مروری بازی بازیگران زن در پرفروش‌ترین کمدی‌های چند سال اخیر به بهانه بازی رویا میرعلمی در «کفایت مذاکرات» | بانوان طناز

زنان بازیگر در کمدی‌های پرفروش سینما جایگاه ویژه‌ای دارند. از میان فیلم‌های کمدی که از سال 1400 تا به حال…
مروری بازی بازیگران زن در پرفروش‌ترین کمدی‌های چند سال اخیر به بهانه بازی رویا میرعلمی در «کفایت مذاکرات» | بانوان طناز

زنان بازیگر در کمدی‌های پرفروش سینما جایگاه ویژه‌ای دارند. از میان فیلم‌های کمدی که از سال 1400 تا به حال ساخته شده و جزو پرفروش‌های هر دوره بوده، حضور زنان پررنگ است. امسال رویا میرعلمی با بازی در فیلم کمدی «کفایت مذاکرات» به کارگردانی سهیل موفق و تهیه‌کنندگی ابراهیم عامریان در جشنواره فیلم فجر حضور داشت. به این بهانه مروری داریم به فعالیت بازیگران زن در آثار کمدی پرفروش سه سال اخیر.

به گزارش فیلم‌نیوز، تعداد بازیگران زن کمدی‌های موفق طبیعتا خیلی بیشتر از اینهاست اما سعی کرده‌ایم صرفا دست روی پرفروش‌ترین فیلم‌ها و بازیگران زن اصلی‌شان دست بگذاریم. اسامی بر حسب حروف الفبا تنظیم شده‌اند.

صدف اسپهبدی | هتل و هفتادسی

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.صدف اسپهبدی در نمایی از فیلم «هتل»

صدف اسپهبدی بعد از موفقیت در فیلم «علفزار» و دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن، مقابل دوربین مسعود اطیابی برای فیلم کمدی «هتل» رفت. او در این فیلم نقش سهیلا، همسر سابق رامین با بازی پژمان جمشیدی را بازی کرده؛ نقشی پررنگ و اثرگذار که بخش مهمی از ماجراها را پیش می‌برد. نکته مهم اینکه در این فیلم با چهره واقعی خودش ظاهر شد و همه آنهایی که اولین‌بار او را به عنوان زنی لاغر و معتاد در «علفزار» دیده بودند، حالا دیگر خود واقعی او را شناختند. «هتل» 277 میلیارد فروخت و حالا سومین فیلم پرفروش سینماهاست. اسپهبدی سال 1402 در فیلم کمدی «هفتادسی» بازی کرد. او در این فیلم صدف اسپهبدی با موهای طلایی و لباس زن‌هایی از طبقه پایین ظاهر شد؛ زنی که همراه با دو شخصیت اصلی فیلم یعنی بهرام افشاری و هوتن شکیبا در شکل‌گیری موقعیت‌های کمدی فیلم موثر بود. «هفتاد سی» درحال حاضر با 301 میلیارد تومان فروش، پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در سال 1403 به حساب می‌آید.

سارا بهرامی | سال گربه

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.سارا بهرامی و بهرام افشاری در نمایی از فیلم «سال گربه»

سارا بهرامی اولین‌بار با بازی در فیلم «هزارپا» حضور در یک فیلم کمدی را تجربه کرده بود که موفقیت زیادی برایش به همراه داشت و پرفروش‌ترین‌ فیلم دهه نود معرفی شد. او سال 1399 تجربه بازی در کمدی «چپ راست» را هم داشت. بهرامی سال 1402 مجددا با فیلم کمدی «سال گربه» به میدان آمد. در این فیلم نقش میشا همسر جهان با بازی بهرام افشاری را داشت با اینکه نقشش کوتاه بود و چندان محوری به حساب نمی‌آمد اما به خاطر شیرینی که داشت مورد توجه قرار گرفت. «سال گربه» فیلم چندان موفقی نبود و در فروش هم اقبال زیادی به دست نیاورد. در سال 1403 اکران شد و 64 میلیارد فروخت.

نازنین بیاتی | دینامیت و سگ‌بند

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.نازنین بیاتی در نمایی از فیلم «دینامیت»

نازنین بیاتی از جمله بازیگرانی است که هم در فیلم‌های کمدی و هم جدی موفق ظاهر شده. از سال 1400 تا به حال دو فیلم «دینامیت و «سگ بند» از میان آثار او جزو پرفروش‌ترین‌ها بوده‌اند. او در «دینامیت» نقش دختری را بازی کرد که به همراه دوستش، با همسایه‌های متعصب و مذهبی‌‌شان درگیر می‌شدند. بازی او در کار پژمان جمشیدی، احمد مهرانفر و زیبا کرمعلی موقعیت‌های جالبی را رقم زده بود. «دینامیت» از تیر تا اسفند 1400، 58 میلیارد تومان فروش کرد. بخش مهمی از فروش فیلم به بازی موفق بازیگران آن برمی‌گشت. «سگ‌بند» به کارگردانی مهران احمدی هم یکی دیگر از کمدی‌های پرفروش نازنین بیاتی بود. این فیلم در نوروز 1401 اکران شد و 42 میلیارد تومان فروخت. بیاتی در این فیلم با بهرام افشاری و امیر جعفری هم‌بازی بود.

