چگونه با 4 ترفند ساده، کیوی‌های کال را در خانه رسیده کنیم؟

کیوی یکی از میوه‌های بسیار خوشمزه و محبوبی است که خواص زیادی دارد. اگر این میوه جذاب، کال و نرسیده…
چگونه با 4 ترفند ساده، کیوی‌های کال را در خانه رسیده کنیم؟

کیوی یکی از میوه‌های بسیار خوشمزه و محبوبی است که خواص زیادی دارد. اگر این میوه جذاب، کال و نرسیده باشد ممکن است طعم مطلوبی نداشته باشد. جالب است بدانید با چند ترفند ساده می‌توانید کیوی‌های نارس خود را به میوه‌ای شیرین و نرم تبدیل کنید. در این مقاله از مجله اکالا، روش‌های ساده و آسان برای رسیده کردن کیوی در خانه را به شما آموزش خواهیم داد.

برای رسیده کردن کیوی می‌توانید آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید و چند روز صبر کنید. استفاده از سیب یا موز در یک کیسه پلاستیکی، فرایند رسیده شدن را سریع‌تر می‌کند. همچنین قرار دادن کیوی‌ها در نزدیکی محلی آفتاب‌گیر یا استفاده از کیسه کاغذی نیز موثر است. مراقبت روزانه از میوه‌ها برای جلوگیری از خراب شدن ضروری است. برای آشنایی‌ کامل‌تر با روش‌های رسیده کردن کیوی، ادامه مطلب را مطالعه فرمایید.

روش‌های مؤثر برای رسیده کردن کیوی

رسیده بودن کیوی نه‌تنها طعم و شیرینی بیشتری به آن می‌دهد، بلکه مصرف آن را دلپذیرتر می‌کند. کیوی نارس ممکن است کمی تلخی یا ترشی داشته باشد و بافت آن برای خوردن مناسب نباشد. با این روش‌ها، شما می‌توانید در خانه کیوی‌های خوش‌طعم و شیرینی داشته باشید.

۱.قرار دادن در دمای اتاق

اگر عجله ندارید، می‌توانید کیوی‌ها را در دمای اتاق قرار دهید و اجازه دهید به طور طبیعی رسیده شوند. این روش برای زمانی مناسب است که نیاز فوری به مصرف کیوی ندارید.

کیوی‌ها را در یک سبد میوه بگذارید. بسته به میزان نارس بودن کیوی‌ها، ممکن است چند روز (۴ تا ۷ روز) طول بکشد تا به طور کامل رسیده شوند.

بیشتر بخوانید: خواص کیوی برای بدن

۲. استفاده از سیب یا موز

یکی از سریع‌ترین و محبوب‌ترین روش‌ها برای رسیده کردن کیوی، قرار دادن آن‌ها در کنار یک موز یا سیب رسیده است. این میوه‌ها گاز اتیلن تولید می‌کنند که فرایند رسیده شدن میوه‌ها را تسریع می‌کند. این روش نه‌تنها سریع است، بلکه طعم طبیعی کیوی را نیز حفظ می‌کند.

برای استفاده از این روش باید کیوی‌ها را درون یک کیسه پلاستیکی بگذارید، یک موز یا سیب رسیده را به کیسه اضافه کنید، کیسه را محکم ببندید و در دمای اتاق قرار دهید. در عرض ۲ تا ۳ روز، کیوی‌ها نرم‌تر و شیرین‌تر خواهند شد.

۳. استفاده از آفتاب

نور و گرمای خورشید می‌توانند به فرایند رسیده شدن کیوی کمک کنند. این روش طبیعی است و بدون نیاز به ابزار اضافی می‌توانید از آن کمک بگیرید. کیوی‌ها را درون یک ظرف یا سینی قرار دهید و در نزدیکی یک پنجره آفتاب‌گیر بگذارید. روزانه کیوی‌ها را بررسی کنید تا بیش از حد گرم نشده و خراب نشوند.

۴. استفاده از کیسه کاغذی

اگر می‌خواهید از روشی طبیعی‌تر استفاده کنید، کیسه کاغذی یک گزینه عالی است. در این روش از تجمع رطوبت جلوگیری می‌شود. برای کمک گرفتن از این روش کافی است کیوی‌ها را درون یک کیسه کاغذی بگذارید و کیسه را در مکانی با دمای اتاق نگهدارید و هر روز کیوی‌ها را بررسی کنید.

نکات مهم برای نگهداری و رسیده کردن کیوی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی کیوی پرتقال

نکات مهم برای نگهداری و رسیده کردن کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای نگهداری و رسیده کردن کیوی اشاره خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

کیوی‌های نارس را در یخچال نگذارید، زیرا سرما فرایند رسیده شدن را کند می‌کند. ابتدا آن‌ها را در دمای اتاق رسیده کنید و سپس برای نگهداری طولانی‌تر به یخچال منتقل کنید.اگر برخی از کیوی‌ها بیش از حد رسیده‌اند، می‌توانید از آن‌ها برای تهیه اسموتی، سالاد میوه یا دسرهای دیگر استفاده کنید.مراقب باشید کیوی‌ها تحت فشار قرار نگیرند، زیرا این موضوع باعث له شدن و خرابی آن‌ها می‌شود.

 

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی مجله اکالا برایتان مفید باشد و شما با کمک روش‌های ساده بالا بتوانید کیوی‌های نارس و کال را به ساده‌ترین حالت ممکن، رسیده و قابل مصرف کنید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر