• 2025-07-29
  • 3 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

پایان یک تصور اشتباه: پاستیل جلوی پوکی استخوان را نمی‌گیرد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: باور رایج درباره تأثیر…

به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: باور رایج درباره تأثیر پاستیل در پیشگیری از پوکی استخوان فاقد هرگونه شواهد علمی معتبر است.

پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، قند، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها ساخته شده‌اند و برخلاف ادعاهای موجود، فاقد کلسیم یا ویتامین D مؤثر برای استخوان‌ها هستند. بنابراین نقشی در حفظ یا بهبود سلامت استخوانی ندارند.

این دفتر همچنین هشدار داد که مصرف زیاد پاستیل به دلیل کالری بالا و قند زیاد می‌تواند باعث اضافه‌وزن و چاقی شود؛ موضوعی که به نوبه خود یکی از عوامل خطر ابتلا به پوکی استخوان، آرتروز و دردهای استخوانی به شمار می‌رود.

توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از پوکی استخوان

برای حفظ سلامت استخوان‌ها، متخصصان توصیه می‌کنند:

مصرف لبنیات کم‌چرب

استفاده از ماهی‌های استخوان‌دار مانند ساردین

گنجاندن سبزی‌های برگ‌سبز در برنامه غذایی

قرار گرفتن در معرض نور آفتاب برای تأمین ویتامین D

و همچنین انجام فعالیت بدنی منظم

بنابراین، اگر به سلامت استخوان‌های خود اهمیت می‌دهید، بهتر است به جای پاستیل، به سراغ خوراکی‌هایی بروید که علم آن‌ها را تأیید کرده است.

منبع خبر