پولکادات هم استیبل‌کوین بومی خود را معرفی می‌کند! پایان سلطه USDT و USDC؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه اکوسیستم پولکادات در آستانه یک تحول مهم قرار دارد: راه‌اندازی استیبل‌کوین بومی این…


زمان مطالعه: < 1 دقیقه

اکوسیستم پولکادات در آستانه یک تحول مهم قرار دارد: راه‌اندازی استیبل‌کوین بومی این شبکه با نام pUSD. این توکن قرار است به طور کامل با ارز دیجیتال DOT پشتیبانی شود و به‌عنوان یک استیبل‌کوین غیرمتمرکز و وثیقه‌گذاری‌شده فعالیت کند.

طبق پیشنهاد ارائه‌شده، pUSD با استفاده از پروتکل هونزون (Honzon) – همان سازوکاری که پیش‌تر در استیبل‌کوین شکست‌خورده aUSD به کار گرفته شده بود – راه‌اندازی خواهد شد، با این تفاوت که این بار تنها از DOT به‌عنوان وثیقه استفاده می‌شود.

هدف اصلی این طرح، کاهش وابستگی پولکادات به استیبل‌کوین‌های خارجی مانند USDT و USDC و در عین حال، افزایش نقدینگی برای پروژه‌های دیفای است. این استیبل‌کوین می‌تواند در پرداخت‌های خزانه پولکادات نیز جایگزین DOT شود و حتی به‌تدریج در پاداش‌های استیکینگ به کار رود.

RamzarzRamzarzخرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!
تو صرافی ارزپلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، بیش از ۱۰۰۰ ارز دیجیتال رو بخری!




شروع

این پیشنهاد هم‌اکنون بیش از ۷۵ درصد حمایت جامعه را کسب کرده و در صورت تصویب نهایی، می‌تواند مسیر تازه‌ای برای توسعه دیفای در اکوسیستم پولکادات باز کند.


منبع

بی‌این‌کریپتو


اشتراک‌گذاری

منبع خبر