• 2024-12-31
  • 5 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،در مقابل، نان کامل که از سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار…
چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،در مقابل، نان کامل که از سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد. همچنین، مصرف نان کامل می‌تواند از سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری کند و به تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌های مزمن، از جمله سرطان، کمک کند.

یکی از ویژگی‌های مهم نان کامل، میزان بالای فیبر و مواد مغذی آن است که باعث می‌شود رنگ آن تیره‌تر از نان سفید باشد. به گفته پوراحمد، مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است. برای داشتن جامعه‌ای سالم‌تر، باید استفاده از محصولات غلات کامل به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

منبع خبر