من دلال نیستم!/ آیا به علی دایی و امیر قلعه نویی هم تهمت دلالی زده شد؟

به گزارش خبرورزشی، افشین قطبی سرمربی اسبق پرسپولیس که در اردیبهشت سال ۸۸ هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان را بر…
من دلال نیستم!/ آیا به علی دایی و امیر قلعه نویی هم تهمت دلالی زده شد؟

به گزارش خبرورزشی، افشین قطبی سرمربی اسبق پرسپولیس که در اردیبهشت سال ۸۸ هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان را بر عهده گرفت و این سمت را تا بهمن سال ۱۳۸۹ بر عهده داشت، طی مصاحبه‌ای که نوزدهم آذر سال ۱۳۸۸ در خبرورزشی نیز منتشر شد، حرف‌های خاصی را بر زبان آورد که در زمان خود خبرساز شد به همین خاطربد ندیدیم خلاصه آنها را دوباره برای شما به رشته تحریر درآوریم:

– آرزو داشتم سرمربی تیم ملی ایران شوم و به فوتبال کشورم خدمت کنم. این اتفاق برایم رخ داد ولی تیم ملی در زمان خوبی تحویل من داده نشد.

– من دلال نیستم. به منتقدانم که مرا دلال خطاب می‌کنند نیز باید بگویم قطبی سرمربی تیم ملی ایران است بنابراین حمله آنها صرفاً به من ختم نمی‌شود بلکه توهین به کشور است. افشین قطبی دستیار مربیان بزرگی همچون: گاس هیدینگ، دیک ادووکات، بورا میلوتینوویچ و… بوده که کار کردن با آنها اصلاً کار راحتی نیست و نمی‌توان با دلالی همکار چنین آدم‌های بزرگی شد.

– مگر با علی دایی، امیر قلعه نویی یا برانکو ایوانکوویچ نیز چنین برخوردی می‌شد؟ آیا آنها هم محکوم به دلالی و بی دانشی شدند؟

منبع خبر

بیا تو صدا