پیام معنادار مشاور رهبر انقلاب درباره ترامپ+ عکس

به گزارش اقتصاآنلاین به نقل از ایسنا، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در واکنش به نقض آتش‌بس در…

به گزارش اقتصاآنلاین به نقل از ایسنا، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در واکنش به نقض آتش‌بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی تاکید کرد: هدف ترامپ از انکار این مساله توسط رژیم کودک کش صهیونی در غزه، حفظ صلح نیست.

«علی اکبر ولایتی» در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هدف ترامپ از انکار ‎نقض آتش‌بس توسط رژیم کودک‌کش صهیونی در ‎غزه حفظ صلح نیست. بلکه به دنبال رفع موانع به‌اجرا درآمدن قرارداد‌های مالی‌اش با کشور‌های اسلامی و استفاده هرچه بیشتر از ثروت آنهاست!

وی همچنین خاطرنشان کرد: نمایش ‎شرم الشیخ هم در همین راستا انجام شد.

رژیم صهیونیستی بعد از بار‌ها نقض آتش‌بس، بامداد چهارشنبه هفته گذشته به بهانه‌ای بار دیگر آتش‌بس را نقض کرده و حملات متعد زمینی، دریایی و هوایی را علیه نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت و مجروح شدن ۱۰۴ تن از اهالی غزه شد.

پیام معنادار مشاور رهبر انقلاب درباره ترامپ

منبع خبر