پرداخت تسهیلات ۲۵۰ میلیون تومانی بدون سپرده به هموطنان آسیب دیده

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ دکتر سید محسن فاضلیان عضو هیات مدیره و معاون…
پرداخت تسهیلات ۲۵۰ میلیون تومانی بدون سپرده به هموطنان آسیب دیده

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ دکتر سید محسن فاضلیان عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور اعتباری با بیان این مطلب گفت: آن دسته از هموطنانی که واحدمسکونی و یا محل کسب وکار آنها بر اثر حمله ددمنشانه رژیم اشغالگر قدس آسیب دیده است؛ بدون نیاز به سپرده گذاری و بدون خریداری اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن و تنها با یک ضامن در قبال انواع وثایق قابل قبول، می‌توانند از تسهیلات بانک مسکن تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.

وی افزود: تسهیلات تعمیر و بازسازی واحدمسکونی حداکثر تا ۲۵۰ میلیون تومان و متناسب با خسارت وارد شده به هموطنان آسیب دیده پرداخت می‌شود. ضمن اینکه بانک مسکن به مالکان واحد‌های آسیب دیده در شهرتهران تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و در سایر مناطق تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات ودیعه مسکن اعطا می‌کند.

معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور اعتباری همچنین یادآور شد: آن دسته از هموطنانی که محل کسب و کار آنها از قبیل واحد‌های تجاری، اداری و خدماتی آنها دچار آسیب شده است؛ نیز می‌توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از بانک مسکن جهت تعمیر واحد خود تسهیلات دریافت کنند.

فاضلیان با بیان این مطلب که مدت بازپرداخت این تسهیلات ۶۰ ماه است؛ خاطرنشان ساخت: پرداخت این تسهیلات به هموطنانی تعلق می‌گیرد که از سایر نهاد‌های متولی همچون بنیاد مسکن، شهرداری و … تسهیلات حمایتی به منظور جبران خسارت‌های وارده ناشی از جنگ تحمیلی دریافت نکرده باشند.

منبع خبر

بیا تو صدا