مراقب باشید به سندرم دو بالش مبتلا نشوید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین،  «سامی اشپیگل»، فیزیوتراپیستی در ایالت میسوری آمریکا، می‌گوید، «افراد بسیاری را که به…
مراقب باشید به سندرم دو بالش مبتلا نشوید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین،  «سامی اشپیگل»، فیزیوتراپیستی در ایالت میسوری آمریکا، می‌گوید، «افراد بسیاری را که به علت استفاده از دو یا چند بالش هنگام خواب شبانه، درمان کرده است. آنها به سندرم دو بالش مبتلا شده بودند.»

اصطلاح سندرم دو بالش از ابداعات این فیزیوتراپیست است و به‌گفته او با وجود اینکه این عبارت را نمی‌توانید در بررسی‌های علمی انجام‌شده مشاهده کنید، چیزی است که افراد متعددی به آن مبتلا می‌شوند. در این سندرم، فرد به قوز گردن مبتلا می‌شود. قوز گردن، وضعیتی است که در آن ستون فقرات به‌گونه‌ای خم می‌شود که در ناحیه گردن و پشت فرد قوز به‌ وجود می‌آید.  

بنابه گفته اشپیگل، گذاشتن دو بالش زیر سر، موجب انحنای بیش از حد ستون فقرات‌شان شده و فرد دچار قوز گردن می‌شود یا اگر چنین قوزی داشته باشد، وضعیت آن بدتر می‌شود.

این فیزیوتراپیست می‌گوید، اکثر مردم در طول روز هنگام نشستن یا ایستادن‌های طولانی‌مدت قوز می‌کنند و به ستون فقرات خود صدمه می‌زنند. بنابراین بهتر است با گذاشتن دو بالش زیر سر خود، به بدن خود ضربه بیشتری وارد نکنند.

در واقع از نظر این فیزیوتراپیست، بهترین حالت خوابیدن حالت گردن و ستون فقرات خود را به حالت صاف قرار دادن است، در حالی‌که بدن‌مان اندکی به شکل حرف Z درآمده باشد.

اشپیگل می‌گوید، «اگر می‌توانید ایده‌آل این است که بدون بالش بخوابید. اما اگر بدون بالش خواب‌تان نمی‌برد، حداقل از یک بالش استفاده کنید و اگر به حمایت بیشتری نیاز داشتید، زیر گردن‌تان حوله‌ای لوله‌شده قرار دهید.

علائم قوز گردن

از علائم قوز گردن می‌توان به درد و گرفتگی در گردن، کاهش انعطاف‌پذیری در گردن، اختلال در تعادل داشتن و احساس خستگی و ضعف عضلات اشاره کرد.

درمان قوز گردن

درمان قوز گردن معمولا شامل اصلاح وضعیت بدن، ورزش‌های تقویت‌کننده عضلات گردن و پشت و درمان‌های پزشکی مانند فیزیوتراپی یا حتی جراحی است.

برای پیشگیری از ابتلا به قوز گردن، مراقب نحوه خوابیدن‌تان در شب باشید.

منبع خبر