چرا نکونام به هشدار رسانه‌ها توجه نکرد؟/ ضرر ۷۲ میلیاردی استقلال و اشغال جای یک ستاره در لیست تیم

به گزارش خبرورزشی، در بحبوحه فصل تابستانی نقل و انتقالات باشگاه استقلال، زمانی که جواد نکونام تحت شرایطی خاص که…
چرا نکونام به هشدار رسانه‌ها توجه نکرد؟/ ضرر ۷۲ میلیاردی استقلال و اشغال جای یک ستاره در لیست تیم

به گزارش خبرورزشی، در بحبوحه فصل تابستانی نقل و انتقالات باشگاه استقلال، زمانی که جواد نکونام تحت شرایطی خاص که در باشگاه آبی تهران وجود داشت سرگرم یارگیری و جذب بازیکنان داخلی و خارجی بود، نام گائل کاکوتا مهاجم «فرانسوی کنگوئی‌الاصل» نیز مطرح شد.

در همان زمان برخی از رسانه‌ها از جمله خبرورزشی در ارتباط با وضعیت جسمانی و مصدومیت‌های متعدد این فوتبالیست ۳۳ ساله هشدارهایی را به جواد نکونام دادند. اینکه با توجه به وضعیت کارنامه پزشکی کاکوتا حتما از این فوتبالیست تست های مختلف گرفته شود اما در نهایت مشخص نشد آیا تست های آمادگی جسمانی در مهربانانه ترین شکل ممکن گرفته شده یا اصلا تستی بعمل نیامده است.

نگاهی بر وضعیت مصدومیت‌های این بازیکن در فهرست عملکردش(پیش از ورود به ایران) مشخص می‌کرد که در سال‌های حضورش در باشگاه‌های قبلی از نواحی مختلفی دچار آسیب دیدگی‌هایی بوده که بعضاً او را به مدت سه ماه از میادین دور نگه داشته بودند.

چرا نکونام به هشدار رسانه‌ها توجه نکرد؟/ ضرر ۷۲ میلیاردی استقلال و اشغال جای یک ستاره در لیست تیم

دوری ۱۴۳روزه از میادین فوتبال!

او طولانی‌ترین دوران مصدومیتش را در تاریخ دوازدهم سپتامبر ۲۰۱۵ دچار شد که به مدت ۱۴۳ روز از میادین فوتبال به دور ماند. زمانی که از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شدید شد. کاکوتا در سالهای قبل و بعد از آن نیز با مصدومیت‌های مختلفی از ناحیه مچ پا، زانو، همسترینگ، عضله دو قلو، استخوان روی پا و مواردی دیگر دست و پنجه نرم می‌کرد.

چرا نکونام به هشدار رسانه‌ها توجه نکرد؟/ ضرر ۷۲ میلیاردی استقلال و اشغال جای یک ستاره در لیست تیم

مصدومیت ۳ ماهه در فصل قبل!

اما این بازیکن فصل گذشته نیز در سه مقطع به مدت ۲۶، ۳۶ و ۲۵ روز دچار مصدومیت‌های متفاوت شد. ابتدا در بیست و چهارم سپتامبر ۲۰۲۳ از ناحیه تاندون آشیل پا مصدوم شد. سپس در تاریخ هشتم فوریه ۲۰۲۴ به خاطر آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا به مدت ۳۶ روز قادر به بازی نبود و سپس در تاریخ بیست و چهارم آوریل ۲۰۲۴ به خاطر یک مصدومیت دیگر ۲۵ روز از همراهی تیم «آمیان» دور ماند تا مجموعاً ۸۷ روز – چیزی نزدیک به سه ماه از فصل گذشته لیگ دسته یک فرانسه – را از دست بدهد.

حضور نصفه و نیمه در ترکیب استقلال

کاکوتا در روزهای حضورش در جمع بازیکنان استقلال نیز بارها و به دفعات زیاد از همراهی تیم استقلال در اردوها و تمرینات مختلف بازماند. گرچه شاید این مصدومیت ها کوتاه بود اما باعث می شد او خیلی کم در ترکیب آبی پوشان به میدان برود. کاکوتا از ۱۵ بازی دور رفت نیم فصل اول لیگ برتر در ۱۳ مسابقه برای استقلال به میدان رفت که تنها در ۹ دیدار از ابتدا در ترکیب اصلی بود و جمعا ۷۰۵ دقیقه در ترکیب آبی‌ها حضور یافت. در واقع کاکوتا در این تعداد بازی به طور میانگین ۵۴ دقیقه در هر مسابقه در زمین حضور داشت که برای فوتبالیستی با این هزینه سرسام آور دلاری دقایق کمی به شمار می رود.

چرا نکونام به هشدار رسانه‌ها توجه نکرد؟/ ضرر ۷۲ میلیاردی استقلال و اشغال جای یک ستاره در لیست تیم

غیبت در دو سوم مسابقات آسیا

همچنین او در مسابقات لیگ نخبگان آسیا نیز در یک سوم مسابقات استقلال حضور نداشت. استقلال که تا اینجا در ۶ هفته از مسابقات لیگ نخبگان به میدان رفته تنها در ۴ مسابقه به مدت ۱۳۲ دقیقه از حضور کاکوتا استفاده کرده است که میانگین ۳۳ دقیقه حضور در هر مسابقه را برای این بازیکن بر جای می‌گذارد، زمانی معادل تقریباً یک بازی و نیم می شود. کاکوتا تنها در یک مسابقه در ترکیب اصلی تیمش به میدان رفت و آن هم مسابقه مقابل الهلال بود که استقلال با نتیجه سه بر صفر شکست خورد. او ۸۴ دقیقه در آن مسابقه برای استقلال در میدان حضور داشت و در سه مسابقه دیگر در دقایق پایانی مسابقه مقابل الغرافه، السد و النصر عربستان در زمین مسابقه حضور یافت.

با یک جستجوی ساده در اینترنت ۷۲ میلیارد صرفه‌جویی می‌شد

کاکوتو همچنین در تک مسابقه جام حذفی استقلال مقابل مس کرمان نیز به مدت ۷۱ دقیقه در ترکیب اصلی تیمش به میدان رفت. چه بسا جواد نکونام یا مدیران وقت باشگاه در آن برهه با مطالعه رسانه ها و یا مشورت گرفتن از کارشناسان به راحتی می توانستند در این باره اطلاعات دقیق تری کسب کنند و از صرف هزینه ۹۰۰ هزار دلاری که با دلار ۸۰ هزار تومانی عدد معادل ۷۲ میلیارد تومان می شود پرهیز کنند و البته امروز جا برای یک ستاره احتمالی دیگر برای حضور در لیست استقلال باز بود. اطلاعاتی که در فضای اینترنت درباره هر بازیکنی موجود است و به راحتی می توان به آن دسترسی داشت.

منبع خبر