لیست 50 غذای سریع و ساده؛ در یک چشم به هم زدن

غذاهای سریع و ساده، ناجی روزهای شلوغ هستند. این غذاها که در کمترین زمان ممکن آماده می‌شوند، نه تنها برای…

غذاهای سریع و ساده، ناجی روزهای شلوغ هستند. این غذاها که در کمترین زمان ممکن آماده می‌شوند، نه تنها برای افراد شاغل و پرمشغله مناسب‌اند، بلکه می‌توانند جایگزینی سالم برای غذاهای آماده و کنسروی باشند. در این مطلب از مجله اکالا، لیستی از بهترین غذاهای سریع، سالم و خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم.

از جمله این غذاهای سریع و آسان می‌توان به ساندویچ فیله مرغ، سالاد مرغ رژیمی، گراتن بادمجان و سیب زمینی، اسنک کالباس، همبرگر خانگی، دمی بلغور، املت و… اشاره کرد که در ادامه طرز تهیه هر یک را نیز برایتان شرح خواهیم داد.

انواع غذای سریع و ساده

در این بخش می‌توانید با انواع غذای سریع و ساده آشنا شوید.

1- ساندویچ فیله مرغ

ساندویچ فیله مرغ یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی سریع و مورد علاقه کودکان است که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شود. برای درست کردن این ساندویچ ابتدا کره ذوب‌شده و پودر سیر را روی نان باگت بمالید و آن را در تابه برشته کنید.

سپس فیله مرغ چرخ‌کرده را با پیاز خرد شده، قارچ، نمک، فلفل سیاه و آویشن تفت دهید. در نهایت، پنیر را روی مواد داخل تابه قرار دهید تا آب شود و آن را داخل نان بگذارید. برای طعم بهتر می‌توانید کمی سس مایونز نیز اضافه کنید.

2- سالاد مرغ رژیمی

سالاد مرغ رژیمی، یک گزینه عالی و سریع برای کسانی است که به دنبال غذایی سالم و کم‌کالری هستند. برای درست کردن این سالاد، کافی است کاهوی خرد شده را با سینه‌ مرغ تفت‌ داده‌ شده و فلفل دلمه‌ای ترکیب کنید.

سپس با سس ساده‌ای از روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید. این سالاد خوشمزه و مقوی، در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود.

3- فیله مرغ با سس پستو

فیله مرغ با سس پستو یک غذای سریع و لذیذ است که برای شام گزینه‌ای عالی به شمار می‌رود. برای درست کردن این غذا کافی است فیله‌های مرغ را در ظرف فر قرار دهید و روی آن‌ها سس پستو بریزید.

سپس، چند حلقه گوجه فرنگی روی مرغ‌ها بگذارید، کمی فلفل سیاه اضافه کنید و روی تمام مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. این غذا هم سریع آماده می‌شود و هم طعمی بی‌نظیر دارد.

4- تخم مرغ و پنیر موزارلا

اگر به دنبال یک صبحانه یا میان‌وعده متفاوت و سریع هستید، تخم‌مرغ با پنیر موزارلا یک انتخاب عالی است. برای درست کردن آن، ابتدا در یک تابه کمی روغن بریزید و یک قالب دایره‌ای قرار دهید.

تخم‌مرغ را داخل قالب بشکنید و روی آن پیاز، گوجه و ژامبون خردشده بریزید. سپس روی مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید و قالب را بردارید.

در نهایت، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.

تخم مرغ و پنیر موزارلا

5- اسنک کالباس

از دیگر غذاهای ساده و سریع می‌توان به اسنک کالباس اشاره کرد که برای درست کردن آن، ابتدا قارچ، فلفل دلمه‌ای و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید. سپس دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کرده و یک برش نان تست روی صفحه زیرین قرار دهید.

روی نان، مقداری پنیر پیتزا، مخلوط کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای، و کمی ذرت بریزید. دوباره با پنیر پیتزا و ادویه‌های دلخواه (نمک، فلفل، آویشن) روی مواد را بپوشانید و یک نان تست دیگر روی آن قرار دهید.

در ساندویچ‌ساز را ببندید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بپزد تا طلایی و برشته شود. این اسنک خوشمزه را می‌توانید همراه با سس و سالاد میل کنید.

6- گراتن بادمجان و سیب زمینی

گراتن بادمجان و سیب زمینی یک غذای بین المللی است که از لحاظ ساختار شباهت زیادی به لازانیا دارد. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا بادمجان‌های حلقه‌شده را نمک بزنید و پس از ۱۵ دقیقه بشویید و سرخ کنید.

