• 2025-07-27
  • 1 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

میوه‌های مناسب افراد دیابتی در فصل گرما

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، افزایش دما در فصل تابستان اغلب به سلامت و تندرستی افرادی که…

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، افزایش دما در فصل تابستان اغلب به سلامت و تندرستی افرادی که قند خون بالا دارند آسیب می‌رساند و آنها برای مقاومت بهتر به انسولین به یک رژیم غذایی سالم و متعادل نیاز دارند. اینجا به برخی غذاهای تابستانی رایج که توسط متخصصان برای افراد دیابتی پیشنهاد شده و قند خون را متعادل می‌کند و گرما را شکست می‌دهد، اشاره شده است.

کدوتنبل: به‌دلیل محتوای آب بالا و کالری کم، یک سبزی خنک‌کننده است که به راحتی هضم می‌شود و برای معده ملایم است.

انواع توت‌ها: مانند توت‌فرنگی و تمشک به‌طور طبیعی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و فیبر هستند که آنها را به انتخابی قدرتمند برای کنترل قند خون تبدیل می‌کند.

خیار: حاوی بیش از 95درصد آب است و کربوهیدرات بسیار کمی دارد که برای آبرسانی و همچنین هضم غذا مفید است.

نعناع: این گیاه طراوت‌بخش، هم اثر خنک‌کنندگی بر بدن دارد و هم برای کنترل قند خون مفید است.

هندوانه: افراد دیابتی می‌توانند به‌رغم عدم مصرف شیرینی، از هندوانه به‌دلیل محتوای بالای آب و چگالی کم کالری، در حد اعتدال استفاده کنند.

اسفناج: سبزی‌های سبز تیره مانند اسفناج، شنبلیله و کلم سرشار از منیزیم، فیبر و آنتی‌اکسیدان هستند که همگی برای مدیریت قند خون ضروری هستند.

منبع خبر