الناز حبیبی | فسیل و تمساح خونی

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.الناز حبیبی در نمایی از فیلم «فسیل»

«فسیل» به کارگردانی کریم امینی کمانان پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران شناخته می‌شود. درست است که بخش مهمی از موفقیت فیلم به خاطر بازی سه بازیگر اصلی‌اش بهرام افشاری، هادی کاظمی و ایمان صفا بود اما الناز حبیبی هم نقش موثری در شکل‌گیری موقعیت‌های احساسی بامزه آن داشت. حبیبی در نقش نامزد بهرام افشاری ظاهر شده و همراهی او با افشاری بسیار جذاب بود. حبیبی در فیلم کمدی «تمساح خونی» به کارگردانی جواد عزتی هم جزو بازیگران اصلی بود. این‌بار نقش نامزد عزتی را داشت و مواجهه‌اش با این بازیگر موقعیت‌های کمدی جالبی را رقم می‌زد. «تمساح خونی» نوروز امسال اکران شد و با 168 میلیارد فروش، درحال حاضر چهارمین فیلم پرفروش 1403 معرفی شده است.

ریما رامین‌فر | هتل و ویلای ساحلی

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.ریما رامین‌فر در نمایی از فیلم «هتل»

ریما رامین‌فر هم یکی از بازیگران فیلم‌های کمدی پرفروش بعد از 1400 است. او در فیلم «هتل» به کارگردانی مسعود اطیابی در نقش عمه‌ی صدف اسپهبدی ظاهر شده؛ زنی ثروتمند که می‌خواهد پول زیادی به عنوان ارثیه به برادرزاده‌اش بدهد. رامین‌فر در مواجهه با دروغ‌های اسپهبدی و پژمان جمشیدی واکنش‌های بامزه‌ای دارد و به بخشی از پازلی تبدیل می‌شود که توسط آنها شکل می‌گیرد. «هتل» در حال حاضر سومین فیلم پرفروش سینمای ایران است. سال گذشته فیلم «ویلای ساحلی» هم با بازی او روی پرده بود؛ کمدی به کارگردانی کیانوش عیاری که موقعیت‌های بامزه آن توسط پژمان جمشیدی، رضا عطاران و رامین‌فر رقم می‌خورد. این فیلم 63 میلیارد تومان فروخت.

ژاله صامتی | تگزاس 3

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.ژاله صامتی همراه با مهدی هاشمی در نمایی از فیلم «تگزاس 3»

«تگزاس3» به کارگردانی مسعود اطیابی دومین فیلم پرفروش امسال سینماهاست. این فیلم 250 میلیارد تومان فروش کرده و 4 میلیون و 500 هزار نفر را به سینماها آورده است. درست است که بخش مهم جذابیت فیلم روی بازی زوج پژمان جمشیدی و سام درخشانی بنا شده اما در قسمت دوم و سوم این سه‌گانه، حضور ژاله صامتی و مهدی هاشمی هم به جذابیت آن اضافه کرده است. صامتی از جمله بازیگرانی است که هم در فیلم‌های جدی و هم کمدی بارها توانایی‌اش را ثابت کرده است. او بعد از نقش‌آفرینی در سریال کمدی «زیرخاکی» در «تگزاس» هم بازی موفقی کنار پژمان جمشیدی به نمایش گذاشت.

شبنم مقدمی | خجالت نکش2

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.شبنم مقدمی در نمایی از فیلم «خجالت نکش 2»

مقدمی سال 1396 با بازی در فیلم کمدی «خجالت نکش» به کارگردانی رضا مقصودی، با چالشی جدی‌تر برای ایفای نقشی کمدی روبه‌رو شد. در این فیلم نقش زن میانسالی را بازی کرد که با وجود داشتن عروس و داماد و نوه، باردار می‌شد و می‌خواست دور از چشم فرزندانش بچه را به دنیا بیاورد. این نقش مورد توجه داوران جشنواره سی‌وششم جشنواره فجر قرار گرفت و برای بازی در آن نامزد سیمرغ شد. «خجالت نکش» آنطور که انتظار می‌رفت پرفروش نشد و سال 1397 4 میلیارد تومان به اکران خود پایان داد. اما جزو کمدی‌های مطرح آن سال بود. مقدمی امسال با قسمت دوم «خجالت نکش» بار دیگر در مرکز توجه‌ها قرار گرفت. او در این فیلم باز هم کنار احمد مهرانفر قرار گرفت و یک کمدی روستایی بامزه را رقم زد. «خجالت نکش2» امسال 86 میلیارد فروخت و موفق شد یک میلیون و ششصد هزار نفر را به سینماها بیاورد.

رویا میرعلمی | کفایت مذاکرات

رویا میرعلمی در جشنواره امسال با فیلم «کمدی کفایت مذاکرات» حاضر بود، فیلمی که پیش بینی می‌شود در اکران سال آینده گیشه خوبی داشته باشد.رویا میرعلمی در نمایی از فیلم «کفایت مذاکرات»

امسال فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات» به کارگردانی سهیل موفق و تهیه‌کنندگی ابراهیم عامریان در جشنواره فیلم فجر حضور داشت. مهران غفوریان، محسن کیایی و رویا میرعلمی بازیگران اصلی آن بودند. با توجه به اینکه معمولا فیلم‌های ابراهیم عامریان جزو پرمخاطب‌ترین‌های زمان اکران هستند می‌توانیم از همین حالا آن را فیلمی پرفروش در دوره اکران بدانیم. رویا میرعلمی بعد از سال‌ها تجربه تئاتر، در دهه نود به واسطه بازی در سریال‌های «شمعدونی» و «لیسانسه‌ها» به عنوان بازیگری موفق در عرصه کمدی به مخاطبان تلویزیون معرفی شد، او حالا در فیلم «کفایت مذاکرات» نقش همسر مهران غفوریان را بازی کرده است؛ زنی که برای کسب پول بیشتر به همراه سایرین وارد یک بازی می‌شود. حضور میرعلمی را می‌توانیم یکی از نکات مثبت فیلم قلمداد کنیم.

منبع خبر