در تابه‌ای دیگر، پیاز نگینی را تفت دهید، سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند. ادویه‌های دلخواه (نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن) و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

برای سس سفید، کره و آرد را در ظرفی جداگانه تفت داده و شیر را کم‌کم اضافه کنید تا سس غلیظ شود. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

در ظرف پیرکس، به صورت لایه‌ای بادمجان، سیب‌زمینی، مخلوط گوشت و سس سفید را بچینید و روی هر لایه مقداری پنیر پیتزا بپاشید. لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود.

7- اسنک مرغ

اسنک مرغ یکی دیگر از غذاهای سریع و آسان است که برای درست کردن آن، باید ابتدا سینه مرغ را به قطعات ریز خرد کنید و همراه با پیاز نگینی تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

سپس نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده و اجازه دهید مرغ بپزد. در ادامه، قارچ‌های ورقه‌ای و فلفل دلمه‌ای نگینی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از پخت قارچ، ذرت و یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و پس از کمی تفت، حرارت را خاموش کنید. حالا روی نان تست، کمی سس کچاپ، از مواد آماده‌شده و مقداری پنیر پیتزا یا گودا قرار دهید و یک نان دیگر روی آن بگذارید.

اسنک‌ها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در ساندویچ‌ساز بپزید تا نان‌ها طلایی و برشته شوند.

8- همبرگر خانگی

همبرگر یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌هایی است که می‌توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در سالم‌ترین و مقرون به‌صرفه‌ترین حالت ممکن درست کنید.

برای درست کردن همبرگر خانگی، باید ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را به خوبی بگیرید. پوره پیاز، گوشت چرخ کرده، پوره سیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را در ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید.

مواد را به 2-3 قسمت تقسیم و روی پلاستیک فریزر کمی مرطوب با دست شکل دهید. همبرگرهای آماده شده را 20-30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس در روغن داغ، روی منقل یا فر بپزید و در کنار سایر مخلفات ساندویچ سرو و میل کنید.

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن همبرگر خانگی

9- دمی بلغور

دمی بلغور یک غذای سریع، مقوی و خوشمزه است. برای طبخ آن، ابتدا بلغور را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس آن را کنار بگذارید. پیاز داغ آماده کرده و به آن زردچوبه و نمک بزنید.

حدود ۴ تا ۵ پیمانه آب به پیاز داغ اضافه کنید و پس از به جوش آمدن آب، برنج و بلغور تفت‌داده شده را درون قابلمه بریزید. اجازه دهید آب غذا کشیده شود، سپس آن را دم کنید.

پس از ۴۰ دقیقه، دمی بلغور شما آماده است و می‌توانید آن را با ترشی میل کنید.

10- املت عدس و سبزیجات

املت عدس و سبزیجات یک غذای مقوی و کامل است که به شما کمک می‌کند در طول روز احساس گرسنگی کمتری داشته باشید. برای درست کردن این املت خوشمزه، ابتدا عدس را بپزید و در دقایق آخر پخت، بروکلی را به آن اضافه کنید.

فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در ظرف مناسب فر، ابتدا پیازچه حلقه‌شده را با روغن زیتون بچینید، سپس مخلوط عدس، بروکلی و گوجه‌فرنگی را روی آن بریزید.

در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ‌ها را با شیر (یا آب)، نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل ظرف بریزید. ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید، سپس آن را بیرون آورده و با قاشق روی مواد فشار دهید.

دوباره ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود. در نهایت، می‌توانید روی آن را با برگ‌های ترخون تازه تزئین و سرو کنید.

11- سالاد فوری سیب زمینی و پیازچه

سالاد سیب زمینی و پیازچه یکی دیگر از غذاهای سریع و آسان است که برای درست کردن آن، باید ابتدا سیب‌زمینی‌های آب‌پز و پوست‌کنده را به صورت نگینی خرد کنید. سپس پیازچه و شوید تازه خردشده را به آن اضافه کنید.

در ادامه، کنسرو ذرت شیرین را با کمی نمک و فلفل به مواد بیفزایید. در آخر، یک سس ساده شامل سه قاشق مایونز و یک قاشق ماست را آماده کرده و به سالاد اضافه کنید.

این سالاد که به دلیل ارزش غذایی بالا می‌تواند به عنوان یک غذای کامل سرو شود، در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود.

بیشتر بخوانید: انواع غذای نونی برای ناهار و شام

12- کوکو کدوی سبز

یکی از غذاهای سریع و سالم که می‌توانید در کمترین زمان آماده کنید، کوکو کدوی سبز است. برای طبخ آن، ابتدا کدو و پیاز را رنده کرده و کمی نمک به آن بزنید. سپس تخم‌مرغ، آرد، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط کدو و پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکنواخت به دست آید.

در یک تابه، مقداری روغن داغ کنید و از مواد کوکو با قاشق داخل آن بریزید و به شکل دلخواه درآورید. کوکو را با حرارت ملایم بپزید تا هر دو طرف آن طلایی و مغزپخت شود.

در نهایت، کوکوهای آماده‌شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و سپس آن را همراه با نان تازه یا سالاد میل کنید.

13- استریپس سیب زمینی

استریپس سیب‌زمینی یک غذای سریع و لذیذ است که برای روزهای پرمشغله انتخابی عالی محسوب می‌شود. برای درست کردن آن، ابتدا سیب‌زمینی پخته را له کرده و با پیاز و جعفری خردشده، قارچ تفت‌داده‌شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

مواد را خوب ورز دهید، سپس به شکل مستطیل‌های کوچک درآورید. هر استریپس را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ مزه‌دار شده و در نهایت در پودر نان باگت بغلطانید. در انتها، استریپس‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

استریپس سیب زمینی

14- گراتن مرغ و سیب زمینی

گراتن مرغ و سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه و سریع است که برای درست کردن آن، باید ابتدا سینه مرغ را با پیاز تفت داده و بپزید، سپس آن را ریش‌ریش کنید. در تابه‌ای دیگر، مرغ ریش‌ریش‌شده را با پیاز داغ، قارچ، فلفل دلمه‌ای، ذرت و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و آویشن تفت دهید.

سپس سس بشامل را با تفت دادن کره و آرد، و اضافه کردن تدریجی شیر آماده کنید تا غلیظ شود. سیب‌زمینی‌های خلالی را آب‌پز کرده و سرخ کنید. حالا در ظرف مناسب فر، یک لایه سیب‌زمینی، یک لایه مخلوط مرغ و یک لایه پنیر پیتزا بریزید و این کار را تکرار کنید.

در نهایت، ظرف را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

15- اشکنه

اشکنه یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که برای درست کردن آن، باید پیاز را با ادویه‌ها سرخ کنید و بعد سیب زمینی خرد شده، رب گوجه، آرد و شنبلیله خشک را اضافه کنید.

همه مواد را تفت دهید و بعد مقداری آب در قابلمه بریزید. بعد از این که همه مواد پختند می‌توانید تخم مرغ‌ها را به غذا اضافه کنید.

16- نرگسی

نرگسی یکی از غذاهای سریع، مقوی و کم هزینه ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور بازمی‌گردد. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا اسفناج‌های خرد شده را بدون اضافه کردن آب در قابلمه بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شوند.

در تابه‌ای جداگانه، پیازهای خلالی را در روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر رنده‌شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

اسفناج پخته‌شده و بدون آب را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. در نهایت، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و تخم‌مرغ‌ها را روی مواد بشکنید.

در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند و بسته شوند. این غذای خوشمزه را می‌توانید با نان و ماست میل کنید.

17- دمپختک

از دیگر غذاهای سریع و ساده می‌توان به دمپختک اشاره کرد که برای طبخ آن، باید ابتدا باقالی زرد را به مدت یک تا سه ساعت خیس کنید. در یک قابلمه، پیاز خردشده را با روغن حیوانی تفت دهید تا طلایی شود، سپس زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

باقالی آبکشی‌شده را به پیاز اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا هنگام پخت له نشود. حالا برنج خیس‌خورده را به همراه آب، نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب آن کشیده شود.

می‌توانید کمی زعفران دم‌کرده نیز اضافه کنید. سپس درب قابلمه را همراه با دمکنی بگذارید و اجازه دهید دمپختک به آرامی دم بکشد.

برای تزئین، پیاز خلالی را سرخ کرده و به آن گردو و کشمش اضافه کنید و با کمی دارچین تفت دهید. این ترکیب را روی دمپختک آماده شده بریزید و همراه با تخم‌مرغ نیمرو، ترشی و سالاد سرو کنید.

18- سیب زمینی شکم‌پر

سیب‌زمینی شکم‌پر یک پیش غذا یا غذای اقتصادی است که می‌توانید هم به سرعت آن را در منزل آماده کنید و هم مواد داخل سیب‌زمینی شکم‌پر را با توجه به خلاقیت خود کم یا زیاد کنید.

برای پخت سیب‌زمینی شکم پر، باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید. سپس داخل سیب زمینی را خالی کرده و همه مواد میانی را به همراه سیب‌زمینی‌هایی که از هر سیب‌زمینی بیرون آورده‌اید ترکیب کنید.

در هر سیب زمینی مقداری از مواد میانی بریزید و سپس روی هر کدام پنیر پیتزا اضافه کنید. اجازه دهید سیب‌زمینی شکم پر 20 دقیقه در فر بپزد تا روی آن طلایی شود.

