیبایی و مقاوم بودن آن در شرایط آپارتمانی طرفداران زیادی دارد. جالب است بدانید که هرچند پتوس گیاهی رونده است اما برای کاشت آن نیاز به گلدان عمیقی ندارید.

۳- فیلودندرون

فیلودندرون
گیاه فیلودندرون یا همان برگ انجیری یکی از گیاهان آپارتمانی است که برگ‌های بزرگی دارد و هم در سایه و هم در نور مسقتیم آفتاب رشد خوبی دارد.

این گیاه نیز گزینه مناسبی برای کاشت در گلدان‌های کم‌عمق و دیش گاردن است؛ البته تا زمانی که خیلی زیاد رشد نکرده باشد.

بیشتر بخوانید: با این ۵ گیاه شگفت‌انگیز، دکوراسیون خانه را در عید متحول کنید!

۴- اسپاتی فیلوم

اسپاتی فیلوم
اسپاتی فیلوم یکی از زیباترین گیاهان آپارتمانی است. گل‌های این گیاه سفید هستند. اسپاتی فیلوم برگ‌های سبز با جنسی چرمی مانند دارد.

هر چند که این گیاه تصفیه کننده هوا است اما مصرف آن برای کودکان و حیوانات خانگی سمی است، به همین دلیل بهتر است از دسترس آن‌ها دور باشد.

این گیاه به عنوان زنبق صلح هم شناخته می‌شود.

۵- کالانکوئه مخملی تورمنتوسا

کالانکوئه مخملی تورمنتوسا
این گیاه، گیاهی خاص با ظاهری متفاوت است که به آبیاری زیاد احتیاج ندارد.

برگ‌های این گیاه گوشتی و آبدار هستند و لبه‌های هر برگ رنگی مایل به سرخ دارد. به همین دلیل است که این گیاه به عنوان کالانکوئه لب سوخته نیز شناخته می‌شود. نام دیگر این گیاه، گیاه پاندا است.

۶- گارستریا

گارستریا
گارستریا یک گیاه کوچک و مینیاتوری با برگ‌های ضخیم و سفت به رنگ سبز تیره است. این گیاه به خوبی در گلدان‌های کم‌عمق رشد می‌کند.

روی برگ‌های این کاکتوس، خال‌هایی سفید شبیه به زگیل وجود دارند. نوع چرخش برگ‌های این گیاه، به آن ظاهری شبیه به ستاره می‌دهد. گارستریا در سایه و نیم‌سایه به‌خوبی رشد می‌کند.

۷-بنت قنسول

بنت قنسول
این گیاه که معمولا در ایام کریسمس در بازار پیدا می‌شود، برگ‌هایی رنگی دارد و به عنوان گیاه کریسمس هم مشهور است.

این گیاه، یک گیاه آپارتمانی با نگهداری آسان است که انواع کوچک آن را هم می‌توانید در دیش گاردن بکارید و هم در گلدان‌های کم‌عمق نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری گیاه پیچک آپارتمانی

۸- کاکتوس اپونتیا و چانه

کاکتوس اپونتیا و چانه
این دو نوع کاکتوس ظاهر زیبایی دارند و شرایط نگهداری آن‌ها بسیار مشابه یکدیگر است به همین دلیل می‌توانید این دو مدل کاکتوس را در کنار یکدیگر بکارید.

این دو مدل کاکتوس انتخاب‌های بسیار مناسبی برای کاشت در گلدان‌های کم عمق و تزئینی هستند.

۹- گل بنفشه

گل بنفشه
گل بنفشه یکی از گل‌های زیبا است که تا اواخر بهار گلدهی آن ادامه دارد. این گل را می‌توان به آسانی در گلدان‌های کم‌عمق کاشت و از آن نگهداری کرد. این گل به روزانه ۶ تا ۸ ساعت نور کامل خورشید نیاز دارد به همین دلیل اگر خانه شما نورگیری خوبی ندارد، این گل انتخاب چندان مناسبی برای شما نیست.

ایده‌آل‌ترین حالت نگهداری از این گل، کاشت آن در فلاور باکس و نگهداری از آن در پشت پنجره است.

۱۰- اشوریا

اشوریا
اشوریا گیاهی با برگ‌های کوچک، گوشتی و آبدار است که با ساقه بسیار کوتاه خود، نزدیک به خاک رشد می‌کنند.

این گیاه را می‌توانید در گلدان‌های خیلی کوچک و مینیاتوری نیز بکارید.

۱۱- بامبو

بامبو
بامبو را می‌توان یک گیاه آپارتمانی سازگار و مقاوم دانست که می‌توان ساقه‌های آن را هم در خاک و هم در آب نگهداری کرد.

این گیاه نیز یکی از گیاهانی است که می‌توانید از آن در گلدان‌های کم‌عمق نگهداری کنید، البته تا زمانی که ساقه‌های بامبو خیلی بلند نشده باشند و آن‌ها را با استفاده از یک قیم یا بستن ساقه‌ها به یکدیگر فیکس کرده باشید.

در این مطلب از بخش سبک زندگی مجله اکالا با ۱۱ گیاه آپارتمانی مناسب گلدان‌های کم‌عمق آشنا شدیم. این گیاهان را به راحتی می‌توان در دیش گاردن‌ها و یا گلدان‌های تزئینی کم‌عمق کاشت و به کمک آن‌ها جلوه‌ای سبز و زیبا به فضای داخلی خانه بخشید.

 

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا