- 2025-10-27
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
پیشبینی قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴
به گزارش اقتصاد آنلاین، روز یکشنبه چهارم آبان ۱۴۰۴، بازار طلا و سکه با روند افزایشی آغاز به کار کرد، در حالی که بازارهای جهانی به دلیل تعطیلی پایانی هفته ثابت بودند. سکه امامی در ابتدای معاملات در کانال ۱۱۳ میلیون تومان معامله شد، اما در ادامه با کاهش جزئی قیمت دلار به کانال ۱۰۷ هزار تومانی، قیمتها در بازار طلا و سکه نیز عقبنشینی محدودی داشت و سکه امامی به کانال ۱۱۲ میلیون تومان بازگشت. طلای ۱۸ عیار نیز کاهش جزئی قیمت را تجربه کرد.
قیمت اونس جهانی طلا در همان روز روی ۴۱۱۲ دلار ثابت باقی ماند.
پیشبینی قیمت طلا و سکه
با ادامه ثبات دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان و آرامش بازارهای جهانی، انتظار میرود نوسانات قیمت طلای ۱۸ عیار و سکه امامی روز دوشنبه نیز محدود باقی بماند. برای طلای ۱۸ عیار محدوده ۱۰ میلیون و ۸۰۰ تا ۱۰ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان و برای سکه امامی ۱۱۲ تا ۱۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پیشبینی شده است.
در سناریوی افزایشی، بازگشت دلار به کانال ۱۰۸ هزار تومان یا انتشار اخبار اثرگذار اقتصادی و سیاسی میتواند موجب صعود دوباره سکه امامی به کانال ۱۱۳ میلیون تومان شود.
نقره ۱۴۰۰ تومان گران شد
اونس جهانی نقره در لحظه نگارش گزارش روی ۴۸ دلار و ۶۱ سنت ثابت بود. هر گرم نقره ۹۹۹ با افزایش یک هزار و ۴۰۰ تومان، ۱۹۴ هزار و ۷۱۰ تومان معامله شد.
سکه امامی به کانال ۱۰۶ میلیونی صعود کرد
سکه امامی روز یکشنبه با رشد ۲۸۰ هزار تومانی به ۱۱۲ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی با یک میلیون تومان افزایش روی ۱۰۶ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان ایستاد.
نیمسکه با رشد ۵۰۰ هزار تومان به ۵۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید، در حالی که ربع سکه با کاهش ۲۰۰ هزار تومان به ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد. سکه گرمی نیز با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی روی ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ایستاد.
مثقال طلا در کانال ۴۶ میلیونی پیشروی کرد
هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۶۷۱ هزار تومانی به ۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۵۳ هزار و ۵۰۰ تومانی در محدوده ۱۰ میلیون و ۸۰۲ هزار تومان معامله شد. طلای دست دوم نیز ۱۰ میلیون و ۶۵۸ هزار تومان ثبت شد.
حباب سکه ناتراز شد
حباب سکه در دومین روز هفته روند متوازن نداشت. حباب سکه امامی ۵۹۰ هزار تومان، ربع سکه ۴۳۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۱ هزار تومان کاهش یافت، در حالی که حباب سکه بهار آزادی ۱۳۰ هزار تومان و نیمسکه ۵۰ هزار تومان رشد داشت.

ارسال دیدگاه