طرز تهیه سیب‌زمینی شکم‌پر با بیکن

19- سیب زمینی و پنیر

کیک سیب‌ زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی بین‌المللی است که با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی آماده می‌شود.

برای پخت این کیک ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به مکعب‌های یکسان برش زنید. آن‌ها را با کمی آب و نمک نیم‌پز کنید، سپس به خوبی خشک کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ‌ پودر، نمک و فلفل را با روغن‌ زیتون، ماست چکیده و جعفری خرد شده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. سیب‌ زمینی‌های خشک شده را به خمیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

قالب کیک را با روغن و آرد آماده و خمیر را داخل آن بریزید. کیک را در فر از پیش گرم‌ شده بپزید. پس از پخت، مقداری پنیر پیتزا و کنجد روی کیک بریزید و با گریل طلایی کنید. کیک را خنک کنید، برش دهید و با سس‌های دلخواه سرو کنید.

20- کله جوش

کله جوش غذایی سریع و خوشمزه است که با کشک درست می‌شود. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید.

در ادامه، گردوی خردشده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید. در یک تابه جداگانه، نعناع خشک را به سرعت در روغن داغ تفت دهید تا نسوزد و تلخ نشود.

سپس دو پیمانه آب جوش به مخلوط پیاز و گردو اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، نعناع داغ را به آن بیفزایید. در آخر، کشک سابیده شده را که با یک پیمانه آب رقیق کرده‌اید، به غذا اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند.

کله جوش شما آماده است و می‌توانید آن را با پیاز داغ و گردو تزئین و سرو کنید.

21- نان سیر

نان سیر، یکی از آن غذاهایی است که با اولین لقمه عاشقش می‌شوید. برای پخت نان سیر خانگی، ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم و شکر به مدت ۱۵ دقیقه فعال کنید. سپس آرد را به آن اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیف و چسبناک نباشد.

خمیر را یک ساعت در ظرف چرب استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله، فیلینگ را با مخلوط کردن سیر، جعفری، پنیر موزارلا و پارمزان و کره در غذاساز آماده کنید.

پس از استراحت، خمیر را به شکل مستطیل باز کرده، فیلینگ را روی آن بمالید و رول کنید. رول را از وسط برش بزنید و دو قسمت را به دور هم بپیچید.

خمیر پیچیده شده را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت داده و سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بپزید تا نان طلایی و مغزپخت شود.

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

22- ساندویچ مرغ تنوری

ساندویچ مرغ تنوری با قارچ و پنیر یکی از آن غذاهای خوشمزه در دنیای فست فودها است که معمولا همه افراد با هر سن و سلیقه‌ای از خوردن آن لذت می‌برند.

برای درست کردن این غذا ابتدا باید فیله‌های مرغ را با روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، سیر رنده‌ شده و سس خردل مزه‌ دار کنید و مدتی استراحت دهید.

مرغ‌ها را در تابه گریل یا فر با حرارت مناسب گریل کنید تا کاملا بپزند. در تابه‌ای دیگر قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را همراه با ادویه‌ها و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازند.

سس را با ادویه و آبلیمو مزه دار کنید و روی نان بمالید و در ادامه مواد پخته‌ شده را روی نان قرار دهید. روی مواد پنیر پیتزا بریزید و آن را در ظرف قرار دهید و با فویل روی ظرف را بپوشانید.

ظرف را در فر بگذارید تا ساندویچ مرغ تنوری شما آماده شود.

23- کوکو ذرت

کوکو ذرت یا فریتر ذرت یک نوع کوکوی خوشمزه است که برای درست کردن آن از ترکیبات متفاوتی استفاده می‌شود. در رسپی این غذا، باید ابتدا ذرت کنسرو شده را با شیر، فلفل دلمه خرد شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، آرد و تخم مرغ در یک کاسه بریزید. مواد را خوب هم بزنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

کوکو ذرت با پنیر پیتزا و کالباس

24- قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یکی از محبوب‌ترین انواع پیش غذا است که به خاطر بافت ترد و مزه فوق‌العاده‌ای که دارد، بسیار محبوب است. برای درست کردن قارچ سوخاری با ماست باید قارچ‌ها را با ماست چکیده، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن مزه دار کنید.

تخم مرغ را با مقداری ماست و آرد ترکیب کنید. سپس قارچ‌ها را ابتدا در آرد سفید و بعد در ترکیب تخم مرغ و پودر سوخاری غوطه ور کنید. سپس آن‌ها را در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید.

25- ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین میان ‌وعده‌هایی است که در زمان‌های مختلف سرو می‌شود. برای درست کردن این میان وعده خانگی، ابتدا باید قارچ‌ها را بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید.

در ادامه قارچ‌ها را در آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. ذرت پخته شده را همراه با کره تفت دهید و بعد قارچ، ادویه‌های مختلف و پنیر پیتزا را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و بعد از این که پنیر آب شد، آن را سرو کنید.

26- کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که برای زمان‌هایی که دوست دارید یک غذای متفاوت را امتحان کنید، گزینه بی‌نظیری محسوب می‌شود.

برای درست کردن این کوکوی خوشمزه باید بادمجان و سیب زمینی خام را رنده کنید. در ادامه پیاز خام رنده شده، آرد، ادویه، سیر، شوید و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و بعد در روغن سرخ کنید تا کوکوی شما آماده شود.

27- مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه رستورانی است که به خاطر بافت ترد و مزه متفاوتی که با مرغ پخته یا سرخ شده دارد، بسیار محبوب است.

برای درست کردن مرغ سوخاری با آرد سوخاری آماده باید مرغ را با پیاز، سبزی خشک و ادویه‌های مختلف مزه دار کنید. سپس آن را ابتدا در آرد مزه دار شده و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری غوطه ور کنید. در ادامه تکه‌های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.

مرغ سوخاری با آرد گندم

28- ساندویچ پنیر گودا

برای درست کردن ساندویچ پنیر گودا، که یک میان‌وعده فوق‌العاده سریع و خوشمزه است، کافی است یک تکه نان تست بردارید و روی آن را کاملاً با ورقه‌های پنیر گودا بپوشانید.

سپس یک تکه نان تست دیگر روی پنیر قرار دهید و کمی فشار دهید تا مواد به هم بچسبند. حالا می‌توانید ساندویچ را در تابه یا ساندویچ‌ساز بگذارید تا پنیر آب شده و نان‌ها برشته شوند.

این ساندویچ ساده و لذیذ، می‌تواند به سرعت به یکی از غذاهای موردعلاقه شما تبدیل شود.

29- کباب افشون (کباب افشان شیرازی)

اگر به دنبال یک کباب فوری و خوشمزه هستید، کباب افشون (کباب افشان شیرازی) یک انتخاب عالی است که تنها در ۱۵ دقیقه آماده می‌شود. برای درست کردن این کباب، ابتدا پیاز نگینی خردشده را در تابه تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا گوشت به خوبی سرخ شود. در نهایت، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت کوتاهی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

این کباب را می‌توانید با گوجه سرخ‌شده یا کبابی سرو کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

30- جامبو شلز شکم‌‌پر

جامبو شلز نوعی پاستا صدفی بزرگ است که کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. شما با این صدف‌های شگفت‌انگیز می‌توانید انواع فینگرفودهای سرد یا گرم را به راحتی آماده کنید.

برای آماده سازی جامبو شلز شکم پر، ابتدا پاستاهای صدفی (جامبو شلز) را در آب جوش بپزید تا نرم شوند. هم‌زمان یک سس گوشتی خوش‌عطر با پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای، گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌جات درست کنید.

بعد از آماده شدن مواد، صدف‌ها را با این ترکیب پر کنید و روی آن‌ها پنیر بریزید. سپس داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب شود و همه طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه جامبو شلز شکم‌پر

31- کومپیر (غذای ترکیه‌ای)

کومپیر، سیب‌زمینی شکم‌پر معروف و محبوب ترکیه، در سالیان اخیر جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ایرانی پیدا کرده و طرفداران بسیاری یافته است. برای پخت کومپیر، ابتدا فر را گرم کنید.

سیب‌زمینی‌های بزرگ را بشویید، بدون پوست کندن در فویل بپیچید و در فر بپزید تا کاملاً نرم شوند. همزمان، مواد میانی را آماده و مخلوط کنید.

پس از پخت سیب‌زمینی، آن را با چاقو برش طولی دهید و مقداری از مغز آن را خارج کرده، با کره، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید و به سیب‌زمینی بازگردانید.

در نهایت، مخلوط مواد میانی را درون سیب‌زمینی بریزید و سطح آن را با سس دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید

32- رولت مرغ و سبزیجات

رولت مرغ و سبزیجات برای یک غذای ساده و خوشمزه گزینه مناسبی است. برای درست کردن این رولت باید سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز و فلفل دلمه رنده شده، هویج، سیر، تخم مرغ، شوید خشک و سایر چاشنی‌ها ترکیب کنید.

مواد رولت را خوب ورز دهید و بعد روی فویل پهن کنید. هویج را به صورت درسته روی مواد قرار دهید و به آرامی مواد را رول کنید.

سینه مرغ برش خورده را روی کاغذ روغنی بچینید و بعد رولت را روی آن قرار دهید و به آرامی رول کنید. حالا می‌توانید رولت را در فر قرار دهید و بپزید.

