کارتال تا امروز چیزی در پرسپولیس نشان نداده!/ کاری که در پرسپولیس با سید جلال حسینی کردند، خیلی زشت بود

به گزارش خبر ورزشی، پرسپولیس مقابل سپاهان شکست خورد تا از گردونه رقابت‌های جام حذفی کنار برود. در همین راستا…
کارتال تا امروز چیزی در پرسپولیس نشان نداده!/ کاری که در پرسپولیس با سید جلال حسینی کردند، خیلی زشت بود

به گزارش خبر ورزشی، پرسپولیس مقابل سپاهان شکست خورد تا از گردونه رقابت‌های جام حذفی کنار برود. در همین راستا با محمد مایلی کهن سرمربی اسبق تیم ملی و یکی از مربیان پرسپولیس در سالیان گذشته گپ زدیم

پرسپولیس بازی را باخت و از جام حذفی کنار رفت. شرایط این تیم را چطور می‌بینید؟

انصافاً اگر نتایجی که اسماعیل کارتال تا امروز کسب کرده را یک ایرانی می‌گرفت چه کارش می‌کردند؟ من یک مطلبی دیدم که عده‌ای گفته بودند پرسپولیس در نیمه دوم بازی با الهلال پیروز شد! یعنی چه که پیروز شد؟ ما نیمه اول را ۴-۰ باختیم و در نیمه دوم یک گل زدیم. در نهایت هم بازی چهار بر یک به نفع الهلال تمام شد ولی اینکه بگوییم نیمه مربیان را بردیم خیلی عجیب است. یعنی امتیاز بازی را نصف کردند و به هر کدام از دو تیم دادند؟ مگر نیمه اول در زمره یک مسابقه فوتبال محسوب نمی‌شود؟ اگر یک مربی ایرانی این حرف را می‌زد، بیچاره‌اش می‌کردند. مگر اعضای کادر فنی هر تیم از چند روز قبل از مسابقه مرتب جلسه فنی نمی‌گذارند و شرایط را تشریح نمی‌کنند؟ والا چه بگویم. خدا شانس بدهد!

به نظرتان اسماعیل کارتال هم در پرسپولیس همان مسیری را می‌رود که گاریدو رفت؟

همان مسیر گاریدو؟ (به فکر فرو می‌رود) تا امروز که کارتال چیزی در پرسپولیس نشان نداده ولی به نظرم هنوز هم زود است و باید به او فرصت داد.

اینجا را ببینید: تذکرات جدی کارتال در تمرین امروز سرخپوشان

در بازی سپاهان و پرسپولیس، میلاد زکی‌پور حرکتی انجام داد که بلافاصله با محرومیت مواجه شد. این اتفاق زمانی که شما سرمربی سایپا بودید به شکلی مشابه رخ داد، همان قضیه معروف محسن رسولی…

بله. من دقیقاً نمونه این قضیه را داشتم. البته داستان در مورد محسن رسولی خیلی جدی‌تر شد به طوری که او را بازداشت کردند و به یک دادسرا در حوالی پارک ساعی بردند. خودم هم رفتم و با قاضی صحبت کردم. ایشان گفت رسولی بازداشت است و به خاطر حرکتی که مرتکب شده باید امشب اینجا بماند ولی گفتم اگر قرار است کسی بازداشت شود، من هستم. من مایلی کهن به عنوان یک معلم چون نتوانستم شاگردم را به خوبی تربیت کنم باید اینجا بمانم. همین حرف قاضی را تحت تاثیر قرار داد و ایشان محبت کرد و بدون وثیقه محسن را آزاد کرد. البته یک جریمه نقدی برای او بریدند که بعداً آن هم مشمول عفو شد

به نظرتان با زکی پور به خاطر رفتاری که کرده چه کار باید کرد؟

در اینکه حرکتش اشتباه بوده هیچ شکی وجود ندارد و کسی آن را تایید نمی‌کند. باید با میلاد زکی‌پور برخورد شود ولی انصافاً کاری نکنیم که این بچه نابود شود. تنبیهش کنند ولی به خاطر این اشتباه سر میلاد را نبرند. البته متاسفانه قضیه صرفاً به فوتبال برنمی‌گردد. باید قبول کنیم که سطح ادب در جامعه به طور کلی پایین آمده است. من دقیقاً به خاطر دارم قبل از انقلاب پرسپولیس حتی لیدر خانم داشت. خانمی که هواداران را ترغیب به شعار دادن می‌کرد ولی هیچ بی‌ادبی شاهد نبودیم. مرحوم مرتضی احمدی نیز بود که شعرهای بسیار زیبایی برای پرسپولیس می‌گفت ولی متاسفانه همین چندی قبل در بازی پرسپولیس- تراکتور دیدیم چه اتفاقات تلخی رخ داد.

اینجا را ببینید: دوشنبه؛ موعد رسیدگی به پرونده شادی گل جنجالی!

ماجرای کارتال و امید عالیشاه هم خیلی سر و صدا کرد

بدون شک امید عالیشاه این کار را تعمداً انجام نداد و همه هواداران پرسپولیس از اخراج او ناراحت شدند ولی وقتی خودش این همه ناراحت شده و به وضوح دیدیم چه اتفاقاتی رخ داد، به نظرم دیگر تنبیهات اضافی بی‌مورد است چون همانطور که گفتم، همه دیدیم که اشتباهش عمدی نبود. البته حرف‌هایی که کارتال در مورد عالیشاه زد، نظر خود اوست و افراد می‌توانند نگاه‌هایی متفاوت داشته باشند.

گویا به برخورد باشگاه پرسپولیس با جلال حسینی هم نقد دارید

بله واقعاً ناراحتم. این آقای کارتال با خودش ۴ دستیار به ایران آورد ولی نکته اینجاست که مگر کریم باقری یا جلال حسینی شخصیت‌های کوچکی هستند؟ جلال حسینی سال‌ها مهره فیکس پرسپولیس و تیم ملی بوده و در جام جهانی برایمان بازی کرده است ولی به همین راحتی او را کنار گذاشتند. واقعاً وقتی رفتاری که با جلال حسینی انجام شد را دیدم، دلم شکست. حرکت بسیار زشتی در حق سید انجام دادند، این نکته به وضوح نشان می‌دهد که مرغ همسایه همچنان غاز است.

برسیم به حواشی انتخابات فدراسیون فوتبال. علی کفاشیان رییس اسبق فدراسیون گفته اگر دلایل رد صلاحیتش را اعلام نکنند به فیفا یا کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت می‌کند!

چه بگویم؟ کفاشیان در همه زمینه‌ها با هوش است. حالا نمی‌دانم چرا می‌خواهد به فیفا یا کنفدراسیون شکایت کند، چرا به دادگستری خودمان شکایت نمی‌کند؟ جالب است که آقایان مرتب می‌گفتند وقتی از فوتبال رفتیم راحت شدیم اما حالا تلاش می‌کنند که دوباره برگردند.

و به عنوان سوال آخر، به نظر شما یازدهم اسفند امسال چه کسی رییس فدراسیون می‌شود؟

هر کدام از این سه نفر رییس شوند برای من فرقی نمی‌کند و به نظرم هر کدام از آنها بیایند برای فوتبال ما مایه پسرفت است.

اینجا را ببینید: مهدی تاج از مدیرعامل پرسپولیس دعوت نکرد!

منبع خبر