- 2025-01-19
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- بین الملل
هنوز در حوزه نفوذ سرنخهای اصلی را پیدا نکردهایم
نگاه تحلیلگر/ گفتوگوی «نامهنیوز» با حسین سبحانینیا
یک فعال سیاسی گفت: واقعیت این است که در حوزه نفوذ هنوز توانستهایم به سرنخهای اصلی دست پیدا کنیم. دستگاههای امنیتی-اطلاعاتی باید بکوشند که عوامل نفوذی در همه نهادها و دستگاهها را شناسایی کنند و ریشه نفوذ را بخشکانند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
نامهنیوز – ترور قاضی رازیری، قاضی مقیسه و به شهادترسیدن آنها باعث شد تا بار دیگر مسئله نفوذ در کشور مطرح شود و بسیاری بر این موضوع تأکید کنند که برای جلوگیری از نفوذ و شناسایی عوامل نفوذی چه کاری میشود انجام داد؟
حسین سبحانینیا، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامهنیوز» گفت: «تردیدی نیست که موضوع نفوذ در بخشهای مختلف قوا و نهادهای کشور وجود دارد و این موضوع از گذشته تا به امروز هم بوده است و حالا دیدیم همین نفوذ باعث شد که دو قاضی عالیرتبه کشور به شهادت برسند و یک قاضی دیگر هم مجروح شود. همه اینها حوادث تلخ ناشی از نفوذ است و عناصر نفوذی هم در قالبهای مختلف ظاهر میشوند؛ چنانکه دیدیم در اتفاق اخیر فرد نفوذی در پوشش آبدارچی خود را به سوژههای هدفش نزدیک کرده است».
او ادامه داد: «عناصر ضد انقلاب، رژیم صهیونیستی، گروه منافقین و گروههای سلطنتطلب مدام در حال مهرهچینی و طراحی نقشه هستند و حتی در لایههای اجرایی کشور نفوذ میکنند. نباید تصور کنیم که بعد از این اتفاقی رخ نخواهد داد. همین خوشبینیها باعث شد که کار به اینجا برسد. اگر بعد از ترور عزیزانی مانند شهدای هستهای، شهید فخریزاده، شهید هنیه و پیش از اینها شهید صیاد شیرازی موضوع نفوذ جدی گرفته میشد، میتوانستیم جلوی عناصر نفوذی را بگیریم».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «گرچه دستگاهها و بخشهای امنیتی-اطلاعاتی ما بسیار زحمت میکشند و خودشان هم آسیبهای زیادی را متحمل شدهاند و در عین حال اقدامات بسیار خوبی را به ثمر نشاندهاند اما باید بیش از این بر کشف ریشههای نفوذ تمرکز کنند. واقعیت این است که در حوزه نفوذ هنوز توانستهایم به سرنخهای اصلی دست پیدا کنیم. دستگاههای امنیتی-اطلاعاتی باید بکوشند که عوامل نفوذی در همه نهادها و دستگاهها را شناسایی کنند و ریشه نفوذ را بخشکانند».
سبحانینیا در پایان گفت: «دشمن در قالبهای مختلف و حتی با ریش و تسبیح و عمامه و جای مهر بر پیشانی هم نفوذ میکند. یک روز خود را در قالب یک موتوری در خیابان در آورد، روز دیگر در پوشش یک رفتگر، یک روز در قالب آبدارچی و یک وقت فردی با ظاهری حزباللهی. دستگاههای ذیربط باید بدانند که ممکن است عوامل نفوذی به هر شکل و ظاهری در آیند. مگر در اوایل انقلاب ندیدیم که کلاهی به عنوان فردی به ظاهر حزباللهی، مؤمن، تشکیلاتی و پیگیر امور اما نفوذی از آب درآمد و زمینه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی را فراهم کرد یا کشمیری به همین شکل که باعث انفجار دفتر نخستوزیری شد. اکنون چنین افرادی را باید به یاد بیاریم و بدانیم که اینها ریش داشتند، نماز میخواندند، تسبیح به دست میگرفتند و خیلی هم به ظاهر حزباللهی به نظر میرسیدند اما دیدیم که چگونه نفوذی از آب درآمدند. دشمن با ظاهر شناختهشده که جلو نمیآید بلکه با ظاهری که مورد قبول است نفوذ میکند. اکنون دستگاههای اطلاعاتی-امنیتی باید به سرعت بکوشند که سیستم را از عناصر نفوذی پالایش کنند تا دیگر شاهد چنین فجایعی نباشیم».
ارسال دیدگاه