33- کرامبل سیب زمینی

کرامبل سیب زمینی یک نوع غذای ایتالیایی خوشمزه است که به راحتی می‌توان آن را در خانه آماده و سرو کرد. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا فیله مرغ خردشده را تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

سپس مرغ را خارج کرده و در همان تابه سیر له شده را تفت دهید، مرغ را به همراه ادویه‌ها و یک فنجان آب مرغ به تابه برگردانید و بگذارید بپزد. پس از خنک شدن مرغ، پنیر پیتزا را با آن مخلوط کنید.

برای خمیر، سیب‌زمینی‌های پخته و رنده‌شده را با تخم‌مرغ، نمک، فلفل و آرد مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید. دو سوم خمیر را کف و دیواره‌های یک قالب چرب شده پهن کنید، مواد میانی را روی آن بریزید و یک سوم باقی‌مانده خمیر را به صورت کرامبل روی مواد پخش کنید.

روی آن را با کره ذوب‌شده و پودر سوخاری پوشانده و به مدت حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا طلایی و پخته شود. این غذا را می‌توانید به صورت گرم با سس دلخواه سرو کنید.

34- کیک مرغ با نان تست

کیک مرغ یک نوع پیش غذای خوش طعم با ظاهری شیک و هوس انگیز است که معمولا در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود. برای درست کردن این کیک ابتدا باید مرغ را با یک عدد پیاز و ادویه بپزید و زمانی که به خوبی پخت، آن را ریش ریش کنید.

ژامبون، خیارشور، پیازچه، جعفری و گردو را به صورت ریز خرد کنید. سس مایونز را با ماست، نمک و فلفل ترکیب کنید. حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید.

قسمت دور نان تست‌ها را با چاقو جدا کنید. 4 عدد نان روی ظرف بگذارید و مقداری از مواد را روی آن بریزید. دوباره 4 عدد نان بگذارید و این کار را ادامه دهید. در انتها کیک را با سس و سبزیجات و مواد مختلف تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کیک مرغ

35- پای همبرگر

پای همبرگر یکی دیگر از غذاهای ساده و سریع است که برای درست کردن آن، باید ابتدا پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در یک ظرف نسوز، ابتدا مخلوط گوشت را پهن کنید، سپس هویج پخته، نخودفرنگی و حلقه‌های سیب‌زمینی خام را روی آن بچینید.

در این فاصله، سس قارچ را آماده کنید و به آرامی روی تمام مواد بریزید. ظرف را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملاً بپزند. در نهایت، روی پای را با جعفری خردشده تزیین کنید.

36- ساندویچ اسفناج و قارچ

از دیگر غذاهای ساده و سریع می‌توان با ساندویچ اسفناج و قارچ اشاره کرد که برای درست کردن آن، باید ابتدا در یک تابه نچسب، روغن زیتون یا کره را با پودر سیر کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کرده و روی حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده و طلایی شوند. در ادامه، اسفناج‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

حالا فلفل چیلی، فلفل سیاه، پونه کوهی و نمک را به مواد بزنید و هم بزنید تا ادویه‌ها به خورد مواد بروند. در تابه دیگری، نان‌های تست را با کمی کره گریل کرده تا طلایی شوند.

روی یک لایه از نان تست، پنیر موزارلا، مخلوط اسفناج و قارچ و دوباره پنیر قرار دهید و نان تست دیگر را روی آن بگذارید. ساندویچ را چند دقیقه در تابه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و ساندویچ آماده سرو است.

37- پوآچای پیتزایی

پوآچا یکی از نان‌های محبوب و سنتی ترکیه است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. برای پخت پوآچای پیتزایی، ابتدا آرد الک شده، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم ترکیب کنید. سپس آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و کشسان شود.

خمیر را در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از تقسیم خمیر به چانه‌های کوچک، روی هر تکه خمیر کره بزنید و لبه‌های خمیر را به سمت مرکز خمیر تا بزنید.

سس گوجه، سوسیس و پنیر پیتزا را به خمیر اضافه کنید و خمیر را رول کنید. در نهایت نان‌ها را با شیره انگور رومال کنید و در فر از قبل گرم شده بپزید. پس از خنک شدن آن‌ها را در ظرف سرو بچینید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پوآچای پیتزایی

38- پنینی مرغ

پنینی مرغ نوعی ساندویچ گریل شده یا تست شده است که برای درست کردن آن، باید ابتدا سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. پس از تغییر رنگ مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مرغ کشیده شود.

سپس سیر رنده‌شده و قارچ بلانچ‌شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در مرحله بعد، یک قاشق خامه صبحانه و جعفری ساطوری‌شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

حالا نان همبرگر یا نان تست را با سس کچاپ یا مایونز آغشته کرده و از مواد آماده‌شده درون آن قرار دهید. نان را ببندید و به مدت سه دقیقه در ساندویچ‌ساز بگذارید تا طلایی و برشته شود.

