پرسپولیس شاه ماهی خود را پس گرفت!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فوتبال ۳۶۰، بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های لیگ برتر در شرایطی به پایان رسید که…
پرسپولیس شاه ماهی خود را پس گرفت!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فوتبال ۳۶۰، بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های لیگ برتر در شرایطی به پایان رسید که تراکتور، پس از سال‌ها ناکامی، برای اولین بار در تاریخ، عنوان قهرمانی را به دست آورد. این تیم در فصلی که رقابت دشواری با تیم‌های سپاهان و پرسپولیس داشت، بالاتر از آنها جام قهرمانی را به دست آورد تا حالا به عنوان نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا حضور داشته باشد.

فارغ از مباحث فنی که پیرامون این داستان وجود دارد، تراکتور در این فصل کم هم حاشیه نداشت؛ به ویژه اینکه پرسپولیسی‌ها از همان روز نخست تا انتهای فصل، سر پرونده علیرضا بیرانوند با این باشگاه درگیری قضایی داشتند.

بیرانوند، ابتدای فصل با فسخ یک‌طرفه قراردادش، از پرسپولیس راهی تراکتور شد. مسئولان باشگاه پرسپولیس، در راس آن رضا درویش، از همان موقع به کمیته‌های قضایی شکایت بردند و اعتقاد داشتند که این فسخ غیرقانونی است و نه تنها علیرضا بیرانوند باید محروم شود بلکه باشگاه تراکتور هم به دلیل اغوای بازیکن سرخ‌پوشان تهرانی، باید از ۲ پنجره نقل‌وانتقالاتی محروم شود.

جدال‌های لفظی در طول فصل

این مسئله، در کنار قدرت‌نمایی تراکتور در لیگ برتر، تبدیل به مهم‌ترین سوژه برای دعوای طرفین بود. رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، از این گفت که اگر در پرونده بیرانوند رای به سود باشگاه پرسپولیس صادر نشود، از شغلش استعفا می‌کند.

در سوی دیگر، محمدرضا زنوزی هم فدراسیون فوتبال را تهدید کرد که اگر رای‌ای علیه تیمش در میانه‌های فصل صادر شود، ناگفته‌ها را برملا می‌کند. چنین شد که مدیریت ۲ باشگاه از همان ابتدا تا انتهای فصل به طور مستقیم و غیرمستقیم علیه یکدیگر موضع گرفتند.

اظهارات علنی رضا درویش مبنی بر اینکه محرومیت بیرانوند عامدانه ابلاغ نشده تا تیمی سود ببرد، بخشی از این جریان است. از سوی دیگر، تراکتوری‌ها هم همواره با تاکید بر اینکه تیمی خاص، مورد لطف قرار گرفته، پاسخ کنایه‌آمیزی به رقیب داده‌اند.

چه تعریف و تمجیدهایی!

ریشه اختلاف ۲ باشگاه پرسپولیس و تراکتور مربوط به این روز‌ها نمی‌شود. محمدرضا زنوزی، مالک این باشگاه چندین سال است به پرسپولیس می‌تازد و قهرمانی‌های این تیم را زیر سوال می‌برد.

او حتی در برهه‌ای، حاضر به نام بردن از این باشگاه نبود و تیم رقیب را «پیروزی» خطاب می‌کرد. دقیقا به خاطر چنین پیشینه‌ای است که اظهارات تازه زنوزی درباره درویش، همه را مات و مبهوت کرده است. او گفته احترام خاصی برای درویش قائل است، چون مدیریت را بلد است و دلش برای بیت‌المال می‌سوزد.

احتمالا در دورترین تصورات هواداران ۲ باشگاه هم نمی‌گنجید که محمدرضا زنوزی بخواهد به طور رسمی از مدیریت باشگاه رقیب، آن‌هم مدیری که یک فصل تمام در پی محرومیت بازیکن تراکتور بوده، تمجید کند.

پای علیرضا بیرانوند در میان است

فاز مهربانی محمدرضا زنوزی با رضا درویش، بدون علت نیست. شاید بخشی از اظهارات او مبتنی بر واقعیت باشد ولی دلخوری به وجود آمده بین ۲ باشگاه، اجازه نمی‌دهد به سادگی این موضوع مورد پذیرفته شود. در چنین فضایی است که باید به سمت گمانه‌زنی‌های به وجود آمده، رفت.

این یکی خبر از بده‌بستان‌هایی می‌دهد که احتمالا بین مدیریت ۲ باشگاه صورت خواهد گرفت. ماجرا از این قرار است که رای پرونده علیرضا بیرانوند به زودی صادر می‌شود. گفته می‌شود در این پرونده، محرومیت بیرانوند قطعی شده و او باید جریمه مالی سنگینی هم به عنوان غرامت به باشگاه پرسپولیس بپردازد.

بخش اصلی ماجرا ولی مربوط به این است که ظاهرا محرومیتی برای باشگاه تراکتور درنظر گرفته نشده و زنوزی از همین حالا به خاطر اینکه مانع از آن شود که پرسپولیس این پرونده را به دادگاه عالی ورزش، «CAS»، ببرد، رو به تمجید از مدیریت باشگاه پرسپولیس آورده است. البته که شایعات به همین‌جا خاتمه پیدا نمی‌کند. عنوان شده که حتی تراکتور بدش نمی‌آید، پشت پرده، توافق جدی‌تری هم با پرسپولیس و مدیرعاملش کند و شرایط بازگشت مهدی ترابی به پرسپولیس را هموار کنند. پیش از این شایعه شده بود که ترابی راغب به بازگشت به تهران است ولی تراکتور مانع از این اتفاق شده است. این انتقال احتمالی هم می‌تواند بخشی از توافقات پشت پرده بین مسئولان ۲ باشگاه باشد.

منبع خبر

بیا تو صدا