مجبور شدیم و لازم بود تعطیل کنیم

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: اظهر الشمس است که تعطیلی‌های اخیر برای اقتصاد، صنعت، تولید و…
مجبور شدیم و لازم بود تعطیل کنیم

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: اظهر الشمس است که تعطیلی‌های اخیر برای اقتصاد، صنعت، تولید و حوزه خدمات خوب نیست. مجبور شدیم و لازم بود تعطیل کنیم. رفع ناترازی‌ها یک‌شبه حل نمی‌شود. دولن در راستای رفع ناترازی‌ها و به صورت مشخص ناترازی‌ها بانک‌ها برنامه‌های جدی دارد.

سخنگوی دولت: مجبور شدیم و لازم بود تعطیل کنیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: اظهر الشمس است که تعطیلی‌های اخیر برای اقتصاد، صنعت، تولید و حوزه خدمات خوب نیست. مجبور شدیم و لازم بود تعطیل کنیم.

وی افزود: رفع ناترازی‌ها یک‌شبه حل نمی‌شود. دولن در راستای رفع ناترازی‌ها و به صورت مشخص ناترازی‌ها بانک‌ها برنامه‌های جدی دارد.

مهاجرانی همچنین درباره مصوبات امروز هیات دولت توصیح داد: در جلسه امروز درباره برنامه هفتم و آیین‌نامه‌هایی که باید تصویب شود موضوعاتی مطرح شد.

وی افزود: همچنین درباره نوسانات نرخ ارز صحبت‌هایی شد. درمورد موضوع سوخت و تشکر از همراهی مردم گفت‌وگوهایی انجام شد. همچنین گزارش‌هایی از پویش‌هایی که اعلام شده بود، ارائه شد.

مهاجرانی ادامه داد: در جلسه امروز مواردی به تصویب رسید که از جمله به اصلاح اساسنامه شورای توسعه سواحل مکران می‌توان اشاره کرد که در اجرای ابلاغیه مقام معظم رهبری جهت توسعه دریامحور مصوب شد. این شورا به ریاست رئیس جمهور است و در صورت نبود رئیس جمهور به ریاست معاون اول برگزار خواهد شد.

سخنگوی دولت یادآور شد: یکی از اموری که مزیت کشور ماست، وجود سواحل از جمله سواحل مکران است که می‌تواند جزو پیشران‌های اقتصادی ما باشد.

وی اظهار کرد: همچنین آیین‌نامه اجرایی ماده ۴۵ قانون برنامه هفتم به تصویب رسید و موضوعش نیز این بود که کیفی‌سازی شرکت‌ها پیگیری شود. در برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت مشخص شده که اعطای تخفیف ۵ درصدی به خوراک‌های شرکت‌های پالایش در صورتی داده می‌شود که آن‌ها، این بخش را صرف کیفی‌سازی شرکت‌شان کنند، به‌ویژه که قبلا این موضوع لحاظ نمی‌شد.

مهاجرانی اظهار کرد: مصوبه دیگر در راستای اجرای بند خ ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت و در زمینه اعتبار مالیاتی برای تکمیل پروژه‌هایی که خیران در آن مشارکت می‌کنند، است. تا به حال مشارکت خیران در این پروژه‌ها به‌عنوان درصدی از هزینه‌های قابل قبول مالیاتی آنان محسوب می‌شد اما از این به بعد چنانکه در برنامه هفتم هم آمده به عنوان اعتبار مالیاتی آنان محسوب می‌شود. این جزء موضوعاتی است که می‌تواند ابزاری برای جذب بیشتر خیران باشد. هرچند که آنان چشم‌داشت این‌چنینی ندارند.

منبع خبر