این پنینی خوشمزه را می‌توانید با سبزیجات و سس‌های دلخواه سرو کنید.

39- حمص

حمص یا هوموس یک غذای نونی بسیار خوشمزه و ساده است که اغلب به‌عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو می‌شود. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا نخودها را حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

سپس نخودها را بپزید تا کاملاً نرم شوند و در صورت تمایل پوست آن‌ها را جدا کنید. نخودهای پخته‌شده را همراه با مقداری از آب پخت آن، در میکسر بریزید تا به صورت پوره یکدست درآید.

حالا به ترتیب نمک و فلفل قرمز، سیر، ارده، آبلیمو و روغن زیتون را به پوره اضافه کرده و مجدداً میکس کنید تا بافتی نرم و یکنواخت حاصل شود. حمص را در ظرف مورد نظر بکشید و با کمی نخود پخته، پودر پاپریکا و روغن زیتون تزیین و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: برای ناهار چی بپزم؟

40- سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای

سالاد مرغ و قارچ، برای طرفدارای سالاد گزینه‌ای فوق‌العاده است. در رسپی این سالاد، باید ابتدا سینه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و آب بپزید و سپس ریش‌ریش کنید. مرغ ریش‌ریش شده را با خیارشور، هویج پخته، ذرت، قارچ، شوید و فلفل دلمه‌ای نگینی مخلوط کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید سیر له شده نیز اضافه کنید. در تابه‌ای جداگانه، آرپا شهریه را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، سپس آب جوش و نمک را اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از اینکه آب آن کشیده شد، اجازه دهید دم بکشد و خنک شود.

آرپا شهریه را با مخلوط مرغ ترکیب کرده و در نهایت سس سالاد را که از ترکیب سس مایونز، ماست چکیده، نمک و آویشن تهیه شده است، به مواد اضافه کنید. این سالاد خوشمزه را می‌توانید به صورت قالبی یا در ظروف تک‌نفره سرو کنید.

41- مک اند چیز

مک‌ اند چیز یا همان پاستا و پنیر یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای بین‌المللی است که بسیار ساده و راحت در زمان کوتاهی آماده می‌شود. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا پاستا را در آب جوش و کمی روغن به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بپزید.

در یک تابه جداگانه، کره را ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

شیر را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. در ادامه، پنیر چدار ورقه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً در سس حل شود.

در نهایت، پاستای آبکش‌شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر تمایل داشتید، می‌توانید مک اند چیز را در ظرف فر بریزید، روی آن پنیر پیتزا بپاشید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

42- ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تن ماهی، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین ساندویچ‌هایی است که خیلی ساده و راحت آماده می‌شود. برای درست کردن ساندویچ تن ماهی، ابتدا قوطی تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید، سپس روغن آن را کاملاً بگیرید و با چنگال ماهی را خرد کنید.

در ظرفی جداگانه، خیارشور نگینی و ذرت پخته را مخلوط کنید. در مرحله بعد، سس مایونز، کمی شوید تازه، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را با هم ترکیب کرده و به مخلوط خیارشور و ذرت اضافه کنید.

در نهایت، تن ماهی خرد شده را با این سس مخلوط کرده و برای جا افتادن طعم‌ها، آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، می‌توانید مواد را داخل نان باگت یا نان تست بریزید و همراه با کاهو و گوجه فرنگی میل کنید.

مراحل آماده کردن ساندویچ تن ماهی

43- میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از ساده‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای گیلانی است که برای طبخ آن، باید ابتدا بادمجان‌ها را روی شعله گاز یا منقل کبابی کنید و پوست آن‌ها را بگیرید و با گوشتکوب خوب خرد کنید.

سیر و زردچوبه را روی حرارت سرخ کنید و بعد بادمجان‌ها را اضافه کنید. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب تفت دهید تا آب اضافه‌شان کشیده شود.

در انتها تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل به غذا اضافه کنید تا میرزا قاسمی شما آماده شود.

44- پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی غذایی سریع، خوش طعم و لذیذ است که در وعده‌های غذایی مختلف قابل میل کردن است. برای درست کردن این غذا، باید ابتدا سیب زمینی‌های شسته شده را آب‌پز کرده، پوست بگیرید و در ظرفی له کنید تا یکدست شود.

سپس شیر و کره را اضافه کرده و مجدداً بکوبید تا کاملاً ترکیب شوند و بافتی نرم و لطیف به دست آید. در نهایت، پوره را در ظرف سرو کشیده و با جعفری تزیین کرده و گرم میل کنید.

