- 2025-02-02
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
نقش هوش مصنوعی در تحول صنعت بیمه؛ از چالشها تا راهکارهای نوآورانه
به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، علی تقیان مدیر روابط عمومی کارگذاری بیمه دال در نشست خبری فینشورتک گفت: کارگزاری بیمه دال در سال ۱۴۰۰ با کسب مجوز از بیمه مرکزی فعالیتش را آغاز کرد. از مهمترین اهداف شرکت ما بحث ارائه خدمات آنلاین بیمه و همچنین ارائه دانش تخصصی و مشاوره صحیح در حوزه صنعت بیمه کشور است.
تقیان در ادامه افزود: دال در واقع یک پلتفرم آنلاین فروش بیمه نامه هست که امکان مقایسه، خرید و پشتیبانی، انواع رشتههای بیمه را به آسانی در اختیار مخاطبان خودش قرار میدهد.
تقیان همچنین در خصوص کاربرد فناوریهای روز در صنعت بیمه گفت: در خصوص کاربرد فناوری در صنعت بیمه، ابتدا باید چالشها را به خوبی شناسایی کرد و سپس براساس این چالشها راهکارهای جدید را در قالب هوش مصنوعی ارائه بدهیم. پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی نیاز روز کشور است و معتقد هستم که علاوه بر بانک و بیمه همه صنایع در ایران باید در این راستا قدم بردارند.
تقیان در خصوص موضوعاتی که هوش مصنوعی در صنعت بیمه به کار میرود توضیح داد: اولین بحثی که هوش مصنوعی میتواند به این صنعت کمک کند در فرایند صدور و خسارت است. موضوع بعدی این است که بتوانیم زیر ساختهایی مبتنی بر APA ایجاد کنیم که در بحث ثبت خسارت به ما کمکهایی بدهد.
تقیان همچنین در خصوص نقش هوش مصنوعی در توسعه صنعت بیمه گفت: ما اگر بخواهیم در ۳۰ سال گذشته محصولات و خدمات بیمهای را بررسی کنیم متوجه میشویم که خیلی کم نوآوری ایجاد شده و مردم ما هم فقط یک بیمه شخص ثالث را میشناسند و آن هم به خاطر تکلیف قانونی است که ایجاد شده است.
تقیان در ادامه توضیح داد: درصد ضریب نفوذ بیمه در ایران بسیار پایین است و همچنین با درصد ضریب نفوذ بیمه در ابعاد جهانی فاصله بسیار زیادی دارد. برای رفع این مشکل باید نوآوری را وارد صنعت بیمه کشور کرد و محصولات جدیدی را اضافه کنیم و در این جا هم میتوانیم از هوش مصنوعی کمک بگیریم.
تقیان در ادامه صحبتهایش در مورد آخرین دستاورد مهم کارگذاری بیمه دال توضیح داد وگفت: کارگزاری بیمه دال در ماه گذشته در حاشیه نمایشگاه تراکنش ایران تفاهمنامهای را با هر چهار معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه توکنایز آثار هنری و تجسمی به امضا رساند. همچنین یک تفاهمنامه دیگر در قالب بیمه آثار سینمایی امضا شد که اتفاق بسیار بزرگ و ارزشمندی بود.
تقیان در پایان گفت: قرار است در آینده بسیار نزدیک، پلتفرمی در حوزه هوش مصنوعی اجرایی شود که چیزی در حدود هزار میلیارد تومان در آن سرمایهگذاری شده است.
لازم به ذکر است رویداد اصلی فینشورتک در تاریخ ۷، ۸ و ۹ اسفند در سالن بینالمللی رایزن برگزار میشود.
ارسال دیدگاه