45- سوسیس بندری آبادانی

سوسیس بندری یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و تند آبادان است که به عنوان یک ساندویچ خیابانی پرطرفدار شناخته شده است. برای درست کردن سوسیس بندری ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید، سپس رب را در تابه تفت دهید. سوسیس‌های برش خورده را در تابه بریزید و تفت دهید و مقداری آب اضافه کنید تا مواد با هم بجوشند و به خوبی ترکیب شوند.

زمانی که آب اضافی آن تبخیر شد، سوسیس بندری را سرو کنید.

طرز تهیه سوسیس بندری

46- املت قارچ

املت قارچ، یکی از خوشمزه‌ترین انواع املت‌هاست که می‌تواند برای تنوع دادن به برنامه غذایی انتخاب مناسبی باشد. برای درست کردن این املت، ابتدا پیاز و فلفل سبز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای با روغن تفت دهید.

سپس قارچ‌های خردشده را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود. در همین حین، تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

حالا تخم‌مرغ‌های هم‌زده را روی مواد داخل تابه بریزید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا املت با حرارت ملایم پخته شود. این املت خوشمزه و ساده را می‌توانید با سبزی خشک یا نان تازه سرو کنید.

47- خوراک بادمجان با گوجه فرنگی

خوراک بادمجان با گوجه فرنگی یکی از سریع پخت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که برای طبخ آن، باید ابتدا بادمجان‌ها و گوجه‌ها را کباب کنید تا طعم دودی بگیرند، سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و ساطوری کنید.

در تابه‌ای با کمی روغن، پیاز نگینی و سیر خلالی را تفت دهید تا نرم شوند. گوجه‌های ساطوری‌شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن‌ها کاملاً تبخیر شود. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید.

بادمجان‌های له شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت دلخواه، یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را جداگانه تفت داده و به خوراک اضافه کنید.

در نهایت، جعفری خردشده و آبلیمو را اضافه کرده و درب تابه را برای ۱۰ دقیقه ببندید تا خوراک جا بیفتد و روغن بیندازد. این خوراک خوشمزه را می‌توانید با نان و سبزی تازه میل کنید.

مراحل تهیه خوراک بادمجان با گوجه فرنگی

48- گراتن تره فرنگی

گراتن تره فرنگی یکی از غذاهای جذاب و خوشمزه‌ای است که اصالت آن به فرانسه برمی‌گردد. برای آماده‌سازی این غذای جذاب، ابتدا تره‌ فرنگی را بشویید و خرد کنید. با کمی نمک و آب آن را بپزید. نان‌های تست را برش بزنید و در کمی کره تفت دهید تا طلایی شوند.

سس بشامل را آماده کنید و مقداری از آن را در کف ظرف بریزید. لایه بعدی را مقداری تره‌فرنگی خرد شده و نان بریزید و این مراحل را تا پایان یافتن مواد اولیه ادامه دهید.

مقداری پنیر پیتزا روی سطح گراتن بریزید و در فر از پیش گرم شده آن را بپزید. پس از پخت آن را برش بزنید و با مقداری جعفری ساطوری شده تزیین و سرو کنید.

49- ساندویچ مرغ و نخود فرنگی

ساندویچ مرغ و نخود فرنگی یکی از گزینه‌های عالی برای یک وعده غذایی سالم، سریع و خوشمزه است. برای درست کردن این ساندویچ ابتدا باید سینه مرغ را با پیاز، آب و ادویه بپزید و ریش ریش کنید.

مرغ‌ها را با نخود فرنگی آب پز شده و سبزیجات خرد شده مخلوط کنید. سس این ساندویچ از ترکیب سس مایونز، خامه، ماست، سس خردل و ادویه آماده می‌شود.

سس را با سایر مواد ساندویچ مخلوط کنید. مواد را در نان قرار دهید و همراه با خیار شور و گوجه سرو کنید.

50- ماهی سوخاری

ماهی سوخاری یک غذای خوشمزه و محبوب بین‌المللی است که برای درست کردن آن معمولا از فیله انواع ماهی استفاده می‌شود. برای درست کردن ماهی سوخاری بدون آرد سوخاری باید فیله‌های ماهی را به مقداری آرد سفید آغشته کنید.

در ادامه ترکیبی از آرد گندم، نشاسته ذرت، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را آماده کنید و بعد مقداری آب و سرکه به آن اضافه کنید. فیله‌های ماهی را به مواد سوخاری قرار دهید و بعد در روغن داغ سرخ کنید تا آماده شوند.

طرز تهیه ماهی سوخاری بدون آرد سوخاری

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا، انواع غذاهای سریع و ساده را همراه با طرز تهیه برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوشمزه را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید تا هم در وقت صرفه‌جویی کنید و هم از یک وعده غذای سالم و لذیذ لذت ببرید.

منبع خبر